Beschikbaarheid van het Microsoft-hulpprogramma voor het verwijderen van JVM

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 826878 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Het verwijderingsprogramma voor Microsoft Java Virtual Machine (MSJVM) kan niet meer worden gedownload. De secties 'Oplossing' en 'Meer informatie' bevatten gegevens over deze gewijzigde beschikbaarheid.

Symptomen

Het verwijderingsprogramma voor MSJVM is niet meer te vinden op de Microsoft-downloadservers. Voorheen werden bezoekers van de Microsoft-website na een zoekactie doorgestuurd naar een geldige downloadpagina. Momenteel levert een zoekopdracht naar het verwijderingsprogramma alleen koppelingen op naar de belangrijkste informatiepagina over Microsoft Java Virtual Machine:
http://www.microsoft.com/mscorp/java

Oorzaak

Het MSJVM-verwijderingsprogramma is van de downloadservers van Microsoft verwijderd om onachtzame gebruikers te beschermen tegen de onomkeerbare effecten die het programma heeft op hun computersysteem.

Oplossing

Het MSJVM-verwijderingsprogramma is nog steeds direct beschikbaar via Microsoft Product Support Services indien aan de volgende criteria wordt voldaan:
  • Uw organisatie heeft een IT-beheerder of vergelijkbare persoon in dienst.
  • U begrijpt dat, wanneer u het MSJVM-verwijderingsprogramma gebruikt, u ermee instemt dat Microsoft niet verplicht is u MSJVM te leveren onder de gebruikersrechtovereenkomst van het MSJVM-verwijderingsprogramma.
  • U begrijpt dat, wanneer u het MSJVM-verwijderingsprogramma gebruikt, Microsoft u geen kopie van MSJVM kan leveren indien u MSJVM opnieuw wilt installeren.
  • U begrijpt dat u MSJVM alleen nog opnieuw kunt installeren door middel van een installatie vanaf een eerdere image waarin MSJVM is opgenomen, een installatie van een toepassing van derden waarin MSJVM is opgenomen of een installatie van het betreffende Microsoft Windows-besturingssysteem vanaf het installatiemedium.
  • U begrijpt dat Microsoft geen herstelmedia voor Windows-besturingssystemen kan leveren waarin MSJVM is opgenomen zodat dit opnieuw kan worden geïnstalleerd omdat Microsoft MSJVM niet meer opneemt in Windows-besturingssystemen.

Status

Dit gedrag is inherent aan het ontwerp van het product.

Meer informatie

Omdat het MSJVM-verwijderingsprogramma invloed heeft op het gehele systeem en omdat deze effecten onomkeerbaar zijn, is besloten dit hulpprogramma alleen beschikbaar te stellen aan systeembeheerders, netwerkbeheerders en andere IT-professionals.

Als u voldoet aan de criteria zoals beschreven in de sectie 'Oplossing', ze begrijpt en ermee akkoord gaat, neemt u contact op met Microsoft Product Support Services om het MSJVM-verwijderingsprogramma te verkrijgen. Een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Product Support Services en informatie over kosten van ondersteuning vindt u op de volgende Microsoft-website:
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=fh;[LN];CNTACTMS
Kosten die normaal gesproken verbonden zijn aan ondersteuningsgesprekken worden geannuleerd als een medewerker van Microsoft Support Professional van mening is dat het leveren van het MSJVM-verwijderingsprogramma de oplossing van uw probleem is. De normale ondersteuningskosten blijven gelden voor extra ondersteuningsvragen en problemen die niet direct betrekking hebben het MSJVM-verwijderingsprogramma of de migratie van bestaande Java-toepassingen naar Microsoft .NET Framework.

Eigenschappen

Artikel ID: 826878 - Laatste beoordeling: donderdag 16 februari 2006 - Wijziging: 2.1
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Virtual Machine for Java
Trefwoorden: 
kbprb kbjavafaq kbjava kbdownload kbsecurity kbinfo KB826878
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com