Program I-deas 10 ili I-deas 11 tvrtke UGS pokreće se sporije nego što bi se očekivalo na računalu sa sustavom Microsoft Windows XP koje je lokalizirano za neki dalekoistočni jezik

Prijevod članka Prijevod članka
ID članka: 838657 - Pregledajte proizvode na koje se odnosi ovaj članak.
Ovaj je članak arhiviran. Njegov trenutni sadržaj više se neće ažurirati.
Proširi sve | Sažmi sve

Na ovoj stranici

SIMPTOMI

Kada pokrećete program I-deas 10 ili I-deas 11 tvrtke UGS na računalu sa sustavom Microsoft Windows XP koje je lokalizirano za neki dalekoistočni jezik, program se pokreće sporije nego što bi se očekivalo.

Ako isti program pokrećete na računalu na kojem je pokrenuta verzija operacijskog sustava Microsoft Windows 2000 za neki dalekoistočni jezik ili na engleskoj verziji sustava Windows XP, program će se pokrenuti normalnom brzinom.

Napomena Ovaj se problem pojavljuje kod lokalizacija na sljedeće jezike:
 • japanski
 • tradicionalni kineski
 • pojednostavljeni kineski
 • korejski

UZROK

Operacijskom je sustavu Windows XP radi obrade fontova korištenih za dalekoistočne jezike dodan mehanizam Uniscribe. Ovaj se problem pojavljuje jer programi I-deas 10 i I-deas 11 višekratno pozivaju funkciju SetWindowText. Kada se Windows XP lokalizira za neki dalekoistočni jezik, funkcija SetWindowText koristi mehanizam Uniscribe i program se pokreće sporije nego što bi se moglo očekivati.

RJEŠENJE

Informacije o prilagodbenom popravku

Microsoft je stavio na raspolaganje podržani hitni popravak. No on je namijenjen samo ispravljanju problema opisanog u ovom članku. Primijenite ga samo na sustave u kojima se pojavljuje upravo taj problem.

Ako je hitni popravak moguće preuzeti, na vrhu ovog članka iz baze znanja pojavit će se odjeljak "Moguće je preuzeti hitni popravak". Ako se taj odjeljak ne pojavi, pošaljite zahtjev Microsoftovoj službi za podršku korisnicima da biste nabavili hitni popravak.

Napomena Ako se pojave dodatni problemi ili ako bude potrebno otklanjanje poteškoća, možda ćete morati stvoriti zaseban zahtjev za uslugom. Na dodatna pitanja i probleme koji nemaju veze s ovim hitnim popravkom primjenjuju se uobičajene cijene poziva službi podrške. Ako želite pregledati cijeli popis brojeva telefona Microsoftove službe za podršku korisnicima ili stvoriti zaseban zahtjev za uslugom, posjetite sljedeće Microsoftovo web-mjesto:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Napomena U obrascu "Moguće je preuzeti hitni popravak" označeno je za koje je jezike hitni popravak dostupan. Ako ne vidite svoj jezik, hitni popravak nije dostupan za taj jezik.

Preduvjeti

Nema posebnih preduvjeta za instalaciju ovog prilagodbenog popravka.

Potreba za ponovnim pokretanjem

Nakon instalacije ovog prilagodbenog popravka nije potrebno ponovo pokretati računalo.

Podaci o zamjeni prilagodbenog popravka

Ovaj prilagodbeni popravak ne zamjenjuje druge prilagodbene popravke.

Informacije o datoteci

Engleska verzija ovog prilagodbenog popravka ima atribute datoteka navedene na popisu u sljedećoj tablici (ili novije). Datumi i vremena za te datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledavate informacije o datoteci, one se pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC-a i lokalnog vremena, na upravljačkoj ploči pogledajte karticu Time Zone (Vremenska zona) u sklopu modula Date and Time (Datum i vrijeme).
Windows XP Service Pack 1
  Datum    Vrijeme  Verzija    Veličina    Naziv datoteke
  --------------------------------------------------------------
  10. svibnja 2005. 20:15 5.1.2600.1683  1,822,208 Acgenral.dll   
  10. svibnja 2005. 20:15 5.1.2600.1683   220,160 Acspecfc.dll   
  10. svibnja 2005. 20:17           79,020 Apps.chm
  10. svibnja 2005. 20:15         1,091,978 Sysmain.sdb
Windows XP Service Pack 2
  Datum    Vrijeme  Verzija    Veličina    Naziv datoteke
  --------------------------------------------------------------
  10. svibnja 2005. 20:09         1,195,550 Sysmain.sdb

STATUS

Microsoft je potvrdio da se ovaj problem pojavljuje u Microsoftovim proizvodima popisanima u odjeljku "Odnosi se na".

DODATNE INFORMACIJE

Ovaj prilagodbeni popravak sadrži međusloj pomoću kojeg programi I-deas 10 i I-deas 11 mogu zaobići mehanizam Uniscribe.

Napomena Taj međusloj radi samo s programima tvrtke UGS I-deas 10 i I-deas 11. Dodatne informacije potražite u članku iz Microsoftove baze znanja pod brojem
824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoftovih softverskih ažuriranja
Proizvodi drugih proizvođača koji se spominju u ovom članku proizvedeni su u tvrtkama neovisnima o Microsoftu. Microsoft ne daje posredna ni bilo kakva druga jamstva vezana uz performanse ili pouzdanost tih proizvoda.

Svojstva

ID članka: 838657 - Posljednja izmjena: 16. siječnja 2015. - Revizija: 2.2
ODNOSI SE NA:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Ključne riječi: 
kbnosurvey kbarchive kbautohotfix kbwinserv2003sp2fix kbwinxpsp2fix kbwinxppresp2fix kbfix kbbug kbpubtypekc kbhotfixserver kbqfe KB838657

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com