Outlook 2002: Ko pošljete ali prejemte sporočilo z e-poštnim računom POP3, se prikažejo sporočila o napakh 0x8004210A, 0x800CCC0B in 0x8004210B

Prevodi člankov Prevodi člankov
ID članka: 827349 - Oglejte si izdelke, na katere se nanaša ta članek.
Razširi vse | Zmanjšaj

Na tej strani

SIMPTOMI

Če v Microsoft Outlooku 2002 poskušate poslati ali prejeti e-poštna sporočila z e-poštnim računom POP3 (Post Office Protocol 3), se lahko prikaže eno od naslednjih sporočil o napaki:
»Ime strežnika SMTP« je pri pošiljanju in prejemanju sporočil napako (0x8004210A): Časovna omejitev za operacijo je potekla med čakanjem na odgovor prejemniškega strežnika (POP). Če še vedno dobivate to sporočilo, se obrnite na skrbnika strežnika ali ponudnika internetnih storitev (ISP).
– ali –
»Računalnik.domena.xom« je pri pošiljanju in prejemanju sporočil napako (0x800CCC0B): Neznana napaka 0x800CCC0B.
– ali –
»Ime strežnika SMTP« je pri pošiljanju in prejemanju sporočil napako (0x8004210A): Časovna omejitev za operacijo je potekla med čakanjem na odgovor pošiljajočega strežnika (SMTP). Če še vedno dobivate to sporočilo, se obrnite na skrbnika strežnika ali ponudnika internetnih storitev (ISP).
– ali –
Pri pošiljanju je prišlo do napake (0x8004210B): Časovna omejitev za operacijo je potekla med čakanjem na odgovor pošiljajočega strežnika (SMTP). Če še vedno dobivate to sporočilo, se obrnite na skrbnika strežnika ali ponudnika internetnih storitev (ISP).
– ali –
Pri pošiljanju in prejemanju je prišlo do napake (0x800CCC0B): Neznana napaka 0x800CCC0B.
– ali –
Pri pošiljanju je prišlo do napake (0x8004210B): Časovna omejitev za operacijo je potekla med čakanjem na odgovor pošiljajočega strežnika (SMTP). Če še vedno dobivate to sporočilo, se obrnite na skrbnika strežnika ali ponudnika internetnih storitev (ISP).
Opomba Preden se prikažejo ta sporočila o napakah, se morda prikaže pogovorno okno Opozorilo o internetni varnosti.

VZROK

Ta težava nastane, kadar poštni strežnik zahteva varnost SSL (Secure Sockets Layer) in varno preverjanje pristnosti gesla (SPA).

REŠITEV

Informacije o servisnem paketu

Ta težava je odpravljena v servisnem paketu SP3 za Office XP.Težavo odpravite tako, da namestite najnovejši servisni paket za Microsoft Office XP. Če želite več informacij, kliknite naslednjo številko članka iz Microsoftove zbirke znanja:
307841 Kako pridobiti najnovejši servisni paket za Office XP (Ta povezava lahko vodi k besedilu, ki je delno ali v celoti v angleščini)

Informacije o sprotnem popravku

Kako pridobiti sprotni popravek

Ta težava je odpravljena v servisnem paketu SP2 za Outlook 2002 s paketom sprotni popravkom (5. septmebr 2003). Če želite več informacij, kliknite naslednjo številko članka iz Microsoftove zbirke znanja:
827149 Razpoložljivost servisnega paketa SP2 za Outlook 2002 s paketom sprotnih popravkov: 5. september 2003 (Ta povezava lahko vodi k besedilu, ki je delno ali v celoti v angleščini)
Ko namestite ta sprotni popravek, sledite navodilom po korakih, ki so navedeni v razdelku »Več informacij« v tem članku, da nastavite registrski ključ UseInetcommCS in aktivirate ta sprotni popravek.

STANJE

Microsoft je potrdil, da ta težava nastaja v Microsoft Outlooku 2002. Težava je bila najprej odpravljena v servisnem paketu SP3 za Office XP.

DODATNE INFORMACIJE

OPOZORILO: Če urejevalnika registra ne uporabljate pravilno, lahko povzročite resne težave, zaradi katerih boste morda morali znova namestiti operacijski sistem. Microsoft ne more jamčiti za odpravo vseh težav, ki nastanejo zaradi nepravilne uporabe urejevalnika registra. Urejevalnik registra uporabljate na svojo odgovornost.
Če želite aktivirati ta popravek, sledite tem korakom:
 1. Zaprite Outlook.
 2. Kliknite Start in nato še Zaženi.
 3. V polje Odpri vnesite regedit in kliknite V redu.
 4. Poiščite in kliknite naslednji registrski ključ:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\Outlook
 5. Ko izberete ključ, ki je naveden v 4. koraku, v meniju Urejanje pokažite na Novo in kliknite Vrednost DWORD.
 6. Vnesite UseInetcommCS in pritisnite tipko ENTER.
 7. Z desno tipko miške kliknite UseInetcommCS in nato kliknite Spremeni.
 8. V polje Vrednost vnesite vrednost 1 in kliknite V redu.
 9. V meniju Datoteka kliknite Izhod, da zaprete urejevalnik registra.

Lastnosti

ID članka: 827349 - Zadnji pregled: 19. maj 2006 - Revizija: 3.0
VELJA ZA
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Ključne besede: 
kbqfe kbhotfixserver kbofficexppresp3fix kbfix kbbug KB827349

Pošlji povratne informacije

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com