Artikkel-ID: 830336 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Sammendrag

Microsoft Office Outlook 2007 og Microsoft Office Outlook 2003 har både et annet format og en større helhetlig størrelsesbegrensning for filen med personlige mapper (PST) enn PST-filene blir tidligere versjoner av Microsoft Outlook. I Outlook 2002 og tidligere er PST-filene i American National Standards Institute (ANSI)-format, og den helhetlige størrelsen har en grense på 2 gigabyte (GB).

Som standard er PST-filene i Unicode-format i Outlook 2007 og Outlook 2003. I tillegg har den totale størrelsen på PST-filene en grense som er større enn grensen på 2 GB som er ilagt av ANSI PST-filene. Grensen for en Unicode PST-fil i Outlook 2007 og Outlook 2003 er som standard konfigurert til å være 20 GB. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
832925 Hvordan du konfigurerer størrelsesgrensen for både PST- og OST-filer i Outlook 2003
Som i tidligere versjoner av Outlook, Outlook 2003 Internet Message Access Protocol Version 4rev1 (IMAP4) og HTTP-kontoer kan du bruke PST-filer som ikke bruker Unicode-formatet. Derfor er PST-filene for IMAP- eller HTTP-kontoer i Outlook 2003 begrenset til 2 GB. I Outlook 2007 for Internet Message Access Protocol Version 4rev1 (IMAP4) og HTTP-kontoer PST-filer i Unicode-format bruker og er ikke begrenset til 2 GB.

Mer informasjon

Hvis du vil ha tilgang til en Outlook 2007 eller Outlook 2003 en PST-fil fra en annen datamaskin som har en tidligere versjon av Outlook installert, eller hvis du har installert Outlook 2007 eller Outlook 2003 og til å fjerne den og bruke Outlook 2002 eller tidligere, må du endre PST-filen tilbake til et ANSI-format. Hvis du vil gjøre dette, gjør du følgende:
 1. Start Outlook 2007 eller Outlook 2003.
 2. fil -menyen klikker du Datafilbehandling, og klikk deretter Legg til.
 3. Klikk fil med personlige mapper for Outlook 97-2002 (PST).
 4. Klikk på OK.
 5. Navn på PST-filen, eller klikk OK for å godta standardnavnet.
 6. Klikk på OK.
 7. Klikk Lukk.
 8. Klikk mappelisten nederst i navigasjonsruten.
 9. I navigasjonsruten vil du nå se den nye PST-filen du navngav i trinn 5.
 10. Dra informasjonen for PST-filen fra de eksisterende Outlook 2007 eller Outlook 2003-mappene til den nye PST-filen du opprettet.

  Obs! Hvis du har e-postmeldinger eller andre elementer som inneholder Unicode-tegn, vises de ikke i den nye PST-filen du opprettet.
Du kan nå bruke PST-filen du opprettet i tidligere versjoner av Outlook.

Egenskaper

Artikkel-ID: 830336 - Forrige gjennomgang: 16. november 2013 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Office Outlook 2003
Nøkkelord: 
kbinfo kbmt KB830336 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 830336

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com