Services stoppen abrupt wanneer het afsluiten of opnieuw opstarten van een computer met Windows Small Business Server 2003

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 839262 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Opmerking
BelangrijkDit artikel bevat informatie over het register. Voordat u het register wijzigen, moet u back-up en zorg dat u weet hoe u het register kunt herstellen als er een probleem optreedt. Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over de back-up, terugzetten en het register bewerken:
256986Beschrijving van het Microsoft Windows-register
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Bij het afsluiten of opnieuw opstarten van een computer met Microsoft Windows Small Business Server 2003 stoppen services op de computer uitvoeren onmiddellijk voordat de services correct kunnen afsluiten. Soms abrupte beëindiging van deze services kan leiden tot gegevensverlies.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat Windows Small Business Server 2003 Setup wordt gewijzigd in de registerwaarde WaitToKillServiceTimeout onjuist type REG_DWORD. Deze waarde moet een REG_SZ-type. Daarom het systeem de waarde WaitToKillServiceTimeout als een time-out 0 milliseconden interpreteert en services die worden uitgevoerd onmiddellijk beëindigd.

Oplossing


Dit probleem moet u de registerwaarde WaitToKillServiceTimeout verwijderen en opnieuw de waarde WaitToKillServiceTimeout als een REG_SZ. Hiertoe de volgende stappen uit.

WaarschuwingOnjuist gebruik van Register-Editor kan ernstige problemen dat u uw besturingssysteem opnieuw installeren. Microsoft kan niet garanderen dat problemen die voortvloeien uit onjuist gebruik van Register-Editor kunnen worden opgelost. Gebruik Register-Editor op eigen risico.
 1. Klik opStart, klik opUitvoeren, typRegeditin deOpenvak en klik vervolgens opOK.
 2. Zoek en klik op de volgende registersubsleutel:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control
 3. Met de rechtermuisknop op deWaitToKillServiceTimeoutde waarde, klik opVerwijderen, en klik vervolgens opJahet verwijderen te bevestigen van de registerwaarde.
 4. In het linkerdeelvenster van Register-Editor met de rechtermuisknopBesturingselement, wijsNieuwe, en klik vervolgens opTekenreekswaarde.
 5. Maak de volgende registerwaarde:
  • Naam:WaitToKillServiceTimeout
  • Waardetype:REG_SZ
  • Gegevens:120000
 6. Sluit de Register-Editor af en start de computer opnieuw.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit is een fout in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' van dit artikel.

Eigenschappen

Artikel ID: 839262 - Laatste beoordeling: zaterdag 5 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Premium Edition
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbnofix kbbug kbmt KB839262 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:839262

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com