Primiți mesajul de eroare „The product key used to install Microsoft Windows may not be valid” (Cheia de produs utilizată la instalarea Windows este incorectă) când încercați să instalați Windows XP Service Pack 2

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 883254 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Când încercați să instalați Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2), este posibil să primiți următorul mesaj de eroare:
The product key used to install Microsoft Windows may not be valid. For more information about why you have received this error message, and steps you can take to resolve this issue visit www.howtotell.com/xpsp2. (Cheia de produs utilizată la instalarea Windows este incorectă. Pentru mai multe informații despre motivul primirii acestui mesaj de eroare și despre pași indicați pentru rezolvarea acestei probleme, vizitați www.howtotell.com/xpsp2.)

CAUZĂ

Această problemă poate apărea atunci când cheia de produs pe care o utilizați la instalarea Windows XP coincide cu o cheie de produs identificată de Microsoft ca nevalidă.

REZOLUȚIE

Pentru a accesa servicii de actualizare cum ar fi Actualizare Windows sau Actualizări automate, trebuie să aveți instalat software Microsoft Windows original. Dacă sunteți un utilizator casnic sau profesional și nu aveți un acord de licență în volum cu Microsoft, este posibil să fiți victima pirateriei software. Dacă aveți un computer cu Windows XP preinstalat, contactați distribuitorul sau producătorul echipamentului pentru a verifica dacă ați cumpărat un software original Windows.

Pentru a raporta suspiciunile de piraterie software, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://www.microsoft.com/piracy/Reporting.mspx
Pentru a achiziționa un produs Windows XP valid, vizitați distribuitorul local sau vizitați următorul site Web Microsoft:
http://www.microsoft.com/products/info/default.aspx?View=22
Dacă sunteți din afara SUA, contactați filiala Microsoft din zonă. Pentru a găsi filiala, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://www.microsoft.com/worldwide/
Dacă sunteți un client cu licență în volum Microsoft și aveți licențe pentru Windows XP Professional, dar configurați computerul utilizând o cheie care nu este validă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
328874 Cum se modifică cheia de produs pentru licență în volum pe un computer cu Windows XP SP1

Proprietă?i

ID articol: 883254 - Ultima examinare: 15 iunie 2006 - Revizie: 2.0
SE APLICĂ LA
  • Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 (SP2)
  • Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (SP2)
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition Service Pack 2 (SP2)
  • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition Service Pack 2 (SP2)
Cuvinte cheie: 
kbtshoot kbprb KB883254

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com