Silmukkaosoitealueella oleviin IP-osoitteisiin yhteyksiä muodostavat ohjelmat eivät välttämättä toimi odotetusti Windows XP Service Pack 2:ssa

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 884020 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Oire

Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) -tietokoneen ohjelmat, jotka muodostavat yhteyksiä silmukkaosoitealueella oleviin IP-osoitteisiin, eivät välttämättä toimi odotetusti. Näyttöön saattaa esimerkiksi tulla virhesanoma, joka ilmoittaa, ettei yhteyttä voi muodostaa.

Syy

Tämä ongelma ilmenee, jos ohjelma muodostaa yhteyden silmukkaosoitteeseen, joka ei ole 127.0.0.1. Windows XP Service Pack 2 (SP2) estää yhteydet kaikkiin silmukkaosoitealueella oleviin IP-osoitteisiin osoitetta 127.0.0.1 lukuun ottamatta.

Ratkaisu

Päivitystiedot

Voit ladata seuraavan tiedoston Microsoft Download Centeristä:
Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
Lataa
Lataa Windows XP Service Pack 2 (KB884020) -päivityksen paketti nyt. Julkaisupäivämäärä: Syyskuu 2004

Lisätietoja Microsoft-tukitiedostojen lataamisesta ja asentamisesta saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
119591 Microsoft-tukitiedostojen hankkiminen online-palveluista (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
Microsoft on tarkistanut tämän tiedoston virusten varalta. Microsoft käytti viimeisintä virustentarkistusohjelmaa, joka oli saatavana tiedoston julkaisupäivänä. Tiedosto on tallennettu suojattuihin palvelimiin, joten sitä ei voi muokata luvattomasti.

Edellytykset

Tämä päivitys vaatii Windows XP Service Pack 2:n (SP2).

Uudelleenkäynnistysvaatimus

Joudut käynnistämään tietokoneen uudelleen tämän päivityksen asentamisen jälkeen.

Päivityksen korvaamistiedot

Tämä päivitys ei korvaa muita päivityksiä.

Tiedostojen tiedot

Tämän korjaustiedoston englanninkielisessä versiossa on seuraavassa taulukossa luetellut tiedostomääritteet (tai uudemmat). Tiedostojen päivämäärät ja kellonajat ovat UTC (Coordinated Universal Time) -ajan mukaisia. Kun tarkastelet tiedoston tietoja, sen aika muunnetaan paikalliseksi ajaksi. Voit selvittää UTC-ajan ja paikallisen ajan välisen eron Ohjauspaneelin Päivämäärä ja aika -työkalun Aikavyöhyke-välilehdessä.
  Päiväys  Aika    Versio   Koko   Tiedostonimi
  -----------------------------------------------------
  13.8.2004 22:50 5.1.2600.2505 359,040 Tcpip.sys

Tila

Microsoft on vahvistanut, että tämä ongelma esiintyy artikkelin alussa luetelluissa Microsoftin tuotteissa.

Enemmän tietoa

Tämä korjaus sisältyy myös Microsoft Knowledge Base -tietokannan artikkelin 893066 sisältämään korjaukseen. Saat lisätietoja napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
893066 MS05-019: TCP/IP-heikkoudet saattavat sallia koodin etäsuorittamisen ja palvelunestohyökkäyksen (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)


Lisätietoja sellaisen ongelman vianmäärityksestä, jossa etätyöpöytäyhteys ei salli silmukkayhteyksiä muihin kuin seuraamiinsa portteihin, saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
817293 Etätyöpöytäyhteys ei salli silmukkayhteyksiä portteihin, joita se ei seuraa (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
Saat lisätietoja Windows XP:n TCP/IP-yhteysongelmien vianmäärityksestä napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
314067 Windows XP:n TCP/IP-yhteyksien vianmääritys (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
Saat lisätietoja Microsoftin ohjelmistopäivitystietojen kuvauksissa käytettävistä vakiotermeistä napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
824684 Microsoftin ohjelmistopäivitystiedoissa käytettävien vakiotermien kuvaus (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 884020 - Viimeisin tarkistus: 6. marraskuuta 2006 - Versio: 4.3
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 (SP2)
 • Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (SP2)
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition Service Pack 2 (SP2)
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005
Hakusanat: 
kbbug kbfix kbprint kbqfe kbnetwork kb3rdparty atdownload kbhotfixserver KB884020

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com