A Microsoft GDI+ észlelőeszköz ismertetése: 2004. szeptember 14.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 873374
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A 2004. szeptemberi biztonsági közlemény kiadásának részeként elkészítettük a Microsoft GDI+ észlelőeszközt, amely érzékeli, ha a számítógépen az "Ez a letölthető termékfrissítés a következő termékekkel használható" szakaszban felsorolt Microsoft programok vannak telepítve. Amennyiben az eszköz észleli ezeket a programokat, átirányítja a felhasználót a legfrissebb biztonsági információkat és biztonsági közleményeket tartalmazó weblapra.

Javasoljuk, hogy gyakran keresse fel a Microsoft Windows Update, illetve a Microsoft Office Update webhelyet a biztonsági frissítések telepítése érdekében.

A Microsoft közzétette az MS04-028. számú biztonsági közleményt, amely tartalmazza a biztonsági frissítésre vonatkozó valamennyi tudnivalót, ideértve a frissítésbe foglalt fájlok adatait és a telepítési lehetőségek leírását. A biztonsági közlemény teljes szövegét a Microsoft következő webhelyén olvashatja:
http://www.microsoft.com/hun/biztonsag/MS04-028.mspx

Megjegyzés: Ez a cikk az eszközt ismerteti. Ha "A Microsoft GDI+ észlelőeszköz futtatása" szakaszban a Nem hivatkozásra kattint, akkor a következő hivatkozás segítségével töltheti le a Microsoft GDI+ észlelőeszközt:

http://download.microsoft.com/download/e/0/4/e04898c7-519e-44f5-b644-991541b51e76/gdidettool.exe

További információ

Előfeltételek

A Microsoft GDI+ észlelőeszköz telepítéséhez rendszergazdai jogosultságokkal kell bejelentkeznie a számítógépre, vagy pedig a rendszergazdák csoport tagja kell, hogy legyen. Ha nem rendelkezik rendszergazdai jogosultságokkal, akkor az eszköz futtatásának megkísérlése esetén a következő hibaüzenet jelenik meg:
Ezen a számítógépen Önnek nincs rendszergazdai jogosultsága. Néhány telepítés csak akkor sikerül, ha a rendszergazda végzi.
Ha a Folytatás hivatkozásra kattint, és ezt követően elfogadja a licencszerződést, a következő hibaüzenet jelenik meg:
Ezen a gépen Ön nem rendelkezik rendszergazdai jogokkal, aminek hiányában a telepítés nem hajtható végre.

A Microsoft GDI+ észlelőeszköz beszerzése a Windows Update webhelyről vagy a letöltőközpontból

 1. A Microsoft GDI+ észlelőeszköz a Microsoft letöltőközpontjából való letöltéséhez látogasson el a Microsoft következő webhelyére:
  http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=71CD9E74-7142-4780-83E5-CE54401DA1D1


  Megjegyzés:
  • Azt javasoljuk, hogy a következő Microsoft Windows Update webhelyről töltse le a Microsoft GDI+ észlelőeszközt: http://update.microsoft.com

   Amennyiben az eszközt a Windows Update webhelyről tölti le, csak egy alkalommal futtathatja azt. Az eszközt újbóli futtatásához a Microsoft letöltőközpontból kell letöltenie azt.
  • Amennyiben a Microsoft GDI+ észlelőeszközt a Windows Update webhelyről tölti le és futtatja, az alábbi eljárásokat "A Microsoft GDI+ észlelőeszköz futtatása" szakasz 2. lépésétől kezdje el.
 2. Kattintson a Letöltés, majd a Mentés gombra.

  A Microsoft GDI+ észlelőeszköz más nyelvekhez készült verzióinak letöltéséhez kattintson a Nyelv módosítása legördülő listára, majd válassza ki a kívánt nyelvet.
 3. A Mentés másként párbeszédpanelen jelölje ki, hogy hová szeretné menteni a Microsoft GDI+ észlelőeszközt, majd kattintson a Mentés gombra.
 4. A letöltés befejeződése után kattintson a Bezárás gombra.

A Microsoft GDI+ észlelőeszköz futtatása a Windows Update webhelyről vagy a letöltőközpontból

 1. Kattintson duplán a Gdidettool.exe fájlra abban a mappában, ahová a Microsoft GDI+ észlelőeszközt mentette.
 2. Kattintson az Igen gombra a licencszerződés elfogadásához.
 3. Amennyiben a Microsoft GDI+ észlelőeszköz az "Ez a letölthető termékfrissítés a következő termékekkel használható" szakaszban felsorolt programok valamelyikét érzékeli, a következő üzenet jelenik meg:
  A szoftvereszköz azt észlelte, hogy olyan Microsoft szoftver is telepítve van a számítógépen, amely biztonsági szempontból sebezhető pontot tartalmazhat. A Microsoft már kiadta az e sebezhetőség elhárítására szolgáló biztonsági frissítéseket.

  Szeretne bővebben olvasni a biztonsági sebezhetőségről és az annak elhárításához szükséges biztonsági frissítésekről? (Ha a Nem gombra kattint, az eszköz a későbbiekben nem ajánlja fel újból ezt a lehetőséget.)
 4. Ha a fenti üzenet jelent meg, kövesse az alábbi eljárások egyikét:
  • Kattintson a 2. lépésben megjelenő üzenetnél a Nem, majd az OK gombra. A következő üzenet jelenik meg:
   A szoftvereszköz azt észlelte, hogy olyan Microsoft szoftver is telepítve van a számítógépen, amely biztonsági szempontból sebezhető pontot tartalmazhat. Ha nem telepíti a legújabb biztonsági frissítéseket, kockázatnak teszi ki rendszerét. A következő webhelyen bővebben olvashat a biztonsági sebezhetőségről és a legújabb biztonsági frissítések telepítéséről, és erről a helyről újból futtathatja ezt az eszközt:

   http://support.microsoft.com/?kbid=873374
   E lépés végrehajtása után a GDI+ észlelőeszköz kilép.

  • A 2. lépésben megjelenő üzenetnél kattintson az Igen gombra. Miután az Igen gombra kattintott, a program átirányítja Önt a Microsoft TechNet azon biztonsági erőforrásokat tartalmazó weblapjára, ahonnan elérheti a legfrissebb biztonsági információkat és biztonsági közleményeket. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.). Javasoljuk, hogy ez utóbbi lehetőséget válassza.

A Microsoft Windows biztonsági frissítéseinek telepítése a Microsoft Windows Update webhelyről

Javasoljuk, hogy keresse fel a Microsoft Windows Update webhelyet annak megállapítása érdekében, hogy szüksége van-e biztonsági frissítésekre a Microsoft Windows telepített verziójához. Ha többet szeretne tudni a Windows biztonsági frissítéseiről, látogasson el a Microsoft következő webhelyére:
http://update.microsoft.com

A Microsoft Office programok biztonsági frissítéseinek telepítése a Microsoft Office Update webhelyről

Javasoljuk, hogy keresse fel a Microsoft Office Update webhelyet annak megállapítása érdekében, hogy szüksége van-e biztonsági frissítésekre a számítógépen telepített Microsoft Office programokhoz. Ha többet szeretne tudni a Microsoft Office programok biztonsági frissítéseiről, látogasson el a Microsoft következő webhelyére:
http://office.microsoft.com/officeupdate/default.aspx

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 873374 - Utolsó ellenőrzés: 2011. május 10. - Verziószám: 5.0
Kulcsszavak: 
kbqfe kbsecurity kbsecbulletin atdownload KB873374
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com