Kaikkien sähköpostiviestien lukeminen vain teksti -muodossa Outlook 2003:ssa

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 831607 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Yhteenveto

Microsoft Office Outlook 2003:ssa on uusi Lue kaikki vakioposti vain teksti -muodossa -asetus, jonka avulla voit lukea kaikki sähköpostiviestit vain teksti -muodossa. Jos pelkäät virusten tai jonkin muun haitallisen komentosarjatyypin suorittamista HTML- tai Microsoft Outlook Rich Text Format (RTF) -muodon avulla, voit estää Outlook 2003:a käsittelemästä kyseisiä muotoja valitsemalla Lue kaikki vakioposti vain teksti -muodossa -asetuksen. Kun Lue kaikki vakioposti vain teksti -muodossa -asetus on käytössä, Outlook 2003 näyttää kaikki vakiosähköpostiviestit vain teksti -muodossa. Lue kaikki vakioposti vain teksti -muodossa -asetus on tarkoitettu vain viestien näyttämistä varten. Alkuperäistä sähköpostiviestiä ei muunneta vain teksti -muotoon.

Enemmän tietoa

Voit ottaa Lue kaikki vakioposti vain teksti -muodossa -asetuksen käyttöön seuraavasti:
  1. Käynnistä Outlook 2003.
  2. Valitse Työkalut-valikosta Asetukset.
  3. Valitse Asetukset-välilehden Sähköposti-alueella Sähköpostin asetukset.
  4. Valitse Viestin käsittely -alueella Lue kaikki vakioposti vain teksti -muodossa -valintaruutu.

    Huomautus Oletusarvon mukaan Lue kaikki vakioposti vain teksti -muodossa -asetus ei ole käytössä.
Kun Lue kaikki vakioposti vain teksti -muodossa -asetus on käytössä, sähköpostiviestin yläosan tietopalkkiin tulee seuraava ilmoitus:
Tämä viesti muunnettiin tavalliseksi tekstiksi.

Outlook 2003:n tapa tulostaa viestit, vastata viesteihin ja välittää viestit, kun Lue kaikki vakioposti vain teksti -muodossa -asetus on käytössä

Jos Lue kaikki vakioposti vain teksti -muodossa -asetus on käytössä, Outlook 2003 käyttää parhaillaan käytössä olevaa näyttömuotoa sähköpostiviestille tehtäviin tulostus-, vastaamis- tai välitystoimiin.

Lue kaikki vakioposti vain teksti -muodossa -asetuksen käyttäminen digitaalisesti allekirjoitettuihin viesteihin

Kokoonpanosta riippuen Outlook 2003 ei välttämättä pysty näyttämään kaikkia sähköpostiviestejä vain teksti -muodossa. Jos saat sähköpostiviestin, ja kaikki seuraavat ehdot täyttyvät
  • Lue kaikki vakioposti vain teksti -muodossa -asetus on käytössä.
  • Sähköpostiviesti ei ole vain teksti -muodossa.
  • Sähköpostiviesti on allekirjoitettu digitaalisesti S/MIME (Secure/Multipurpose Internet Mail Extension) -allekirjoituksella.
seuraava sanoma saattaa tulla näyttöön, kun yrität lukea sähköpostiviestin:
Tätä allekirjoitettua viestiä ei lähetetty vain teksti -muodossa. Outlook on määritetty näyttämään viestit vain teksti -muodossa, mutta tällöin allekirjoitus vahingoittuu. Jos haluat lukea tämän viestin alkuperäisessä muodossa, napsauta tätä.
Jos digitaalisia allekirjoituksia käytetään, Outlook 2003:n on näytettävä sähköpostiviesti sen lähettäjän määrittämässä alkuperäisessä muodossa, tai sinun on otettava Lue kaikki digitaalisesti allekirjoitettu posti vain teksti -muodossa -asetus käyttöön. Voit ottaa Lue kaikki digitaalisesti allekirjoitettu posti vain teksti -muodossa -asetuksen käyttöön valitsemalla Lue kaikki vakioposti vain teksti -muodossa -osassa Lue kaikki vakioposti vain teksti -muodossa -valintaruudun.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 831607 - Viimeisin tarkistus: 13. toukokuuta 2010 - Versio: 2.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Office Outlook 2003
Hakusanat: 
kbview kbinfo kbemail kbhowto KB831607

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com