Meg kell adnia bizonyos csoportházirend-beállításokat ahhoz, hogy távoli helyről felügyelhesse az Eredő házirend szolgáltatást vagy távolról szerkeszthesse a helyi csoportházirend-objektumokat Windows XP Service Pack 2 rendszerben

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 883611 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A cikket archiválták. A továbbiakban a tartalma már nem frissül, csak jelenlegi állapotában lesz elérhető.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

A Windows tűzfal alapértelmezés szerint engedélyezve van Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) rendszerben. A Windows tűzfal blokkolja a nem megnyitott portokhoz érkező kérelmeket. (Ezek a beérkező kérelmek nem azonosak a számítógéptől eredő kérelmekre érkező válaszokkal.) Az alapértelmezett beállítás hatással van az Eredő házirend szolgáltatás használatára a hálózaton. A Windows XP SP2 szervizcsomag telepítésekor engedélyeznie kell bizonyos csoportházirend-beállításokat ahhoz, hogy távoli helyről felügyelhesse az Eredő házirend szolgáltatást vagy távolról szerkeszthesse a helyi csoportházirend-objektumokat.

További információ

Mivel a Windows tűzfal alapértelmezés szerint engedélyezve van Windows XP SP2 rendszerben, az Eredő házirend szolgáltatás távoli helyről történő felügyeletéhez vagy a csoportházirend-objektumok távolról való szerkesztéséhez meg kell adnia bizonyos csoportházirend-beállításokat. Engedélyeznie kell például bizonyos házirend-beállításokat, ha a következő műveletek bármelyikét kívánja végrehajtani:
  • Csoportházirend-eredmények létrehozása távoli számítógépeken
  • Csoportházirend-eredmények meghatalmazása
  • Helyi csoportházirend-objektumok távolról történő szerkesztése
További információkért olvassa el a Resultant Set of Policy (Eredő házirend szolgáltatás) című témakört a következő dokumentumban:
Changes to Functionality in Windows XP Service Pack 2, Part 6: Computer Maintenance (A szolgáltatások a Windows XP Service Pack 2 rendszer telepítésével járó változásai, 6. fejezet: A számítógép karbantartása)
A dokumentum megtekintéséhez keresse fel a következő Microsoft webhelyet:
http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/winxppro/maintain/sp2maint.mspx
A szolgáltatások a Windows XP Service Pack 2 rendszer telepítésével járó, a cikk más részeiben ismertetett változásaival kapcsolatos további információkért kattintson az „In this article” (A cikk tartalma) címszó alatt található témakörök egyikére.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 883611 - Utolsó ellenőrzés: 2015. január 12. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 (SP2)
Kulcsszavak: 
kbnosurvey kbarchive kbinfo kbtshoot kbremoting kbpolicy kbadmin KB883611
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com