Foutbericht 'De machtiging voor dit document is momenteel beperkt' wanneer u een Office 2003-document in Office 2004 voor Mac opent

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 842887 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u een Microsoft Office 2003-document opent in Microsoft Office 2004 voor Mac of Microsoft Office X voor Mac, ziet u de volgende waarschuwing:
Machtiging voor dit document is momenteel beperkt. Als u geen Microsoft Office 2003 of een toepassing die documenten met beperkte machtigingen ondersteunt, kunt u lezen Dit document downloaden van de invoegtoepassing Rights Management voor Internet Explorer.

De invoegtoepassing Rights Management voor Internet downloaden Explorer
Meer informatie over documenten met beperkte machtiging

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat Office 2004 voor Mac niet ondersteuning voor de functie IRM (Information Rights Management) van Microsoft Office 2003.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld is in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Er is geen invoegtoepassing Rights Management voor Microsoft Internet Explorer 5.2.x voor Mac OS X of Safari webbrowser. Bezoek voor meer informatie over Information Rights Management voor Office 2003 de volgende Microsoft-website:
http://Office.Microsoft.com/en-us/Help/HA010397891033.aspx

Eigenschappen

Artikel ID: 842887 - Laatste beoordeling: donderdag 6 oktober 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office 2004 for Mac Standard Edition
  • Microsoft Office X voor Mac Standard Edition
Trefwoorden: 
dftsdahomeportal kbnofix kbprb kbmt KB842887 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:842887

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com