A Windows XP Service Pack 2 rendszer instabilitását okozó ismert eszközillesztők

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 883775 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

BEVEZETÉS

A Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 és a Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (SP2) tartalmazza az illesztőprogram-védelmi szolgáltatást. Ez a szolgáltatás segít megvédeni az operációs rendszer stabilitását, mivel megelőzi, hogy az operációs rendszer olyan eszközillesztőket töltsön be, melyek ismerten stabilitási problémákat okoznak. Az illesztőprogram-védelem a Windows XP rendszerben jelen lévő alkalmazáskompatibilitási technológián alapul. Az illesztőprogram-védelem mindig aktív. A szolgáltatás a Windows korábbi verzióinak frissítésekor érhető el, illetve az operációs rendszer telepítését követően futásidőben. Az illesztőprogram-védelmet a végfelhasználónak nem ajánlott letiltania.

Az ismerten stabilitási problémákat okozó eszközillesztők listája a Windows XP illesztőprogram-védelmi lista adatbázisában található. Az illesztőprogram-védelem ezt az adatbázist ellenőrzi annak meghatározásához, hogy egy adott eszközillesztőt betöltsön-e a Windows XP operációs rendszerben.

További információ

A Windows XP SP2 rendszerben az alábbi eszközillesztők okoznak instabilitást és lettek hozzáadva a Windows XP illesztőprogram-védelmi listájához:

A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
Alkalmazás/eszközillesztőGyártóIllesztő bináris fájljaEgyezési feltételek
Security Services and AV DriverCommand SoftwareCSS-DVP.SYS Termék verziója: 4.90.4.40123 és
Hivatkozás dátuma: 01/23/2004 16:08:00
SMSC LPC Memory Stick Host Controller SonySmscms.sys Hivatkozás dátuma: 09/02/2003 19:07:48
Windows CE Emulator MicrosoftVPCAppSv.sys Termék verziója: 6.13.10.2149 és PAE vagy NX módban futó rendszer
Virtual PCConnectixVPCAppSv.sys Termék verziója: 4.x és PAE vagy NX módban futó rendszer

Ha többet szeretne megtudni a Windows XP illesztőprogram-védelmi szolgáltatásáról és meg szeretné tekinteni az illesztőprogram-védelmi listán szereplő eszközillesztőket, látogasson el a Microsoft alábbi webhelyére:
http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms791690.aspx

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 883775 - Utolsó ellenőrzés: 2006. december 26. - Verziószám: 4.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (SP2)
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition Service Pack 2 (SP2)
  • Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 (SP2)
  • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition Service Pack 2 (SP2)
Kulcsszavak: 
kbhowto kbinfo KB883775
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com