Windows SharePoint Services-functies in Outlook 2003 uitschakelen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 831057 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
BelangrijkDit artikel bevat informatie over het register. Voordat u het register wijzigen, zorg ervoor dat u back-up en zorg ervoor dat u begrijpen hoe u het register kunt herstellen als er een probleem optreedt. Informatie over de back-up, herstellen, en het register bewerken, klik op de volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
256986Beschrijving van het Microsoft Windows-register
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Standaard Microsoft Windows SharePoint Services-functies zijn ingeschakeld in Microsoft Office Outlook 2003. In gevallen waar beheerders niet wilt dat gebruikers toegang hebben tot Windows SharePoint Outlook 2003 Services-functies, is het mogelijk deze functies uitschakelen.

Meer informatie

Windows SharePoint Services-functies uitschakelen voor Outlook 2003 gebruikers doen het volgende.

WaarschuwingAls u de Register-Editor onjuist gebruikt, kunnen er ernstige problemen dat u uw besturingssysteem opnieuw installeren. Microsoft kan niet garanderen dat u problemen die voortvloeien oplossen kunt uit het register Editor onjuist. Gebruik Register-Editor op eigen risico.
  1. Start Register-Editor.
  2. Zoek de volgende registersleutel:
    HKey_Current_User\Software\Microsoft\Office\11\Outlook\Preferences\
  3. In het linkerdeelvenster met de rechtermuisknopVoorkeuren, WijsNieuwe, en klik vervolgens opDWORD Waarde.
  4. TypeDisableSTSde nieuwe naamDWORDwaarde.
  5. DubbelklikkenDisallowSTSbewerken van deDWORDwaarde die u zojuist hebt gemaakt, type1in deWaardegegevensvak en klik vervolgens opOK.
Wanneer een gebruiker klikt op de koppeling van een Windows SharePoint Services (sstssync: / /) nadat de beheerder de registerinstelling configureert ze het volgende bericht:
Een aanvraag is ontvangen de volgende SharePoint Team Services-map toevoegen aan Outlook:

sitenaam-Lijstnaam(URL)

De map kan niet worden toegevoegd omdat het koppelen van Outlook-mappen aan Windows SharePoint Services is niet toegestaan op deze computer

Eigenschappen

Artikel ID: 831057 - Laatste beoordeling: zaterdag 5 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office Outlook 2003
  • Microsoft Windows SharePoint Services
Trefwoorden: 
kbhowto kbinfo kbmt KB831057 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:831057

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com