Programa I-deas 10 in I-deas 11 iz vmesnika UGS se v računalniku z operacijskim sistemom Microsoft Windows XP, ki je lokaliziran za vzhodnoazijski jezik, izvajata počasneje, kot ste pričakovali

Prevodi člankov Prevodi člankov
ID članka: 838657 - Oglejte si izdelke, na katere se nanaša ta članek.
Razširi vse | Zmanjšaj

Na tej strani

SIMPTOMI

Ko zaženete programa I-deas 10 in I-deas 11 iz vmesnika UGS, se v računalniku z operacijskim sistemom Microsoft Windows XP, ki je lokaliziran za vzhodnoazijski jezik, programa izvajata počasneje, kot ste pričakovali.

Če zaženete isti program v računalniku, v katerem se izvaja različica operacijskega sistema Microsoft Windows 2000 z vzhodnoazijskim jezikom, ali če zaženete isti program v angleški različici operacijskega sistema Windows XP, se program izvaja tako hitro, kot ste pričakovali.

Opomba Lokalizacije, pri katerih lahko naletite na te težave, vključujejo naslednje jezike:
 • japonščina
 • kitajščina (tradicionalna)
 • kitajščina (poenostavljena)
 • korejščina

VZROK

Operacijskemu sistemu Windows XP je dodan mehanizem Uniscribe, da obravnava pisave, uporabljene za vzhodnoazijske jezike. Ta težava nastane, ker programa I-deas 10 in I-deas 11 vedno znova kličeta funkcijo SetWindowText. Če je operacijski sistem Windows XP lokaliziran za vzhodnoazijski jezik, uporablja funkcija SetWindowText mehanizem Uniscribe, programi pa delujejo počasneje, kot ste pričakovali.

REŠITEV

Informacije o sprotnem popravku

Microsoft ponuja podprt hitri popravek. Vendar pa je ta hitri popravek namenjen samo odpravljanju težave, opisani v tem članku. Uporabite ga samo za sisteme, v katerih prihaja do te težave.

Če je na voljo hitri popravek, ki ga je mogoče prenesti, je na vrhu tega članka iz zbirke znanja razdelek »Na voljo je hitri popravek, ki ga je mogoče prenesti«. Če tega razdelka ni, hitri popravek pridobite tako, da Microsoftovi službi za podporo strankam pošljete prošnjo.

Opomba Če pride do dodatnih težav ali pa jih je treba odpraviti, bo morda treba ustvariti novo prošnjo za storitve podpore. Po navadi stroški podpore veljajo za dodatna vprašanja o podpori in težave, ki niso povezane s tem hitrim popravkom. Če si želite ogledati popoln seznam telefonskih številk Microsoftove službe za podporo strankam ali ustvariti novo prošnjo za storitve podpore, obiščite to Microsoftovo spletno mesto:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Opomba Na obrazcu »Na voljo je hitri popravek, ki ga je mogoče prenesti« so prikazani jeziki, za katere je na voljo hitri popravek. Če vašega jezika ni na obrazcu, hitri popravek za ta jezik ni na voljo.

Zahteve

Za namestitev tega sprotnega popravka ni zahtev.

Zahteve za vnovični zagon

Ko uporabite ta sprotni popravek, računalnika ni treba znova zagnati.

Informacije o nadomeščanju

Ta sprotni popravek ne nadomesti drugih sprotnih popravkov.

Informacije o datoteki

Atributi datoteke v angleški različici tega hitrega popravka (ali poznejši atributi datoteke) so našteti v spodnji tabeli. Datumi in časi za te datoteke so v univerzalnem koordiniranem času (UTC). Pri ogledu se informacije pretvorijo v lokalni čas. Razliko med časom UTC in lokalnim časom izračunate na kartici Time Zone (Časovni pas) v orodju za datum in čas na nadzorni plošči.
Servisni paket SP1 za Windows XP
  Datum     Ura  Različica  Velikost   Ime datoteke
  --------------------------------------------------------------
  10. maj 2005 20:15 5.1.2600.1683  1,822,208 Acgenral.dll
  10. maj 2005 20:15 5.1.2600.1683   220,160 Acspecfc.dll
  10. maj 2005 20:17           79,020 Apps.chm
  10. maj 2005 20:15         1,091,978 Sysmain.sdb
Servisni paket SP2 za Windows XP
  Datum     Ura  Različica  Velikost   Ime datoteke
  --------------------------------------------------------------
  10. maj 2005 20:09         1,195,550 Sysmain.sdb

STANJE

Microsoft je potrdil, da se ta težava pojavlja v njegovih izdelkih, ki so navedeni v razdelku »Velja za«.

DODATNE INFORMACIJE

V ta sprotni popravek je vključen popravek, ki omogoča programoma I-deas 10 program in I-deas 11, da obideta mehanizem Uniscribe.

Opomba Ta popravek deluje samo z UGS-ovim programoma I-deas 10 in I-deas 11. Če želite več informacij, kliknite to številko članka iz Microsoftove zbirke znanja:
824684 Opis uveljavljene terminologije za posodobitve Microsoftove programske opreme
Izdelke drugih izdelovalcev, omenjene v tem članku, izdelujejo podjetja, neodvisna od Microsofta. Microsoft ne daje nobenih naznačenih ali drugačnih jamstev o delovanju ali zanesljivosti teh izdelkov.

Lastnosti

ID članka: 838657 - Zadnji pregled: 25. november 2008 - Revizija: 2.2
VELJA ZA:
 • Microsoft Windows XP Professional Edition
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Ključne besede: 
kbautohotfix kbwinserv2003sp2fix kbwinxpsp2fix kbwinxppresp2fix kbfix kbbug kbpubtypekc kbhotfixserver kbqfe KB838657

Pošlji povratne informacije

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com