Word: Rich Text Format (RTF) specificatie 1.7

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 86999 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

De meest recente versie van de Rich Text Format (RTF) Specification (versie 1.7) is beschikbaar via het Microsoft Developer Network Website.

De Rich Text Format (RTF) specificatie biedt een opmaak voor het uitwisselen van tekst en afbeeldingen die met verschillende uitvoer kunnen worden gebruikt apparaten, besturingsomgevingen en besturingssystemen. RTF gebruikt de Amerikaanse National Standards Institute (ANSI), PC-8-, Macintosh- of IBM PC-tekenset de weergave en opmaak van een document op het scherm en in afdrukken. Met de RTF-specificatie gemaakt onder andere documenten besturingssystemen en software van andere toepassingen kunnen worden overgebracht tussen deze besturingssystemen en toepassingen.

Meer informatie

De specificatie RTF (RICH Text Format) is een methode van coderen van opgemaakte tekst en afbeeldingen gemakkelijk overbrengen tussen toepassingen. Momenteel afhankelijk gebruikers van speciale vertaling software tekstverwerkingsprogramma verplaatsen documenten tussen verschillende MS-DOS, Microsoft Windows, OS/2, Macintosh, en Power Macintosh-toepassingen.

RTF-bestanden die zijn gemaakt in Word 6.0 (en later) voor de Macintosh en Power Macintosh een bestandstype hebben 'RTF'.

De standaard RTF biedt een opmaak voor tekst en afbeeldingen Interchange die kan worden gebruikt met verschillende uitvoerapparaten, besturingssysteem omgevingen en besturingssystemen. RTF gebruikt de ANSI-PC-8-, Macintosh- of IBM PC-tekenset naar de weergave en opmaak van een document zowel op het scherm en in afdrukken. U kunt overbrengen met de standaard RTF documenten die zijn gemaakt onder verschillende besturingssystemen en met verschillende software.

De 'RTF-tekst (RTF) specificaties, verkrijgen versie 1.7 ", Ga naar de volgende Microsoft MSDN-website:
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID = e5b8ebc2-6ad6-49f0-8 c 90-e4f763e3f04f & DisplayLang = nl
Voor meer informatie. Klik op het volgende artikelnummer om het artikel in RTF-en Word 2000 de Microsoft Knowledge Base:
269575 Word 2000: Rich Text Format (RTF) specificaties versie 1.6 beschikbaar

Eigenschappen

Artikel ID: 86999 - Laatste beoordeling: maandag 11 juni 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Word 97 Standard Edition
  • Microsoft Word 2.0 Standard Edition
  • Microsoft Word 6.0 Standard Edition
  • Microsoft Word 4.0 voor Macintosh
  • Microsoft Word 5.0 voor Macintosh
  • Microsoft Word 5.1 voor Macintosh
  • Microsoft Word 6.0 for Macintosh
Trefwoorden: 
kbappnote kbhowto kbinterop kbmt KB86999 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 86999
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com