MS04-038: Összesített biztonsági frissítés az Internet Explorer programhoz

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 834707 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása
A Microsoft közzétette az MS04-038. számú biztonsági közleményt, amely tartalmazza a biztonsági frissítésre vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót, ideértve a javításba foglalt fájlok adatait és a telepítési lehetőségek leírását. A biztonsági közlemény teljes szövegét a Microsoft következő webhelyén olvashatja:
Fogyasztók részére:
http://www.microsoft.com/hun/biztonsag/200410_windows.mspx
Informatikai szakemberek számára:
http://www.microsoft.com/hun/biztonsag/ms04-038.mspx
 • Lehetséges, hogy a Microsoft Internet Explorer 6 Service Pack 1 (SP1) gyorsjavításait, melyek a Microsoft Security Bulletin MS04-004. számú közleménye után jelentek meg, a Microsoft Security Bulletin MS04-038. számú cikkében ismertetett 834707. számú biztonsági frissítés nem tartalmazza. A 873377. számú frissítési gyűjtőcsomag tartalmazza a 834707. számú biztonsági frissítés összesített javításait, és az Internet Explorer az MS04-004. számú biztonsági közlemény megjelenése után kiadott gyorsjavításait. A 873377. számú összegző frissítőcsomag a Microsoft letöltőközpontból szerezhető be. Ha szüksége van az Internet Explorer 6 SP1 (6.00.2800.1106 számú) verziójának gyorsjavításaira, telepítheti a 873377. számú összegző frissítőcsomagot. A 873377. számú összegző frissítőcsomagról további információt a Microsoft Tudásbázisban talál a cikk számára kattintva:
  873377 Az Internet Explorer 6 SP1 programhoz összegző frissítőcsomag áll rendelkezésre.

  Ismert problémák

  Megjegyzések:
  • Ha nem az Internet Explorer 6 SP1 (6.00.2800.1106 számú) verzióját használja, nem kell telepítenie a 873377. számú összegző frissítőcsomagot, telepítse helyette az MS04-038-as biztonsági közleményben ismertetett 834707. számú biztonsági frissítést. Az Internet Explorer egyéb verziói számára készült 834707. számú biztonsági frissítés tartalmazza a 832894. számú biztonsági frissítés megjelenése után kiadott gyorsjavításokat és az MS04-038-as jelű biztonsági közleményben ismertetett összesített biztonsági javításokat is.
  • Ha egy Microsoft Exchange Server 2003 szoftvert futtató számítógéphez az Outlook Web Access programmal csatlakozik, akkor a kívánt szabályra duplán kattintva nem nyitható meg a Change Rules (Szabályok módosítása) ablak. A szabály módosításához jelölje ki a kívánt szabályt, majd kattintson a Change Rule gombra.
  • A 829165.,831923.,812989.,813503. és873346. számú frissítéseket az összes 834707-es számú biztonsági frissítőcsomag tartalmazza.
 • A Microsoft Baseline Security Analyzer (MBSA) – a Microsoft Systems Management Server (SMS) program által használt keresőeszköz – felismeri azokat a számítógépeket, amelyeken a Microsoft MS04-038-as biztonsági közleményében ismertetett biztonsági frissítéseket telepíteni kell. Mindazonáltal az MBSA nem biztosítja az SMS számára azokat az információkat, amelyek a Windows NT 4.0, illetve Windows 2000 és Windows XP rendszerhez készült Internet Explorer 6 SP1 program megfelelő MS04-0380-as biztonsági frissítőcsomagjainak letöltéséhez és telepítéséhez szükségesek. A probléma megoldására a Microsoft kiadott egy SMS telepítőcsomagot, mely a Microsoft letöltőközpontból szerezhető be. További információt az SMS telepítőcsomag beszerzési módjáról és használatáról a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
  887437 A Systems Management Server rendszerhez kiadott központi telepítési csomagok letölthetők az Internet Explorer 6 SP1 MS04-038-as biztonsági frissítéseihez (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
 • Az Internet Explorer MS04-038-as biztonsági frissítéseinek telepítése után egyes dinamikus HTML (DHTML) húzási műveleteket az Internet Explorer blokkol. Erről a problémáról a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál további információt a cikk számára kattintva:
  887614 Az Internet Explorer MS04-038-as számú frissítésének telepítése után a rendszer blokkol néhány DHTML alapú húzási műveletet (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
 • A 834707. biztonsági frissítés módosítja az Internet Explorer programban a függvénymutatók kezelését. Ez a funkcionális változás akkor tapasztalható, ha egy eseménykezelő közvetlenül egy Document Object Model (DOM) függvényre hivatkozik. Erről a problémáról a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál további információt a cikk számára kattintva:
  887741 Az MS04-038-as biztonsági frissítés telepítése után az Internet Explorer nem futtatja a kódot, ha egy eseménykezelő közvetlenül egy DOM-függvényre hivatkozik (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
 • Windows 2000 operációs rendszert futtató számítógépen nem történik semmi, ha a Bezárás gombra kattint a biztonsági frissítés Támogatási információ párbeszédpaneljén. A Támogatási információ párbeszédpanelt a Vezérlőpult Programok telepítése és törlése eleméből nyithatja meg. Erről a problémáról a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál további információt a cikk számára kattintva:
  887754 A Bezárás gomb nem működik a Programok telepítése és törlése segédprogram Támogatási információ párbeszédpaneljén (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
 • Nem lehet eltávolítani az Internet Explorer frissítéseit a Windows NT 4.0 SP6a Terminal Server Edition japán nyelvű verzióját futtató számítógépen. A probléma megoldásaként váltson telepítő módra a terminálkiszolgálón, távolítsa el az Internet Explorer frissítését, majd térjen vissza a normál végrehajtási módba a terminálkiszolgálón. További információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
  887479 Nem lehet eltávolítani az Internet Explorer frissítéseit a Windows NT 4.0 SP6a Terminal Server Edition rendszert futtató számítógépen (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
 • A 834707. biztonsági frissítés telepítése után a Windows Media Player egyes Windows Media High Definition Video (WMV HD) DVD-lemezeken a fejezetekre kattintva azokat nem játssza le. További információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
  884487 A Windows Media Player egyes WMV HD DVD-lemezeknél a fejezetekre kattintva azokat nem játssza le

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 834707 - Utolsó ellenőrzés: 2006. április 6. - Verziószám: 4.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Internet Explorer 5.01 Service Pack 3
 • Microsoft Internet Explorer 5.01 SP4
 • Microsoft Internet Explorer 5.5
 • Microsoft Internet Explorer 6.0
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 SP1
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin KB834707
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com