Artikkel-ID: 824684 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Sammendrag

Denne artikkelen beskriver standardterminologien som definerer programvareoppdateringer for Windows Update- og Microsoft Update-tjenester.

Mer informasjon

Microsoft bruker følgende standardterminologi til å beskrive programvareoppdateringer:
 • Kritisk oppdatering

  Definisjon: En utbredt utgitte løser et bestemt problem som løser et kritisk, ikke-sikkerhetsrelatert feil.
 • Definisjonsoppdatering

  Definisjon: En utbredt utgitt og hyppige programvareoppdatering som inneholder i tillegg til databasen for definisjon av et produkt. Definisjon databaser brukes ofte til å finne objekter som har bestemte attributter, for eksempel skadelig kode, phishing-webområder eller useriøs e-post.
 • Driver

  Definisjon: Programvaren som styrer inndata og utdata fra en enhet.
 • Funksjonspakken

  Definisjon: Ny funksjonalitet som først skal distribueres utenfor konteksten for et produkt, og som vanligvis er inkludert i neste versjon av fullstendige produktet.
 • Sikkerhetsoppdatering

  Definisjon: En mye utgitt som løser et sikkerhetsproblem for produktspesifikk, sikkerhetsrelatert. Sikkerhetsproblemer vurderes etter alvorlighetsgrad deres. Alvorlighetsgraden angis i Microsofts sikkerhetsbulletiner som kritisk, viktig, moderat eller lav.

  Tilleggsinformasjon: Microsofts sikkerhetsoppdateringer er tilgjengelige for nedlasting og ledsages av to dokumenter: en sikkerhetsbulletin og en Microsoft Knowledge Base-artikkel. Hvis du vil ha mer informasjon om formatet til Microsoft Knowledge Base-artikler for Microsoft-sikkerhetsoppdateringer, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
  824689 Beskrivelse av formatet til Microsoft Knowledge Base-artikler for Microsoft-sikkerhetsoppdateringer
 • Oppdateringspakken

  Definisjon: En testet, kumulativt sett med alle hurtigreparasjoner, sikkerhetsoppdateringer, kritiske oppdateringer og oppdateringer. Oppdateringspakker kan også inneholde ytterligere reparasjoner for problemer som oppdages internt etter utgivelsen av produktet. Oppdateringspakker kan også inneholde et begrenset antall kunde etterspurte utformingsendringer eller funksjoner.
 • Verktøyet

  Definisjon: Et verktøy eller en funksjon som hjelper deg med å fullføre en aktivitet eller et sett med oppgaver.
 • Oppdatering

  Definisjon: En mye utgitt som løser et bestemt problem. En oppdatering løser en ikke-kritisk, ikke-sikkerhetsrelatert feil.
 • Samleoppdateringen

  Definisjon: En testet, kumulativt sett med hurtigreparasjoner, sikkerhetsoppdateringer, kritiske oppdateringer og oppdateringer som kommer samlet i en pakke for enkel distribusjon. En samleoppdatering gjelder for et bestemt område, for eksempel sikkerheten eller en komponent i et produkt, for eksempel Internet Information Services (IIS).

Referanser

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan Microsoft korrigerer programvare etter at den er utgitt, kan du se følgende Microsoft TechNet-webområde:
http://technet.Microsoft.com/en-us/library/cc184906.aspx

Egenskaper

Artikkel-ID: 824684 - Forrige gjennomgang: 19. januar 2015 - Gjennomgang: 8.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Customer Service and Support Information
Nøkkelord: 
kmcustomerservice kbpubtypekc kbinfo kbmt KB824684 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 824684

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com