Cum se configurează un cont de poștă electronică AOL în Outlook Express

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 883081 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

INTRODUCERE

Acest articol descrie modul în care se configurează Microsoft Outlook Express pentru a se conecta la un cont de poștă electronică AOL (America Online).

Până de curând, tehnologia de poștă electronică AOL nu era compatibilă cu Outlook Express. AOL a creat acum posibilitatea de a configura versiunile recente de Microsoft Outlook, Outlook Express și Microsoft Entourage pentru a utiliza conturile de poștă electronică AOL.

Notă Anumite caracteristici de poștă electronică AOL nu sunt disponibile atunci când vă conectați la contul AOL utilizând Microsoft Outlook, Outlook Express sau Microsoft Entourage. Pentru mai multe informații despre aceasta, consultați secțiunea „Caracteristicile de poștă electronică AOL care nu sunt disponibile prin IMAP”.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

AOL utilizează protocolul IMAP (Internet Message Access Protocol) pentru corespondența de intrare și SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) pentru cea de ieșire. Pentru a configura Outlook Express pentru conectarea la un cont de poștă electronică AOL, urmați acești pași.

Pasul 1: Adăugați contul de poștă electronică AOL

Pentru a adăuga un cont de poștă electronică AOL în Outlook Express, urmați acești pași:
 1. Înregistrați-vă la AOL.
 2. Porniți Outlook Express. Dacă Outlook Express nu este clientul implicit de poștă electronică, se poate să vi se solicite să specificați dacă doriți să utilizați Outlook Express pe post de client implicit de poștă electronică. Pentru a selecta Outlook Express pe post de client implicit de poștă electronică, faceți clic pe OK.
 3. Dacă vi se solicită să tastați numele în caseta Nume afișat, faceți clic pe Revocare, apoi pe Da atunci când primiți următorul mesaj de eroare:
  Noul cont Internet nu a fost creat încă. Sigur ieșiți din expert?
 4. În Outlook Express, faceți clic pe Conturi în meniul Instrumente.
 5. Faceți clic pe Adăugare, apoi pe Corespondență.
 6. În caseta Nume afișat, tastați numele dvs. așa cum doriți să apară în mesajele de poștă electronică de ieșire, apoi faceți clic pe Următorul.
 7. În caseta Adresă de poștă electronică, tastați aliasul de poștă electronică AOL. De exemplu, tastați utilizator@aol.com.
 8. Faceți clic pe Următorul.
 9. În lista Serverul pentru primirea corespondenței este, faceți clic pe IMAP.
 10. În caseta Server pentru primirea poștei electronice (POP3, IMAP sau HTTP), tastați imap.aol.com.
 11. În caseta Server pentru expedierea poștei electronice (SMTP), tastați smtp.aol.com, apoi faceți clic pe Următorul.
 12. În caseta Nume cont, tastați numele de cont AOL.
 13. În caseta Parolă, tastați parola pentru contul AOL.
 14. Dacă doriți ca Outlook Express să salveze parola, lăsați bifată caseta de selectare Memorare parolă.
 15. Faceți clic pe Următorul, apoi faceți clic pe Terminare.

Pasul 2: Configurați contul de poștă electronică AOL

După ce adăugați contul de poștă electronică AOL, trebuie să configurați acest cont în Outlook Express. Pentru aceasta, urmați acești pași:
 1. Când reveniți la caseta de dialog Conturi Internet după ce finalizați pașii din secțiunea „Pasul 1: Adăugați contul de poștă electronică AOL”, faceți clic pe fila Corespondență.

  Notă Dacă nu este deschisă caseta de dialog Conturi de acces Internet, faceți clic pe Conturi în meniul Instrumente.
 2. În fila Corespondență, faceți clic pe contul AOL pe care l-ați adăugat, apoi faceți clic pe Proprietăți.
 3. Faceți clic pe fila Servere, apoi faceți clic pentru a bifa caseta de selectare Serverul impune autentificarea.
 4. Faceți clic pe Se aplică, apoi pe fila Complex.
 5. În caseta Expediere poștă electronică (SMTP), tastați 587.

  Notă În mod implicit, numărul de port SMTP este 25.
 6. Faceți clic pe Se aplică, apoi pe fila IMAP.
 7. Faceți clic pentru a debifa caseta de selectare Păstrează folderele speciale în serverul IMAP, faceți clic pe Se aplică, apoi pe OK.
 8. Faceți clic Se aplică, apoi pe OK.
 9. Faceți clic pe Închidere. Dacă primiți următorul mesaj, faceți clic pe Da:
  Descărcați foldere de pe serverul de poștă adăugat?

Caracteristici de poștă electronică AOL care nu sunt disponibile prin IMAP

Următoarele caracteristici AOL nu sunt disponibile atunci când configurați Outlook Express pentru a vă conecta la un server AOL IMAP:
 • În folderul Recently Deleted E-mail, mesajele de poștă electronică sunt marcate ca fiind pregătite pentru ștergere din folderul Inbox sau din folderul Sent Items, fiind apoi eliminate de serverele IMAP AOL în fiecare noapte. Anumite programe, cum ar fi Outlook, afișează mesajele de poștă electronică șterse în folderul original, cu semnalizarea pentru ștergere. Este posibil ca alte programe să nu afișeze aceste mesaje de poștă electronică.
 • Nu este posibilă vizualizarea stării unui mesaj de poștă electronică trimis sau a mesajelor de poștă electronică regăsite și nedeschise, provenite de la membrii AOL.
 • Butonul Report Spam nu este disponibil pentru IMAP. Pentru a raporta mesajele de poștă electronică nedorită ca spam, mutați acele mesaje de poștă electronică în folderul de poștă nedorită, Spam.
 • Serverele IMAP AOL nu permit crearea de foldere în folderul rădăcină sau eliminarea lor din folderul rădăcină. Sunt vizibile folderele Inbox, Sent Items, Saved, Spam și Voicemail. Accesarea folderului Voicemail nu este posibilă dacă nu se creează o abonare la produsul AOL Voicemail. Pentru mai multe informații despre AOL Voicemail, vizitați AOL Keyword: Voicemail.
 • Nu este posibilă adăugarea manuală de mesaje de poștă electronică la folderul Inbox sau la folderul Sent Items. Mesajele de poștă electronică apar în aceste foldere numai atunci când se primește sau este trimis un mesaj de poștă electronică de către serverul AOL IMAP.

REFERINȚE

Pentru mai multe informații despre configurarea poștei electronice cu AOL, consultați următorul site Web de ajutor online AOL:
http://help.channels.aol.com/main.adp
Microsoft vă oferă informațiile de contact ale terților pentru a vă ajuta să găsiți asistență tehnică. Aceste informații de contact se pot schimba fără notificare prealabilă. Microsoft nu garantează acuratețea acestor informații de contact ale terților.

Produsele producătorilor terți prezentate în acest articol sunt fabricate de firme independente de Microsoft. Microsoft nu garantează în niciun fel, implicit sau în alt mod, funcționarea sau fiabilitatea acestor produse.

Proprietă?i

ID articol: 883081 - Ultima examinare: 11 mai 2007 - Revizie: 2.3
SE APLICĂ LA
 • Microsoft Outlook Express 6.0
 • Microsoft Outlook Express 6.0
Cuvinte cheie: 
kbmsccecs kbdeployment kbhowto KB883081

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com