Artikkel-ID: 884202 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Viktig!  Denne artikkelen inneholder informasjon om hvordan du endrer registret. Husk å ta en sikkerhetskopi av registret før du endrer det. Du må vite hvordan du gjenoppretter registret hvis det skulle oppstå problemer. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du sikkerhetskopierer, gjenoppretter og endrer registret, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
256986 Beskrivelse av Microsoft Windows-registret
Vis alt | Skjul alt

Symptom

Hver gang du starter et Microsoft Office-program slik som Microsoft Office Word, vises dialogboksen Lisensavtale for sluttbrukere. Hvis du klikker Jeg godtar, vil dialogboksen Lisensavtale for sluttbrukere først vises og deretter forsvinne. Hvis du klikker Jeg godtar på nytt, vil dialogboksen Lisensavtale for sluttbrukere først forsvinne, og Office-programmet vil fungere som det skal.

Dette må gjøres for hvert Office-program du starter.

Årsak

Dette skjer fordi brukerkontoen din ikke har tillatelse til å endre registeret til Microsoft Windows.

Løsning

Følg fremgangsmåten nedenfor for å løse dette problemet:

Advarsel!  Det kan oppstå alvorlige problemer hvis du endrer registret på feil måte, enten ved hjelp av Registerredigering eller en annen metode. Dette kan føre til at du må installere operativsystemet på nytt. Microsoft garanterer ikke at disse problemene kan løses. Registerendring skjer på eget ansvar.
  1. Logg deg på datamaskinen med en administratorkonto.
  2. Hvis du bruker Microsoft Windows XP, må du klikke Start, klikke Run, skrive inn regedit, og deretter klikke OK. Hvis du bruker Microsoft Windows 2000 Server, må du skrive inn regedt32.

Obs! I Windows Vista kan det hende du får dialogboksen Brukerkontokontroll (UAC). Du må klikke Fortsett eller Avbryt for å åpne Registerredigering.
  3. Finn og høyreklikk følgende registerundernøkler etter behov:
    • 2007 Microsoft Office-programserier:
      HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Office\12.0
    • For Microsoft Office 2003:
      HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Office\11.0
    • For Microsoft Office 2002:
      HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Office\10.0
    • For Microsoft Office 2000:
      HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Office\9.0
  4. Klikk Tillatelser.
  5. Klikk Brukere (Datamaskinnavn\Brukere), og klikk deretter for å velge avmerkingsboksen Tillat for Alle tillatelser.
  6. Klikk OK, og avslutt deretter Registerredigering.
  7. Start et Office-program, og godta deretter lisensavtale for sluttbrukere.
  8. Gjenta trinn 2 til 4, og fjern tillatelsen Alle tillatelser som du gav til Brukere (Datamaskinnavn\Brukere) i trinn 5. Dette gjør du ved å finne Brukere (Datamaskinnavn\Brukere) og deretter klikke for å oppheve avmerkingen for Tillat for tillatelsen Alle tillatelser.
  9. Klikk OK, og avslutt Registerredigering.

Egenskaper

Artikkel-ID: 884202 - Forrige gjennomgang: 4. desember 2007 - Gjennomgang: 5.4
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Office Basic 2007
  • Microsoft Office Enterprise 2007
  • Microsoft Office Home and Student 2007
  • Microsoft Office Professional 2007
  • Microsoft Office Professional Plus 2007
  • Microsoft Office Standard 2007
  • Microsoft Office Ultimate 2007
  • Microsoft Office Access 2007
  • Microsoft Office Excel 2007
  • Microsoft Office InfoPath 2007
  • Microsoft Office OneNote 2007
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Office PowerPoint 2007
  • Microsoft Office Project Professional 2007
  • Microsoft Office Project Standard 2007
  • Microsoft Office Publisher 2007
  • Microsoft Office SharePoint Designer 2007
  • Microsoft Office Visio Professional 2007
  • Microsoft Office Visio Standard 2007
  • Microsoft Office Word 2007
  • Microsoft Office Professional Edition 2003
  • Microsoft Office Small Business Edition 2003
  • Microsoft Office Standard Edition 2003
  • Microsoft Office Student and Teacher Edition 2003
  • Microsoft Office Excel 2003
  • Microsoft Office Outlook 2003
  • Microsoft Office PowerPoint 2003
  • Microsoft Office Word 2003
  • Microsoft Office XP Standard Edition
  • Microsoft Office XP Standard Edition for studenter og lærere
  • Microsoft Office XP Professional Edition
  • Microsoft Office XP Personal
  • Microsoft Office XP Small Business Edition
  • Microsoft Excel 2002 Standard Edition
  • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
  • Microsoft PowerPoint 2002 Standard Edition
  • Microsoft Word 2002 Standard Edition
  • Microsoft Office 2000 Small Business Edition
  • Microsoft Office 2000 Standard Edition
  • Microsoft Office 2000 Professional Edition
  • Microsoft Office 2000 Premium Edition
  • Microsoft Excel 2000 Standard Edition
  • Microsoft Outlook 2000 Standard Edition
  • Microsoft PowerPoint 2000 Standard Edition
  • Microsoft Word 2000 Standard Edition
Nøkkelord:
kbregistry kbtshoot kbprb KB884202

Gi tilbakemelding