Csak a fizetős Hotmail-fiókokba lehet belépni a Microsoft Outlook Express, illetve a Microsoft Outlook programmal.

A cikk a kezdő és a középszintű számítógép-felhasználók számára íródott.

Hibajelenségek

Miután beállítja a Microsoft Outlook Express vagy a Microsoft Outlook programban Hotmail postafiókját, a következő hibaüzenet jelenik meg, amikor megkísérli letölteni Hotmail-mappáit, illetve ha e-mail üzeneteket próbál letölteni vagy elküldeni:
Ismeretlen hiba
A Részletek gombra kattintva az alábbiakhoz hasonló részletes információk jelennek meg:
HTTPMAIL: 10:09:18 [rx]

HTTP/1.1 402 Access to Hotmail via Outlook & Outlook Express now requires a subscription. Please sign up at http://join.msn.com/hotmailplus/overview (A Hotmail Outlook vagy Outlook Express programon keresztüli eléréséhez előfizetés szükséges. A szolgáltatásra a http://join.msn.com/hotmailplus/overview címen fizethet elő.)
Az Outlook Express program Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) rendszerű számítógépen történő telepítésének megkísérlésekor az alábbihoz hasonló hibaüzenet jelenik meg:
Nem sikerült csatlakozni a Hotmail rendszerhez a következőként: felhasználónév@hotmail.com.

A Hotmail már nem engedélyezi az ingyenes Hotmail/MSN postafiókok számára az Outlook Express programon keresztüli elektronikus levelezés használatát.

A hiba elhárításának lépései

A Hotmail-fiók frissítése

Ha Hotmail-fiókját az Outlook Express programmal szeretné használni, elő kell fizetnie a Hotmail Plus szolgáltatásra, amit a Microsoft következő webhelyén tehet meg:
http://join.msn.com/hotmailplus/overview

További információ a cikkről

Cikk azonosítója: 878462
Utoljára ellenőrizve: 2007. április 18.
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:: Microsoft Outlook Express 5.5, Microsoft Outlook Express 6.0, Microsoft Windows XP Home Edition (Microsoft Outlook Express 6.0), Microsoft Windows XP Professional (Microsoft Outlook Express 6.0), (Microsoft Outlook Express 6.0), Microsoft Office Outlook 2003
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.
Szeretne visszajelzést adni a cikkel kapcsolatban?
 
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.