Az e-mail üzenetek megtekintése egyszerű szöveges formátumban

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 831607 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft Office Outlook 2003 és Microsoft Office Outlook 2007 programban található egy új, Szabványos levelek megjelenítése egyszerű szöveges formátumban elnevezésű beállítás, mely lehetővé teszi, hogy az összes e-mail üzenetet egyszerű szöveges formátumban tekintse meg. Ha aggasztják a vírusok és a HTML vagy Rich Text Format (RTF) formátumú tartalmak által esetlegesen futtatott kártékony parancsfájlok, érdemes lehet megfontolni a Szabványos levelek megjelenítése egyszerű szöveges formátumban beállítás engedélyezését. A Szabványos levelek megjelenítése egyszerű szöveges formátumban beállítás csak a megjelenítésre van hatással, tehát az eredeti e-mail üzeneteket nem konvertálja át egyszerű szöveges formátumra.

További információ

A Szabványos levelek megjelenítése egyszerű szöveges formátumban beállítás Outlook 2003 programban való engedélyezése:
 1. Indítsa el az Outlook 2003 programot.
 2. Kattintson az Eszközök menü Beállítások parancsára.
 3. A Beállítások lap E-mail csoportjában kattintson az E-mail beállításai gombra.
 4. Az Üzenetkezelés csoportban jelölje be a Szabványos levelek megjelenítése egyszerű szöveges formátumban jelölőnégyzetet.

  Megjegyzés: A Szabványos levelek megjelenítése egyszerű szöveges formátumban beállítás alapértelmezés szerint ki van kapcsolva.
A Szabványos levelek megjelenítése egyszerű szöveges formátumban beállítás Outlook 2007 programban való engedélyezése:
 1. Indítsa el az Outlook 2007 programot.
 2. Kattintson az Eszközök menü Adatvédelmi központ parancsára, majd az E-mailek biztonsági beállításai parancsra.
 3. Az Olvasás egyszerű szövegként csoportban jelölje be a Szabványos levelek megjelenítése egyszerű szöveges formátumban jelölőnégyzetet.
 4. Ha a digitális aláírással ellátott üzenetekre is érvényesíteni kívánja ezt a beállítást, jelölje be a Digitálisan aláírt levelek megjelenítése egyszerű szöveges formátumban jelölőnégyzetet is.
A Szabványos levelek megjelenítése egyszerű szöveges formátumban beállítás engedélyezése után a következő értesítés jelenik meg az e-mailek tetejénél látható információs sávon:
Ez az üzenet át lett alakítva egyszerű szöveges formátumra.
Megjegyzés: Ha az egyszerű szöveges üzenetet mégis eredeti formájában kívánja megtekinteni, kattintson az információs sávra, és válassza a Megjelenítés HTML formátumban vagy Megjelenítés Rich Text formátumban parancsot.

A nyomtatás, a válaszadás és a továbbküldés módja a Szabványos levelek megjelenítése egyszerű szöveges formátumban beállítás engedélyezése esetén

Ha engedélyezte a Szabványos levelek megjelenítése egyszerű szöveges formátumban beállítást, az Outlook a nyomtatást, a válaszadást és a továbbküldést az épp megjelenített formátumnak megfelelően végzi.

Az egyszerű szöveges megjelenítés használata digitálisan aláírt levelek esetén

A konfigurációtól függően előfordulhat, hogy az Outlook nem képes az összes e-mailt egyszerű szöveges formátumban megjeleníteni. Ha e-mail üzenetet kap, és teljesülnek az alábbi feltételek:
 • engedélyezte a Szabványos levelek megjelenítése egyszerű szöveges formátumban beállítást,
 • az e-mail nem egyszerű szöveges formátumú,
 • és az e-mail S/MIME-alapú digitális aláírással hitelesített,
akkor az e-mail megnyitására tett kísérletkor az alábbihoz hasonló üzenet jelenhet meg:
Ez az aláírt üzenet nem egyszerű szöveges formátumú. Az Outlook úgy van beállítva, hogy csak egyszerű szöveges formátumban jelenítse meg az üzeneteket, de ez csak az aláírások érvénytelenítésével lehetséges. Az üzenet eredeti formátumban való megjelenítéséhez kattintson ide.
Ilyen esetben az Outlook program csak az eredeti, feladó által meghatározott formátumban jelenítheti meg az e-mailt, hacsak nem engedélyezi a Digitálisan aláírt levelek megjelenítése egyszerű szöveges formátumban beállítást. A Digitálisan aláírt levelek megjelenítése egyszerű szöveges formátumban beállítás engedélyezéséhez jelölje be a Szabványos levelek megjelenítése egyszerű szöveges formátumban jelölőnégyzet alatt látható Digitálisan aláírt levelek megjelenítése egyszerű szöveges formátumban jelölőnégyzetet.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 831607 - Utolsó ellenőrzés: 2010. május 13. - Verziószám: 4.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Office Outlook 2007
Kulcsszavak: 
kbhowto kbinfo kbview kbemail KB831607
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com