Cikk azonosítója: 824684 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

A cikkből megismerheti a szabványos terminológiát, amelyet a Microsoft a Windows Update és a Microsoft Update szolgáltatások szoftverfrissítéseinek leírásához használ.

További információ

A Microsoft a következő szabványos terminológiát használja a szoftverfrissítések leírásához:
 • Kritikus frissítés

  Definíció: Adott problémák megoldására létrehozott, széles körben kiadott javítások, amelyek kritikus, nem biztonsági hibákat szüntetnek meg.
 • Definíciófrissítés

  Definíció: Széles körben terjesztett, gyakori szoftverfrissítések, amelyek egy termék definíció-adatbázisát egészítik ki. A definíció-adatbázisok általában olyan, specifikus attribútumokkal rendelkező objektumok észlelésére alkalmasak, mint a kártékony kódok, az adathalász webhelyek vagy a levélszemét.
 • Illesztőprogram

  Definíció: Egy eszköz bemenetét és kimenetét vezérlő szoftver.
 • Szolgáltatáscsomag

  Definíció: Olyan új szolgáltatások, amelyek terjesztése először a kiadott terméktől függetlenül történik, és amelyek általában részei a következő teljes kiadásnak.
 • Biztonsági frissítés

  Definíció: Termékspecifikus biztonsági rések megszüntetésére szolgáló, széles körben terjesztett javítások. A biztonsági rések minősítése súlyosságuk alapján történik. A Microsoft Security Bulletin szerint a súlyosság foka kritikus, fontos, közepes vagy alacsony lehet.

  További információk: A Microsoft biztonsági frissítései letölthetők az ügyfelek számára, és két dokumentum tartozik hozzájuk: egy security bulletin-közlemény és egy cikk a Microsoft Tudásbázisban. A Microsoft Tudásbázis biztonsági frissítésekkel foglalkozó cikkeinek formátumával kapcsolatos további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
  824689 A Microsoft Tudásbázis Microsoft biztonsági frissítésekkel foglalkozó cikkei esetében érvényes formátum leírása
 • Szervizcsomag

  Definíció: Az összes gyorsjavítás, biztonsági frissítés, kritikus frissítés és frissítés tesztelt gyűjteménye. A szervizcsomagok ezenkívül további javításokat is tartalmazhatnak a termék kiadása óta felmerült problémák megoldására. A szervizcsomagok korlátozott számban az ügyfelek által kért szolgáltatásokat vagy működésbeli módosításokat is tartalmazhatnak.
 • Eszköz

  Definíció: Egy feladat vagy feladatkészlet végrehajtásában segítséget nyújtó segédprogram vagy szolgáltatás.
 • Frissítés

  Definíció: Adott problémák megoldására létrehozott, széles körben elérhető javítás. A frissítések a nem kritikus, nem biztonsággal kapcsolatos hibákkal foglalkoznak.
 • Összegző frissítőcsomag

  Definíció: Különböző gyorsjavítások, biztonsági frissítések, kritikus frissítések és frissítések tesztelt gyűjteménye, amely az egyszerű telepítés érdekében csomagba van foglalva. Egy összegző frissítőcsomag általában egy adott terület, mint például a biztonság vagy egy termék összetevője, mint például az Internet Information Services (IIS) javítására használatos.

Hivatkozások

Ha további információra van szüksége arról, hogy a Microsoft hogyan javítja a szoftvert a kiadást követően, látogassa meg a Microsoft következő webhelyét:
http://technet.microsoft.com/hu-hu/library/cc184906.aspx
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 824684 - Utolsó ellenőrzés: 2013. október 3. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Customer Service and Support Information
Kulcsszavak: 
kmcustomerservice kbPubTypeKC kbinfo KB824684
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com