Halo: Combat Evolved -pelin järjestelmän vähimmäisvaatimukset

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 829479 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Yhteenveto

Tässä artikkelissa on luettelo Microsoft Halo: Combat Evolved -pelin pelaamiseen vaadittavan tietokoneen järjestelmän vähimmäisvaatimuksista.

Huomautus Voit parantaa tietokoneen yleistä suorituskykyä ja siten myös pelin suorituskykyä, jos järjestelmäsi kokoonpano ylittää nämä vähimmäisvaatimukset.

Enemmän tietoa

Järjestelmän vähimmäisvaatimukset

• Käyttöjärjestelmä: Microsoft Windows 98, Microsoft Windows 98 Second Edition, Microsoft Windows Millennium Edition (Me), Microsoft Windows 2000 tai Microsoft Windows XP.
  • Tietokone/suoritin: 733 MHz:n suoritin.
  • DirectX: DirectX® 9.0 tai uudempi. (Halo asentaa DirectX 9.0b:n.)
  • Muisti: 128 megatavua RAM-muistia.
  • Kiintolevy: 1,2 gigatavua vapaata kiintolevytilaa.
  • Näytönohjain: 32 megatavua ja 3D Transform and Lighting -tuki.
  • CD-asema: 8-nopeuksinen.
  • Ääni: Äänikortti, kaiuttimet tai kuulokkeet moninpeliä varten.
  • * 56,6 kbps:n modeemi tai 10 Mt:n verkkosovitin. Moninpelipalvelimet vaativat laajakaistayhteyden, jotta palvelintoiminnot voidaan suorittaa.
  • * Lisäksi sinulla on oltava Internet-palveluntarjoajan yhteys tai lähiverkkoyhteys, jos haluat pelata moninpelejä.

Mitä Hardware Transform and Lighting tarkoittaa?

Hardware Transform and Lighting (Hardware T&L) ovat toimintoja, jotka näyttölaitteisto suorittaa suoraan. Transform and Lighting luovat kolmiulotteisen maiseman annettujen tietojen perusteella.

Ensimmäinen toiminnallinen yksikkö, muunto (transformation), on geometriamoduuli, joka muuntaa maailman kolmiulotteiset koordinaatit kaksiulotteisiksi koordinaateiksi. Muunto on suoritettava, sillä kolmiulotteisen maailman tarkastelemiseen käytettävä laite eli näyttö on kaksiulotteinen laite.

Sen lisäksi, että geometriamoduuli muuntaa kolmiulotteiset koordinaatit kaksiulotteisiksi koordinaateiksi, sen avulla voidaan luoda maailmalle valaistustiedot, tallentaa valonlähteiden tietoja ja laskea sen valon määrä, jonka jokainen valonlähde luo mihin tahansa maailman pisteeseen.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 829479 - Viimeisin tarkistus: 30. tammikuuta 2004 - Versio: 2.3
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Halo PC 1.0
Hakusanat:
kbinfo KB829479