PowerPoint 2003:n PowerPoint Viewer -ohjelman uudet ominaisuudet

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 827110 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Yhteenveto

Tässä artikkelissa kuvataan Microsoft Office PowerPoint Viewer -ohjelman uudet ominaisuudet. PowerPoint Viewer toimitetaan Microsoft Office PowerPoint 2003 -sovelluksen mukana.

Enemmän tietoa

Microsoft Office PowerPoint Viewer on ohjelma, jonka avulla suoritetaan esityksiä tietokoneissa, joissa ei ole Microsoft PowerPointia asennettuna. Oletusarvon mukaan Office PowerPoint Viewer lisätään samalle levylle tai samaan verkkokansioon, joka sisältää vähintään yhden CD-paketti-ominaisuuden avulla paketoidun esityksen.

PowerPoint Viewer -ohjelmaa on parannettu niin, että sen tuloste vastaa alkuperäistä entistäkin tarkemmin. Se tukee PowerPoint-grafiikkaa, -animaatioita ja -tietolajeja. Uusi Viewer-ohjelma ei edellytä asentamista. Oletusarvon mukaan uuden CD-paketti-ominaisuuden avulla pakatut esitystiedostot sisältävät Viewer-ohjelman. Lisäksi Viewer-ohjelma tukee tarkastelemista ja tulostamista. Päivitetty Viewer-ohjelma toimii Microsoft Windows 98 Second Editionissa ja uudemmissa.

PowerPoint Viewer -ohjelmalla voidaan avata esityksiä, joiden avaaminen tai muokkaaminen on suojattu salasanalla. CD-paketti-ominaisuuden avulla voit paketoida minkä tahansa salasanalla suojatun tiedoston tai määrittää uuden salasanan kaikille paketoiduille esityksille. PowerPoint Viewer -ohjelma pyytää antamaan salasanan, jos tiedoston avaaminen on suojattu salasanalla.

Oletusarvon mukaan PowerPoint Viewer asennetaan Microsoft Office 2003 -asennuksen yhteydessä käytettäväksi CD-paketti-ominaisuuden kanssa. PowerPoint Viewer -tiedosto voidaan myös ladata Microsoft Office Online -Web-sivustosta.

Voit hankkia Microsoft Office PowerPoint 2003 Viewer -ohjelman napsauttamalla Lataa:
Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
Lataa
Lataa PowerPoint 2003 Viewer -paketti nyt.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 827110 - Viimeisin tarkistus: 27. lokakuuta 2005 - Versio: 1.2
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Office PowerPoint 2003
Hakusanat: 
kbinfo kbview kbsetup KB827110

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com