Egy Windows XP rendszeren futó, Microsoft Visual C++ 6.0 nyelven írt alkalmazás a futtatásakor váratlan leállítási műveletet kér a futtatási környezettől

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 884538 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Egyéni Microsoft Visual C++ 6.0 program Windows XP rendszeren való futtatása közben a következő hibaüzenet jelenhet meg:
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information. (Az alkalmazás váratlan leállítási műveletet kért a futtatási környezettől. További felvilágosításért forduljon az alkalmazás támogatási csoportjához.)

Oka

A probléma akkor lép fel, ha a /GR és az /MD fordítási kapcsolót használja, és az Msvcrt.dll, valamint az Msvcirt.dll verziója 7.0.x.

Megjegyzés: A probléma a Msvcrt.dll és a Msvcirt.dll fájlok 7.0 verziónál korábbi kisebb verziói esetében nem fordul elő.

A megoldás

A Microsoft közzétett egy támogatott gyorsjavítást, de az csak a jelen cikkben ismertetett probléma megoldására alkalmas. Csak olyan rendszereken telepítse, amelyeken az adott probléma jelentkezik. A gyorsjavítás további tesztelésen mehet keresztül, ezért a Microsoft azt javasolja, hogy amennyiben a probléma nem érinti súlyosan, várja meg a következő szoftverfrissítést, amely tartalmazni fogja ezt a gyorsjavítást.

Amennyiben a gyorsjavítás letölthető, a Tudásbázis jelen cikke tetején megtalálható egy, a letölthető gyorsjavításról tájékoztató bekezdés. Ha a bekezdés nem jelenik meg, a gyorsjavítás beszerzéséhez forduljon a Microsoft ügyfél- és támogatási szolgálatához.

Megjegyzés: További problémák esetén, vagy ha hibaelhárításra van szükség, előfordulhat, hogy létre kell hoznia egy külön szolgáltatásigénylést. A szokásos támogatási díjak terhelik a tanácsadó szolgálatnak feltett további kérdéseket, amennyiben azok nem kapcsolatosak a szóban forgó gyorsjavítással. A Microsoft ügyfél- és támogatási szolgálata telefonszámainak teljes listájáért vagy a külön szolgáltatásigénylések létrehozásával kapcsolatos információkért keresse fel a Microsoft alábbi webhelyét:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Megjegyzés: A letölthető gyorsjavítással foglalkozó részben a gyorsjavítás összes nyelvváltozatát megtalálja. Ha a keresett nyelv nem található a felsoroltak között, a gyorsjavítás azon a nyelven nem érhető el.

Előfeltételek

A gyorsjavító csomag telepítésének nincsenek előfeltételei.

Újraindítás szükségessége

A gyorsjavítás telepítését követően újra kell indítani a számítógépet.

Gyorsjavítások helyettesítése

Ez a gyorsjavítás egyetlen más gyorsjavítást sem vált fel.

Információ a gyorsjavításban szereplő fájlokról

A gyorsjavítás angol verziója a következő táblázatban található fájlattribútumokkal (vagy újabbakkal) rendelkezik. A fájlok dátuma és időpontja az egyezményes világidő (UTC) szerint van megadva. A fájlinformációk megtekintése során ezek helyi időre konvertálódnak. A helyi idő és az egyezményes idő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.
  Dátum    Idő  Verzió     Méret Fájlnév
  -----------------------------------------------------
  2004.10.20 22:59 7.0.2600.2534 57 344 Msvcirt.dll

Állapot

A Microsoft megerősítette, hogy a cikkben tárgyalt jelenség az érintett termékek hibájára vezethető vissza.

További információ

A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia bemutatása

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 884538 - Utolsó ellenőrzés: 2008. december 1. - Verziószám: 3.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows XP Service Pack 2 a következő platformokon
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbqfe kbwinxppresp3fix kbautohotfix KB884538
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com