Az UGS cég I-deas 10 és I-deas 11 programja a vártnál lassabban fut a Windows XP kelet-ázsiai nyelvű változatát futtató számítógépeken

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 838657 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A cikket archiválták. A továbbiakban a tartalma már nem frissül, csak jelenlegi állapotában lesz elérhető.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A jelenség

Az UGS cég I-deas 10 és I-deas 11 programjai a vártnál jóval lassabban futnak a Windows XP operációs rendszer valamelyik kelet-ázsiai nyelvű változatát futtató számítógépen.

Ha ugyanazt a programot a Windows 2000 operációs rendszer valamelyik kelet-ázsiai nyelvű változatát vagy a Windows XP rendszer angol nyelvű változatát futtató számítógépen indítja el, akkor az a várt sebességgel fut.

Megjegyzés: A probléma a Windows XP következő nyelvű változatainál fordul elő:
 • Japán
 • Hagyományos kínai
 • Egyszerűsített kínai
 • Koreai

Oka

A Windows XP operációs rendszerben a Uniscribe motor kezeli a kelet-ázsiai nyelvek betűkészleteit. A probléma akkor jelentkezik, amikor az I-deas 10 vagy az I-deas 11 program egymás után többször meghívja a SetWindowText függvényt, mert a kelet-ázsiai nyelvi verziójú Windows XP rendszerben a SetWindowText függvény a Uniscribe motort használja, és így a program jóval lassabban fut a vártnál.

A megoldás

Gyorsjavítási információk

A Microsoft közzétett egy támogatott gyorsjavítást, de az csak a jelen cikkben ismertetett probléma megoldására alkalmas. Csak olyan rendszereken telepítse, amelyeken az adott probléma jelentkezik.

Amennyiben a gyorsjavítás letölthető, a Tudásbázis jelen cikke tetején megtalálható egy, a letölthető gyorsjavításról tájékoztató bekezdés. Ha a bekezdés nem jelenik meg, a gyorsjavítás beszerzéséhez forduljon a Microsoft ügyfél- és támogatási szolgálatához.

Megjegyzés: További problémák esetén, vagy ha hibaelhárításra van szükség, előfordulhat, hogy létre kell hoznia egy külön szolgáltatásigénylést. A szokásos támogatási díjak terhelik a tanácsadó szolgálatnak feltett további kérdéseket, amennyiben azok nem kapcsolatosak a szóban forgó gyorsjavítással. A Microsoft ügyfél- és támogatási szolgálata telefonszámainak teljes listájáért vagy a külön szolgáltatásigénylések létrehozásával kapcsolatos információkért keresse fel a Microsoft alábbi webhelyét:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Megjegyzés: A letölthető gyorsjavítással foglalkozó részben a gyorsjavítás összes nyelvváltozatát megtalálja. Ha a keresett nyelv nem található a felsoroltak között, a gyorsjavítás azon a nyelven nem érhető el.

Előfeltételek

A gyorsjavítás telepítésének nincsenek előfeltételei.

Az újraindítás szükségessége

A gyorsjavítás telepítését követően nem kell újraindítani a számítógépet.

Információ a gyorsjavítások lecseréléséről

Ez a gyorsjavítás egyetlen más gyorsjavítást sem vált fel.

Fájlinformáció

A gyorsjavítás angol nyelvű változata a következő táblázatban található (vagy újabb) fájlattribútumokkal rendelkezik. A fájlok dátumai és időpontjai az egyezményes világidő (UTC) szerint vannak megadva. A fájlinformációk megtekintése során ezek helyi időre konvertálódnak. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.
Windows XP Service Pack 1
  Dátum    Idő  Verzió      Méret  Fájlnév
  -----------------------------------------------------------
  2005.05.10. 20:15 5.1.2600.1683  1 822 208 Acgenral.dll   
  2005.05.10. 20:15 5.1.2600.1683   220 160 Acspecfc.dll   
  2005.05.10. 20:17           79 020 Apps.chm
  2005.05.10. 20:15         1 091 978 Sysmain.sdb
Windows XP Service Pack 2
  Dátum    Idő  Verzió      Méret  Fájlnév
  ----------------------------------------------------------
  2005.05.10. 20:09         1 195 550 Sysmain.sdb

Állapot

A Microsoft megerősítette a hiba létezését a cikk elején felsorolt Microsoft-termékekben.

További információ

A gyorsjavítás egy olyan betétet tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy az I-deas 10 és az I-deas 11 program megkerülje a Uniscribe motort.

Megjegyzés: Ez a betét kizárólag az UGS cég által készített I-deas 10 és I-deas 11 nevű programokkal működik. További információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia bemutatása
A cikkben említett, harmadik féltől származó termékek a Microsofttól független gyártók termékei. A Microsoft sem közvetve, sem más módon nem vállal szavatosságot ezen termékek teljesítményére és megbízhatóságára vonatkozóan.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 838657 - Utolsó ellenőrzés: 2015. január 16. - Verziószám: 2.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Kulcsszavak: 
kbnosurvey kbarchive kbbug kbfix kbqfe kbwinxpsp2fix kbwinxppresp2fix kbpubtypekc kbwinserv2003sp2fix kbautohotfix KB838657
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com