Το Word Art δεν εμφανίζει ορισμένους χαρακτήρες Unicode στο Microsoft Office 2004 για Mac

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 841986 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αυτό το αρχείο έχει αρχειοθετηθεί. Προσφέρεται “ως έχει” και δεν θα ενημερώνεται πια.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να ανοίξετε ένα έγγραφο που περιέχει κείμενο Word Art στο Microsoft Office 2004 για Mac, ενδέχεται να λάβετε ένα από τα ακόλουθα μηνύματα λάθους:
Το Word δεν είναι δυνατό να ανοίξει το έγγραφο. Δοκιμάστε ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω: από το μενού αρχείο, κάντε κλικ στην επιλογή Άνοιγμα για να ανοίξετε το έγγραφο. Βεβαιωθείτε ότι το έγγραφο είναι ένα έγκυρο έγγραφο του Word. (το όνομα του εγγράφου)
Το Word δεν μπορεί να ανοίξει το έγγραφο. (This document has been password protected with an encryption scheme not available in this region. Word cannot open this document.). Το έγγραφο μπορεί να χρησιμοποιείται ή μπορεί να μην είναι ένα έγκυρο (έγγραφο Wordτο όνομα του εγγράφου)

Αιτία

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να προκύψει, εάν το Word Art κείμενο περιέχει χαρακτήρες Unicode. Ορισμένοι χαρακτήρες Unicode δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί σε Word Art στο Microsoft Office 2004 για Mac.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Ανοίξτε το έγγραφο σε ένα άλλο πρόγραμμα και τα καταργήσετε το Word Art κείμενο.
  2. Ανοίξτε το έγγραφο στο Word 2004 για Mac και, στη συνέχεια, αντικαταστήστε το κείμενο του Word Art που διαγράψατε με κείμενο που δεν περιέχει χαρακτήρες Unicode.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στο Microsoft Office 2004 για Mac.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 841986 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office 2004 for Mac Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbnosurvey kbarchive dftsdahomeportal kberrmsg kbprb kbmt KB841986 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 841986

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com