Het pictogram gevonden mappen verandert het pictogram van een document wanneer u een map in Windows XP

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 872966 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Wanneer u een map in Microsoft Windows XP, zoekt de mappen gevonden pictogram verandert het pictogram van een document.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden nadat u de beveiligingsupdate dat wordt beschreven in het volgende Microsoft Knowledge Base artikel:

835732MS04-011: Beveiligingsupdate voor Microsoft Windows

Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in coordinated universal time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.

Windows XP SP1

  Date     Time  Version    Size File name
  -----------------------------------------------------
  19-Jul-2004 22:21 1.0.0.5326  58,434 Srchctls.dll   
  19-Jul-2004 22:21 1.0.0.5326 725,566 Srchui.dll

Windows XP SP2

  Date     Time  Version    Size File name
  -----------------------------------------------------
  02-Sep-2004 00:26 1.0.0.5326  58,434 Srchctls.dll   
  02-Sep-2004 00:26 1.0.0.5326 725,566 Srchui.dll

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld is in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Microsoft Zoekassistent mogelijk niet uitgevoerd nadat u dit hotfix-pakket. Zoekassistent is een service kunt u zoeken naar bestanden en mappen op uw computer, lokaal netwerk of Internet. Zoekassistent kunt u openen door te klikken op Start en vervolgens op zoeken. Als de Zoekassistent wordt uitgevoerd voordat u deze hotfix toepast, kan installatie van de hotfix gegevens Zoekassistent goed zal vervangen. Dit probleem kunt oplossen, kunt u de computer opnieuw.

Referenties

Klik voor meer informatie de volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 872966 - Laatste beoordeling: maandag 12 januari 2015 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbwinxpsp2fix kbwinxppresp2fix kbfix kbbug kbmt KB872966 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:872966

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com