Het verkrijgen van de meest recente update voor Filter voor ongewenste E-mail van Outlook

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 872976 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

INLEIDING

De definitie-Updates voor Microsoft Office en Microsoft Office Outlook e-Filter voor ongewenste updates bevatten een meer actuele definitie van e-mailberichten die worden beschouwd als ongewenste e-mail. Periodieke updates worden geleverd als onderdeel van de voortdurende inspanningen ter vermindering van ongewenste e-mail op uw systeem om gebruikers van Outlook.

Meer informatie

Outlook 2003 en Outlook 2007

Voor Outlook 2003 en Outlook 2007, worden de filters voor ongewenste e-mail updates bevinden zich op het Microsoft Download Center. Klik op de volgende koppeling om een Download Center zoekopdracht met behulp van de tekenreeks "Filter voor ongewenste e-mail van Outlook":

Zoeken Microsoft Download Center voor het Filter voor ongewenste E-mail bijwerken voor Outlook

Outlook 2010 en 2013 met Outlook


De filterupdates voor ongewenste e-mail worden aangeduid voor Outlook 2010 en 2013 Outlook als definitie-Updates voor Microsoft Office. Deze bestanden bevinden zich op de website van Microsoft Download Center. Klik op de volgende koppeling om een Download Center zoekopdracht met behulp van de criteria 'Definitie-Updates voor Microsoft Office':
Zoeken Microsoft Download Center op definitie-Updates voor Microsoft Office

Eigenschappen

Artikel ID: 872976 - Laatste beoordeling: woensdag 20 maart 2013 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office Outlook 2003
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Outlook 2010
  • Microsoft Outlook 2013
Trefwoorden: 
kbupdate kbpubtypekc kbfix kbbug kbexpertisebeginner kbemail kbhowto kbmt KB872976 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 872976

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com