Primiți mesajul de eroare „This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way” când executați un program particularizat Microsoft Visual C++ 6.0 în Windows XP

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 884538 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Când executați programul particularizat Microsoft Visual C++ 6.0 în Microsoft Windows XP, este posibil să primiți următorul mesaj de eroare:
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information.

CAUZĂ

Această problemă se poate produce atunci când utilizați argumentele de compilare /GR și /MD, iar versiunea fișierelor Msvcrt.dll și Msvcirt.dll este 7.0.x.

Notă Această problemă nu se produce atunci când utilizați o versiune a fișierului Msvcrt.dll și a fișierului Msvcirt.dll anterioară versiunii 7.0.

REZOLUȚIE

Este disponibilă o remediere rapidă acceptată de la Microsoft. Însă, scopul său este de a corecta numai problema descrisă în acest articol. Aplicați-o numai pe sistemele care întâmpină această problemă anume. Această remediere rapidă poate să necesite testare suplimentară. De aceea, dacă nu sunteți grav afectat de această problemă, vă recomandăm să așteptați următoarea actualizare software care conține această remediere rapidă.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune „Descărcare disponibilă a remedierii rapide” (Hotfix download available) la începutul acestui articol din Baza de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, contactați Serviciile de asistență pentru clienții Microsoft pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă se produc probleme suplimentare sau este necesară depanare, poate fi necesar să creați o solicitare de asistență separată. Se vor aplica costurile uzuale de asistență pentru întrebări suplimentare de asistență și pentru probleme ce nu fac obiectul remedierii rapide în chestiune. Pentru o listă completă de numere de telefon ale Serviciilor de asistență pentru clienții Microsoft sau pentru a crea o solicitare de asistență separată, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Note Formularul „Descărcare disponibilă a remedierii rapide” afișează limbile pentru care este disponibilă remedierea rapidă. Dacă nu vedeți limba dvs., înseamnă că nu există o remediere rapidă disponibilă pentru respectiva limbă.

Cerințe preliminare

Nu există cerințe preliminare pentru instalarea acestui pachet de remediere rapidă.

Informații despre repornire

Este necesar să reporniți computerul după ce aplicați această remediere rapidă.

Informații despre înlocuirea remedierii rapide

Această remediere rapidă nu înlocuiește nicio remediere rapidă anterioară.

Informații despre fișierul remedierii rapide

Versiunea în limba engleză a acestei remedieri rapide are atributele de fișier (sau atribute de fișier mai recente) enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt prezentate în ora universală (UTC). Când vizualizați informațiile despre fișiere, acestea sunt transformate în ora locală. Pentru a afla diferența între timpul universal și cel local, utilizați fila Fus orar din instrumentul Dată și oră din Panoul de control.
  Dată     Oră  Versiune    Dimensiune Nume fișier
  ------------------------------------------------------
  20.10.2004 22:59 7.0.2600.2534 57.344 Msvcirt.dll

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „Se aplică la”.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
824684 Descrierea terminologiei standard utilizate în descrierea actualizărilor de software Microsoft

Proprietă?i

ID articol: 884538 - Ultima examinare: 26 noiembrie 2008 - Revizie: 3.2
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Windows XP Service Pack 2, când se utilizează cu:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Cuvinte cheie: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbwinxppresp3fix kbfix kbbug KB884538

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com