A Microsoft Office XP Service Pack 3 leírása

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 832671 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft kiadott egy frissítést a Microsoft Office XP programcsomaghoz. Ez a frissítés biztonsági, valamint stabilitási és teljesítménybeli fejlesztéseket biztosít. A Microsoft Office XP Service Pack 3 (SP3) szervizcsomagban található javítások némelyike korábban külön frissítésként is kiadásra került. Ez a szervizcsomag egyetlen frissítésbe egyesíti őket. Az Office XP SP3 a Microsoft Office XP bármilyen példányára telepíthető, nincs szükség korábbi szervizcsomagok telepítésére.

BEVEZETÉS

Ez a cikk ismerteti a Microsoft Office XP Service Pack 3 (SP3) csomag letöltését és telepítését. A cikk ezenkívül leírja az Office XP SP3 által kijavított hibákat is.

További információ

A frissítés letöltése és telepítése

Fontos A frissítés telepítése előtt győződjön meg arról, hogy a rendszer megfelel az alábbi követelményeknek:
 • Microsoft Windows Installer 2.0

  Mielőtt telepítené ezt a frissítést, telepítenie kell a Windows Installer 2.0-s vagy újabb verzióját. A követelménnyel kapcsolatban jelen cikk „A Windows Installer frissítésével kapcsolatos követelmények” című részében olvashat bővebben.

Ügyfélfrissítés

Ha az Office XP csomagot CD-ROM-ról telepítette, a következő két lehetősége van:
 • A legújabb frissítések automatikus telepítése a Microsoft Office Termékfrissítések webhely segítségével, beleértve az összes elérhető szervizcsomagot és nyilvános frissítést.
 • Csak az Office XP SP3 telepítése a cikkben később ismertetett lépésekkel.
Megjegyzés: A Microsoft az Office Termékfrissítések webhely használatával javasolja az ügyfélfrissítés telepítését. A webhely felismeri az adott Microsoft Office programcsomagot és azon elemek telepítésének megkezdésére vonatkozó kérdést jelenít meg, amelyekre szüksége van a telepített Office rendszer teljes körű frissítéséhez.

Office Termékfrissítések webhely


Amennyiben az Office Termékfrissítések webhely segítségével kívánja megállapítani, hogy mely frissítéseket kell telepíteni a számítógépre, keresse fel a következő Microsoft webhelyet:
http://office.microsoft.com/hu-hu/downloads/maincatalog.aspx
A keresés befejeztével jóváhagyását kérve megjelenik a javasolt frissítéseket tartalmazó lista. Kattintson a Telepítés indítása gombra a művelet elindításához.

Csak az Office XP Service SP3 telepítése


Kövesse az alábbi lépéseket az ügyfélfrissítés letöltéséhez és telepítéséhez:
 1. Látogasson el a következő Microsoft webhelyre:
  http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=85AF7BFD-6F69-4289-8BD1-EB966BCDFB5E
 2. Válassza ki a nyelvet, majd kattintson a Letöltés elemre.
 3. Kattintson a Megnyitás gombra az Office XP SP3 letöltésének és telepítésének megkezdéséhez.
 4. Ha a program a frissítés telepítésére kérdez rá, kattintson az Igen gombra.
 5. Kattintson az Igen gombra a licencszerződés elfogadásához.
 6. Ha a program felszólítja rá, helyezze a Microsoft Office XP CD-ROM-ot a meghajtóba, majd kattintson az OK gombra.
 7. Ha a sikeres telepítésről értesítő üzenet jelenik meg, kattintson az OK gombra.
Megjegyzés A frissítés telepítését követően az nem távolítható el. A frissítés telepítését megelőző állapotok valamelyikébe csak úgy térhet vissza, hogy eltávolítja a teljes Office XP programcsomagot, majd az eredeti CD-ROM-ról újra telepíti azt.

Adminisztratív frissítés

Ha az Office XP terméket kiszolgálóról telepítette, a kiszolgáló rendszergazdájának az adminisztratív frissítéssel frissítenie kell a kiszolgálón lévő telepítési forrást, és ezt követően központi telepítéssel kell telepítenie azt a számítógépre.

A rendszergazda az alábbi lépések végrehajtásával töltheti le az adminisztratív frissítést:
 1. A Windows Intézőben hozzon létre egy új mappát a C meghajtón, majd adja neki a kb832671 nevet.
 2. A következő fájl letölthető a Microsoft letöltőközpontból:

  A kép összecsukásaA kép kibontása
  Letöltés
  Az Office XP Service Pack 3 csomag letöltése.

  Kiadás dátuma: 2004. március 9.

  További információt a Microsoft terméktámogatási fájlok letöltéséről a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
  119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
  A Microsoft ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A Microsoft a fájl ellenőrzésére a kiadás napján rendelkezésre álló legfrissebb vírusellenőrző szoftvert használta. A fájl egy biztonságos kiszolgálón van tárolva, mely megakadályozza a fájl jogosulatlan módosítását.

  Megjegyzés Az Office XP SP3 honosított verzióját a Microsoft következő webhelyén találja:
  http://office.microsoft.com/en-us/orkXP/HA011525351033.aspx
 3. Kattintson a Mentés gombra az OfficeXpSp3-kb832671-fullfile-hun.exe fájl kb832671 mappába való mentéséhez.
 4. Kattintson a Start gombra, majd a Futtatás parancsra.
 5. A Megnyitás mezőbe írja be a cmd parancsot, majd kattintson az OK gombra.
 6. A parancssorba írja be az alábbi sorokat, majd minden sor után nyomja meg az ENTER billentyűt:

  cd\kb832671

  OfficeXpSp3-kb832671-fullfile-hun.exe /c /t:c:\kb832671
 7. Kattintson az Igen gombra a licencszerződés elfogadásához.
 8. Ha jártas az adminisztratív telepítés frissítésének folyamatában, kattintson a Start gombra, majd a Futtatás parancsra. A Megnyitás mezőbe írja be a következő parancsot:
  msiexec /a Admin_útvonal\MSI_fájl /p C:\kb832671\MSP_fájl SHORTFILENAMES=TRUE
  ahol az Admin_útvonal az Office XP adminisztratív telepítési pontjához vezető útvonal (például C:\OfficeXP), az MSI_fájl az Office XP termék .msi adatbázis-csomagja (például ProPlus.msi), az MSP_fájl pedig az adminisztratív frissítés neve.

  Megjegyzés: Az Office XP adminisztratív telepítés és a Végfelhasználói licencszerződés párbeszédpanelek megjelenítésének elkerüléséhez fűzze a /qb+ paramétert az előző parancssorhoz.
 9. Az Office XP SP3 ügyfélszámítógépekre történő központi telepítéséhez kattintson a Start menü Futtatás parancsára. A Megnyitás mezőbe írja be az
  msiexec /i Admin_útvonal\MSI_fájl REINSTALL=Szolgáltatáslista REINSTALLMODE=vomu
  parancsot, ahol az Admin_útvonal az Office XP adminisztratív telepítési pontjának elérési útja (például C:\OfficeXP), az MSI_fájl az Office XP termék MSI-adatbázis csomagja (például ProPlus.msi), a Szolgáltatáslista pedig a frissítés során újratelepítendő szolgáltatások neveinek kis- és nagybetűket megkülönböztető listája. Az összes szolgáltatás telepítéséhez a REINSTALL=ALL szintaxis is használható.
A felügyeleti telepítési példány frissítéséről és ügyfélszámítógépekre történő központi telepítéséről további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
301348 Nyilvános frissítés telepítése az Office XP felügyeleti telepítésű példányaira (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
Ez a cikk az adminisztratív nyilvános frissítések telepítésével kapcsolatos általános útmutatót tartalmazza. Szintén segítséget nyújt a Microsoft Office Resource Kit következő cikke:
http://office.microsoft.com/en-us/orkXP/HA011525351033.aspx


Az Office XP SP3 csomag telepítésének ismert problémái

Hibaüzenet jelenik meg, amikor a Microsoft Office XP Service Pack 3 (SP3) szervizcsomagot az Office Update webhelyről próbálja meg telepíteni

A Microsoft Office XP SP3 szervizcsomag Office Update webhelyről történő telepítésekor a következő hibaüzenetek jelenhetnek meg:
A telepítés nem sikerült
További információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
839191 A telepítés sikertelenségéről értesítő hibaüzenet jelenik meg az Office XP SP3 szervizcsomag Office Update webhelyről történő telepítésekor (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Hibaüzenet jelenik meg, ha az Office XP SP3 csomagot olyan rendszerre telepíti, amelyen a Microsoft Office XP Service Pack 1 (SP1) vagy a Microsoft Office XP Service Pack 2 (SP2) csomag telepítve van, és egy felügyeleti telepítési pontról végezték a javítást

Ha az Office XP SP3 ügyfélfrissítést olyan számítógépre telepíti, amelyen az Office XP SP1 vagy az Office XP SP2 csomag már telepítve van, és egy felügyeleti telepítési pontról végezték a javítást, akkor hibaüzenet jelenik meg.

További információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
837826 „A várt termékverzió nem található a rendszeren.” hibaüzenet jelenik meg az Office XP Service Pack 3 szervizcsomag telepítésekor (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

A Microsoft Access 2002 indexeli a változásokat, amikor SQL-re módosul az Office XP SP3 telepítése után

Miután telepíti az Office XP SP3 csomagot, az Access 2002 csökkenő indexeit (melyek mérete az SQL Server programhoz való használat érdekében növekedett) a program továbbra is növekvő indexként kezeli, ha az Access varázsló fájljai nem frissültek megfelelően.

További információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
328019 Az Access 2002 csökkenő indexei növekvő indexekké változnak az SQL-re történő módosításkor az Office XP SP-2 vagy Office XP SP-3 telepítése után is

Hibaüzenet jelenik meg, amikor az Office XP SP3 csomagot a Windows Server 2003 rendszer FrontPage 2002 Server Extensions bővítést tartalmazó verziójára telepíti

Az ügyfél vagy a teljes Office XP SP3 frissítés telepítése során hibaüzenet jelenhet meg, ha az IIS és a FrontPage Server Extensions (FPSE) telepítve van a Windows 2003 Server rendszerre.

További információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
837827 „A telepítő nem tudja frissíteni a fájlt... ” hibaüzenet az Office XP SP3 telepítésekor (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)


Microsoft Office XP Service Pack 3 (SP3) for Multilingual User Interface Pack szervizcsomag

A Multilingual User Interface Pack (MUI) használata esetén telepítse a Microsoft Office XP Service Pack 3 (SP3) for Multilingual User Interface Pack szervizcsomagot a Microsoft Office XP teljes funkcionalitásának biztosítása érdekében. A Microsoft Office XP Service Pack 3 (SP3) for Multilingual User Interface Pack szervizcsomag letöltéséhez keresse fel a következő Microsoft webhelyet:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=3C0A106C-FFF1-4768-B3AB-483E46E73F7B


Hogyan állapítható meg, hogy telepítve van-e a frissítés?

A frissítés az alábbi fájlok frissített verzióit tartalmazza:
  Fájlnév    Verzió
  --------------------------
  Excel.exe   10.0.6501.0
  Frontpg.exe  10.0.6308.0
  Msaccess.exe  10.0.6501.0
  Mspub.exe   10.0.6308.0
  Outlook.exe  10.0.6626.0
  Powerpnt.exe  10.0.6501.0
  Winword.exe  10.0.6612.0
A Microsoft Office alkalmazás telepített verziójának megállapításához kövesse az alábbi lépéseket.

Megjegyzés: Mivel a Microsoft Windows operációs rendszernek több változata van, a lépések az egyes esetekben eltérőek lehetnek. Ebben az esetben a megfelelő lépések végrehajtásához tekintse meg az adott termék dokumentációját.
 1. Kattintson a Start menü Keresés parancsára.
 2. Válassza a Keresés eredménye ablak Kereső ablaktáblájának Minden mappa és fájl listaelemét.
 3. A fájlnév egésze vagy része mezőbe írja be a fent említett program végrehajtható fájljának nevét (például Excel.exe), majd kattintson a Keresés gombra.
 4. A fájlok listájában kattintson jobb gombbal a talált fájlra, majd kattintson a helyi menü Tulajdonságok parancsára.
 5. A Verzió lapon ellenőrizze a számítógépre telepített Office-alkalmazás verziószámát.
Az Office XP programcsomag verziójának megállapításáról bővebben a Microsoft Tudásbázis következő cikkében olvashat a cikk számára kattintva:
291331 Útmutató: Az Office XP verziójának ellenőrzése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
Az Office XP SP3 telepítésekor ezenkívül a következő fájlok kerülnek a számítógépre:
  Accwiz.dll    Msaexp30.dll
  Acwizrc.dll   Msain.dll
  Acwzlib.mde   Mscal.ocx
  Acwzmain.mde   Mscdm.dll
  Acwztool.mde   Mscomctl.ocx
  Admin.dll    Msconv97.dll
  Analys32.xll   Msdmeng.dll
  Animate.js    Msdmine.dll
  Author.dll    Msdmine.rll
  Bidi32.dll    Msimport.exe
  Bjablr32.dll   Msmapi32.dll
  Blnmgr.dll    Msmdcb80.dll
  Blnmgrps.dll   Msmdgd80.dll
  Cdo.dll     Msmdun80.dll
  Cdo.dll     Mso.dll
  Cdrimp32.flt   Msoeuro.dll
  Cfgwiz.exe    Msohelp.exe
  Cgmimp32.flt   Msointl.dll
  Contab32.dll   Msolap80.dll
  Default.htm   Msolap80.rll
  Delete.htx    Msolui80.dll
  Dlgsetp.dll   Msonsext.dll
  Dumpster.dll   Msorun.dll
  Emablt32.dll   Msppt.olb
  Emsabp32.dll   Mspst32.dll
  Emsmdb32.dll   Mspub.exe
  Emsui32.dll   Msqry32.exe
  Envelope.dll   Mstordb.exe
  Epsimp32.flt   Mstore.exe
  Eurotool.xla   Mstores.dll
  Exchcsp.dll   Mswrd832.cnv
  Exsec32.dll   Ocp.dll
  Fdate.dll    Ocpintl.dll
  Fm20.dll     Olappt.fae
  Fm20enu.dll   Olapuir.rll
  Fname.dll    Olkfstub.dll
  Fp5amsft.dll   Outex.dll
  Fp5areg.dll   Outlcm.dll
  Fp5autl.dll   Outlcmr.dll
  Fp5avnb.dll   Outlctl.dll
  Fp5awec.dll   Outllib.dll
  Fp5awel.dll   Outllibr.dll
  Fpcutl.dll    Outlmime.dll
  Fpdb.dll     Outlph.dll
  Fpdbrgn1.inc   Outlrpc.dll
  Fpeditax.dll   Outlvbs.dll
  Fpedsat.dll   Owc10.dll
  Fperson.dll   Owci10.dll
  Fpexpsat.dll   Owsadm.exe
  Fpext.msg    Owsclt.dll
  Fpimpsat.dll   Owssupp.dll
  Fplace.dll    Pcdimp32.flt
  Fpmmc.dll    Pictim32.flt
  Fputlsat.dll   Png32.flt
  Fstock.dll    Ppintl.dll
  Gifimp32.flt   Pres0.htm
  Graph.exe    Proflwiz.exe
  Grintl32.dll   Prtf9.dll
  Html32.cnv    Pstprx32.dll
  Impmail.dll   Ptxt9.dll
  Intldate.dll   Pub6intl.dll
  Jpegim32.flt   Pubconv.dll
  Lfbmp12n.dll   Recall.dll
  Lfcmp12n.dll   Recovr32.cnv
  Lfeps12n.dll   Riched20.dll
  Lffax12n.dll   Rm.dll
  Lfgif12n.dll   Rtfhtml.dll
  Lfmsp12n.dll   Secrec.cfg
  Lfpcd12n.dll   Setlang.exe
  Lfpcx12n.dll   Setup.exe
  Lfpng12n.dll   Shtml.dll
  Lfras12n.dll   Snapview.exe
  Lftga12n.dll   Snapview.ocx
  Lftif12n.dll   Soa.dll
  Lfwmf12n.dll   Ucs20.dll
  Ltdis12n.dll   Unbind.exe
  Ltfil12n.dll   Update.htx
  Ltimg12n.dll   Vbe6.dll
  Ltkrn12n.dll   Vtidb.exe
  Lttwn12n.dll   Wavtoasf.exe
  Mcdlc.exe    Wpft532.cnv
  Mcps.dll     Wpft632.cnv
  Mofl.dll     Wpgimp32.flt
  Morph9.dll    Wwintl.dll
  Msacc.olb    Xlintl32.dll
Megjegyzés Ha az Office XP SP3 már telepítve van, akkor a telepítés megkísérlésekor a következő hibaüzenet jelenik meg:
Ezt a frissítést már alkalmazták, vagy egy korábban alkalmazott frissítés része volt.


A Windows Installer frissítésével kapcsolatos követelmények

A cikkben ismertetett frissítés telepítéséhez a Windows Installer 2.0-s vagy újabb verziója szükséges. A Microsoft Windows XP és a Microsoft Windows 2000 Service Pack 3 (SP3) egyaránt a Windows Installer 2.0-s vagy újabb verzióját tartalmazza. A Windows Installer legfrissebb verziójának telepítéséhez keresse fel az alábbi Microsoft webhelyek valamelyikét.

Windows Installer Microsoft Windows 95, Microsoft Windows 98 és Microsoft Windows Millennium Edition operációs rendszerhez:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=cebbacd8-c094-4255-b702-de3bb768148f%20&displaylang=en
Windows Installer Microsoft Windows NT 4.0 és Windows 2000 rendszerhez (SP3 előtti):
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=4b6140f9-2d36-4977-8fa1-6f8a0f5dca8f&DisplayLang=en


A frissítés által kijavított problémák listája

Az Office XP Service Pack 3 (SP3) tartalmazza az Office XP korábban kiadott frissítéseit:
329750 XL2002: Az Excel 2002 SP-2 frissítés áttekintése: 16.10.02 (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
813682 OFFXP: Áttekintés az Office XP olasz nyelvhelyesség-ellenőrző eszközeinek frissítéséről: 05.03.03 (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
307843 OFFXP: Az Office XP Service Pack 1 csomag áttekintése
325671 OFFXP: Az Office XP Service Pack 2 csomag áttekintése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
331866OL2002: Az Outlook 2002, 2002. December 4-i Frissítése
812262OL2002: Az Outlook 2002 2003. Január 22-én megjelent frissítés áttekintése
329748WD2002: A Word 2002 SP-2 frissítés áttekintése: 16.10.02 (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
828040Outlook 2002 biztonsági frissítés – 2004. március 9.
Az Office XP SP3 akkor is telepíthető, ha a cikkben korábban felsorolt nyilvánosan elérhető frissítések valamelyike már telepítve van.

Az Office XP SP3 stabilitást javító összetevőket is tartalmaz, melyek az Office XP felhasználói által beküldött Microsoft hibajelentések eredményei. További tudnivalókért látogasson el a Microsoft következő webhelyére:
http://oca.microsoft.com/en/dcp20.asp
Az Office XP SP3 kijavítja a következő Microsoft Tudásbázis cikkekben ismertetett hibákat:

Microsoft Access

836030 Az Access 2002 alkalmazás Office XP Service Pack 3 szervizcsomaggal javított problémái

Microsoft Excel

836031 Az Excel 2002 alkalmazás Office XP Service Pack 3 szervizcsomagban javított hibái

Microsoft FrontPage

836032 A FrontPage 2002 alkalmazás Office XP Service Pack 3 szervizcsomagban javított hibái

Microsoft Outlook

836033 Az Outlook 2002 alkalmazás Office XP Service Pack 3 szervizcsomagban javított hibái

Microsoft Office

821469 OL2002: Egy beérkező e-mailben nem nyitható meg az URL (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
822768 OFFXP: Az FM20 vezérlő egyéni MouseIcon tulajdonsága GDI kezelők adatvesztéséhez vezethet (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
823423 OFFXP: A Shockwave Flash objektumokat tartalmazó dokumentumok váratlanul kilépnek, amikor programozottan nyitják meg vagy zárják be őket (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
823975 Az Office XP Service Pack 2 szervizcsomag megjelenése után kiadott gyorsjavító csomag: 2003. augusztus 10. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
827144 Az Office XP Service Pack 2 szervizcsomag megjelenése után kiadott gyorsjavító csomag: 2003. augusztus 29. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
827672 A Médiatár fájlútvonalainak átirányítása a Médiatár 2002 esetén (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
829341 A Médiatár Service Pack 2 szervizcsomagjának megjelenése után kiadott gyorsjavító csomag: 2003. október 24. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
827973 Az Office XP Service Pack 2 szervizcsomag megjelenése után kiadott gyorsjavító csomag: 2003. szeptember 12. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
827985 Az Office XP Service Pack 2 szervizcsomag megjelenése után kiadott gyorsjavító csomag: 03.10.03 (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
830006 A spanyol nyelvű Office XP Service Pack 2 szervizcsomag megjelenése után kiadott gyorsjavító csomag: 03.11.03 (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Microsoft PowerPoint

822848 PPT2002: Nem lehet megváltoztatni az egyéni diasor diáinak sorrendjét (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
823971 A PowerPoint Service Pack 2 szervizcsomag megjelenése után kiadott gyorsjavító csomag: 2003. augusztus 10. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
827974A PowerPoint 2002 Service Pack 2 szervizcsomag megjelenése után kiadott gyorsjavító csomag: 2003. szeptember 12. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
300252 PPT2002: Az írásvédettként megnyitott jelszóval védett bemutatók nem nyomtathatók (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
328112 Nem jelenik meg az ODMA-tulajdonságokat összesítő párbeszédpanel a PowerPoint 2002 programban (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
329915 Az ActiveX-vezérlőket tartalmazó diák miatt a PowerPoint a memóriában marad (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
330201 A PowerPoint 2002 diák időjelzője nem jelenik meg, amikor egy PowerPoint 2002 bemutató online közvetítését nézi (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
331113 PPT2002: Tervezési sablon alkalmazását követően a grafikon színe váratlanul megváltozik (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
332046 Az animált grafikonok betűtípusai halványnak tűnnek a betűtípusok újracsoportosítása után (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
813207 PPT2002: A számítógéphez való visszatéréskor a program felszólítja a bemutató újbóli mentésére (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
813539 PPT2002: A PowerPoint beépülő modulok törlődnek a memóriából, amikor bezár egy bemutatót (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
817002 PPT2002: A diák léptetése lassú egy beágyazott bemutatóban (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
818663 PPT2002: A szöveg igazítása és behúzása megváltozik, amikor beilleszt egy szövegmezőt (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
821163 PPT2002: A táblázatok torzítva vagy függőlegesen elnyújtva jelennek meg beágyazott Word-objektumok nyomtatásakor (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
821272 OFFXP: Annak megakadályozása, hogy az Office XP az új szervezeti diagramokat Office XP formátumban hozza létre (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Microsoft Publisher

325499 PUB2002: A Publisher nem válaszol, amikor az alapértelmezett Novell nyomtatót használja (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Microsoft Word

836036 A Word 2002 alkalmazás Office XP Service Pack 3 szervizcsomagban javított hibái


Az Office XP SP3 a következő, a Microsoft Tudásbázisban korábban nem dokumentált problémákat javítja.

Microsoft PowerPoint

Nem nyitható meg egy PowerPoint bemutató, miután az angol szöveget más nyelvre konvertálja


Ha angol nyelven hoz létre és ment egy PowerPoint bemutatót, a szöveget más nyelvre, például egyszerűsített kínaira fordítja, majd menti és bezárja a PowerPoint bemutatót, hibaüzenetet kap, mely szerint a PowerPoint nem képes olvasni a fájlt és az nem nyitható meg.


Módosítható a csak nyomtatási vagy előnézeti beágyazott betűtípusokkal formázott szöveg


Amikor megnyit egy csak nyomtatási vagy előnézeti beágyazott betűtípusokkal formázott szöveget tartalmazó PowerPoint bemutatót, a betűtípust használó szöveg módosítható.


Hibaüzenet jelenik meg, amikor programozottan ment egy bemutatót egy dokumentumkezelő programban (ODMA)


Amikor programozottan próbál meg menteni egy PowerPoint bemutatót egy ODMA programban, a következőhöz hasonló hibaüzenet jelenhet meg:
-2147467259: Bemutató (ismeretlen tag) : A következő elérési útja vagy fájlneve érvénytelen::ODMA\ODMASAMP\fájlnév.ppt. Ellenőrizze az elérési út és a fájlnév helyességét.


A program kétszer szólítja fel a bemutató mentésére, amikor a PresentationClose eseményt használja egy bemutató programozott mentésére


Amikor a PresentationClose eseményt használja egy bemutató programozott mentésére, a program kétszer is felszólíthatja a bemutató mentésére, ha a Bezárás ikonra kattint (a programablak jobb felső sarkában lévő X) a PowerPoint programból való kilépéshez, miközben egy bemutató meg van nyitva.


A fájlnévkiterjesztések hiányoznak, ha a PowerPoint bemutatót e-mail mellékletként küldi el


Amikor a PowerPoint bemutatót egy e-mail üzenet mellékleteként küldi el, a .ppt kiterjesztés hiányozhat a csatolt bemutató fájlnévkiterjesztéséből.

Megjegyzés Ez a probléma akkor lép fel, ha a bemutatót egy nyitott dokumentumkezelői felületet biztosító (ODMA) programból nyitja meg. Ebben az esetben a PowerPoint nem fűzi hozzá a .ppt kiterjesztést a melléklet fájlnevéhez, amikor beolvassa a fájlnevet az ODMA felületről.


Az F12 billentyű nem nyitja meg a Mentés másként párbeszédpanelt, amikor egy PowerPoint bemutatót webböngészőben nyit meg


Ha egy PowerPoint bemutatót böngészőprogramban nyit meg, a Mentés másként párbeszédpanel nem jelenik meg az F12 megnyomásakor.

Megjegyzés Ez a probléma akkor léphet fel, ha a PowerPoint bemutatót egy hivatkozásra kattintva vagy közvetlenül nyitja meg a böngészőben. A PowerPoint nem képes lefoglalni az F12 billentyűparancsot, amikor egy PowerPoint bemutatót a Microsoft Internet Explorer programban nyit meg.


Microsoft Publisher

A naptári hét nem vasárnappal kezdődik a Microsoft Publisher 2002 francia (kanadai) verziójában


Ha naptárt hoz létre a Publisher 2002 francia (kanadai) verziójában, az nem vasárnappal kezdődik.


A Publisher nem válaszol, amikor elindít egy másik programot, vagy másik programra vált


Ha Microsoft Windows XP rendszerben elindít egy másik programot, vagy átvált egy másik programra, miközben a Publisher 2002 programban egy folyamatjelző aktív (folyamatjelző látható például egy fájl megnyitásakor), a Publisher 2002 lefagyhat.


Az egyszerűsített kínai szöveg formázása elveszik, amikor megnyit egy Microsoft Word dokumentumot


Egyszerűsített kínai szöveget tartalmazó Word dokumentum megnyitásakor a betűtípus és formázása elveszhet az egyszerűsített kínai szövegben.


Az Oldalbeállítás program nem őrzi meg a papír forrását


Amikor papírforrást választ (a Nyomtató és papír lapon) a nyomtatóhoz az Oldalbeállítás párbeszédpanelen (Fájl menü) a Publisher 2002 programban, a papírforrás egy korábbi beállításhoz térhet vissza.


Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 832671 - Utolsó ellenőrzés: 2007. szeptember 19. - Verziószám: 8.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office XP, All Editions
 • Microsoft Office XP Web Components
 • Microsoft Access 2002 Standard Edition
 • Microsoft Excel 2002 Standard Edition
 • Microsoft FrontPage 2002 Standard Edition
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
 • Microsoft PowerPoint 2002 Standard Edition
 • Microsoft Publisher 2002 Standard Edition
 • Microsoft Word 2002 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbinfo kbdownload kbupdate KB832671
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com