Er verschijnt een waarschuwingsbericht 'Entourage is bijna vol' wanneer u Entourage 2004 voor Mac start

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 842878 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u Microsoft Entourage 2004 voor Mac start of wanneer Entourage automatisch scant en downloadt nieuwe berichten, kunt u wordt een van de volgende waarschuwing weergegeven:
 • Entourage is bijna van de ruimte.
  Ruimte vrij kunt u items verwijderen en voer vervolgens het hulpprogramma Database programma. Dit wordt de database gecomprimeerd en ruimte vrijgemaakt. Meer informatie over het uitvoeren van de Database-hulpprogramma of hoe u reservekopieën van items archiveren voordat u ze verwijdert Zie de Help van Entourage.
 • Entourage is beschikbaar en kan niet meer items opgeslagen totdat u ruimte vrij.
  Ruimte vrijmaken, kunt u items verwijderen en voer het hulpprogramma Database programma. Hiermee comprimeert u de database en maakt u ruimte vrij. Meer informatie over het hulpprogramma Database uitvoeren of Zie de Help van Entourage van items naar een archief voordat deze worden verwijderd.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat de grootte van elke gebruiker Entourage database is beperkt tot 2 miljoen objecten. Dit vertaalt naar een combinatie van 1 miljoen items zoals e-mailberichten, notities, contactpersonen, agenda-items, taken of projectitems. Wanneer een gebruiker Databasegrootte 1,9 miljoen objecten nadert de "Entourage bijna leeg is ruimte'-waarschuwing wordt weergegeven. Wanneer de database bereikt of overschrijdt 2 miljoen objecten, de gebruiker rekening wordt gehouden met offline, en Entourage geen verbinding maken met de gebruiker account e-mailserver totdat de bestandsgrootte van de database is verminderd.

Oplossing

Dit probleem oplossen door items uit verschillende mappen te verwijderen. Vervolgens Voer het programma hulpprogramma Database comprimeren uw gebruikersdatabase. Wij aanbevolen een archief van uw database te maken voordat u verdergaat. Volg werk vrije ruimte:
 1. Op deBestandmenu, klik opExporteren.
 2. Klik opItems exporteren naar een Entourage archief, klik opAlle items, en klik vervolgens op de selectievakjes die u wilt.
 3. Klik op de pijl-rechts.
 4. Als u items wilt verwijderen nadat u exporteren Entourage Klik om het archiefJa, verwijder items uit Entourage nadat ze gearchiveerd. Als u items wilt verwijderen nadat u deze naar het archief exporteren Entourage,Nee, de items in Entourage behouden nadat ze zijn gearchiveerd..
 5. Klik op de pijl-rechts, typ een naam voor het exporteren bestand selecteren een locatie waar u het bestand op uw vaste schijf opslaan en klik vervolgens opOpslaan.
 6. Klik opGedaan.

Voor meer informatie over het gebruik van de Database-hulpprogramma Klik opEntourage Helpop deHelpin het menu typedatabase-hulpprogramma, en klik vervolgens opZoeken. Klik op Help-onderwerpComprimeren en back-up van de database Entourage.

Eigenschappen

Artikel ID: 842878 - Laatste beoordeling: donderdag 6 oktober 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Entourage 2004 for Mac
Trefwoorden: 
dftsdahomeportal kberrmsg kbemail kbtshoot kbprb kbmt KB842878 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:842878

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com