Artikel-id: 872976 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

INTRODUKTION

Microsoft Office Outlook skräppost e-uppdateringar och uppdateringar för Microsoft Office ger en aktuellare definition av e-postmeddelanden som ska betraktas som skräppost. Som en del av Microsofts ständiga arbete för att minska skräppost i ditt system, som regelbundna uppdateringar Outlook-användare.

Mer Information

Outlook 2003 och Outlook 2007

För Outlook 2003 och Outlook 2007 finns skräppost filter uppdateringar på Microsoft Download Center. Klicka på länken nedan om du vill starta en sökning i Download Center med hjälp av strängen "Outlook Skräppostfilter":

Sök Microsoft Download Center för uppdateringar av skräppostfiltret för Outlook

Outlook 2010 och Outlook 2013


För Outlook 2010 och Outlook 2013 betecknas skräppost filter uppdateringar som definitionsuppdateringar för Microsoft Office. Dessa finns på webbplatsen Microsoft Download Center. Klicka på länken nedan om du vill starta en sökning i Download Center med hjälp av "Definition uppdateringar för Microsoft Office"-kriterier:
Sök Microsoft Download Center för uppdateringar för Microsoft Office

Egenskaper

Artikel-id: 872976 - Senaste granskning: den 20 mars 2013 - Revision: 1.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Office Outlook 2003
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Outlook 2010
  • Microsoft Outlook 2013
Nyckelord: 
kbupdate kbpubtypekc kbfix kbbug kbexpertisebeginner kbemail kbhowto kbmt KB872976 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 872976

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com