HTML-sivut näkyvät vain osittain, sivut eivät näy lainkaan tai verkko lopettaa vastaamisen

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 823386 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Oire

Kun Microsoft Internet Explorer vastaanottaa pakattua HTTP-tietoa, saattaa ilmetä jompikumpi seuraavista ongelmista:
 • HTML-sivut voivat näkyä vain osittain, tai ne ei eivät välttämättä näy lainkaan.
 • HTTP-yhteys saattaa lopettaa vastaamisen.

Syy

Tämä ongelma ilmenee, koska Internet Explorer ei lue HTTP-vastauksen kaikkia tietoja.

Ratkaisu

Hotfix-korjauksen tiedot

Tuettu hotfix-korjaus on saatavana Microsoftilta. Tämä hotfix-korjaus on kuitenkin tarkoitettu korjaamaan vain tässä artikkelissa kuvattu ongelma. Asenna tämä hotfix-korjaus vain järjestelmiin, joissa ilmenee tämä tietty ongelma. Tämä hotfix-korjaus saatetaan testata vielä perusteellisemmin. Jos ongelma ei ole vakava, Microsoft suosittelee odottamaan seuraavaa ohjelmistopäivitystä, joka sisältää tämän hotfix-korjauksen.

Jos hotfix-korjaus on ladattavissa, tämän Knowledge Base -tietokannan artikkelin yläosassa on hotfix-latauksen saatavuudesta kertova osa. Jos kyseistä osaa ei ole, ota yhteyttä Microsoftin asiakaspalveluun ja tukeen, jotta saat hotfix-korjauksen.

Huomautus Saatat joutua luomaan erillisen palvelupyynnön, jos ilmenee muita ongelmia tai jos on tehtävä vianmääritystoimia. Tavalliset tukikustannukset pätevät lisäkysymyksiin ja ongelmiin, jotka eivät liity tähän tiettyyn hotfix-korjaukseen. Jos haluat tarkastella täydellistä luetteloa Microsoftin asiakaspalvelun ja tuen puhelinnumeroista tai luoda erillisen palvelupyynnön, käy seuraavassa Microsoftin WWW-sivustossa:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Huomautus Hotfix-latauksen saatavuudesta kertovassa osassa näkyvät kieliversiot, joille hotfix-korjaus on saatavana. Jos et näe kieliversiotasi, hotfix-korjausta ei ole saatavana kyseiselle kieliversiolle.

Tiedostojen tiedot

Tämän hotfix-korjauksen englanninkielisessä versiossa on seuraavassa taulukossa luetellut tiedostomääritteet (tai uudemmat). Tiedostojen päivämäärät ja kellonajat ovat UTC (Coordinated Universal Time) -ajan mukaisia. Kun tarkastelet tiedoston tietoja, sen aika muunnetaan paikalliseksi ajaksi. Voit selvittää UTC-ajan ja paikallisen ajan välisen eron Ohjauspaneelin Päivämäärä ja aika -työkalun Aikavyöhyke-välilehdessä. Huomautus Tämä korjaus sisältyy Internet Explorer 6.0 Service Pack 2:een
Internet Explorer 6.0 SP1
  Päiväys  Aika    Versio   Koko   Tiedostonimi
  -------------------------------------------------------
  18.10.2003 03:15:28 6.0.2800.1282 484,352 Urlmon.dll
Windows Server 2003:n Internet Explorer 6.0
  Päiväys  Aika    Versio   Koko   Tiedostonimi
  -------------------------------------------------------
  7.9.2004 16:08 6.0.3790.209 513,536 Urlmon.dll
Tämän hotfix-korjauksen japaninkielisessä versiossa on seuraavassa taulukossa luetellut tiedostomääritteet (tai uudemmat). Tiedostojen päivämäärät ja kellonajat ovat UTC (Coordinated Universal Time) -ajan mukaisia. Kun tarkastelet tiedoston tietoja, sen aika muunnetaan paikalliseksi ajaksi. Voit selvittää UTC-ajan ja paikallisen ajan välisen eron Ohjauspaneelin Päivämäärä ja aika -työkalun Aikavyöhyke-välilehdessä.
  Päiväys  Aika    Versio   Koko   Tiedostonimi
  -------------------------------------------------------
  18.10.2003 3:20:32 6.0.2800.1282 484,352 Urlmon.dll
Tämän hotfix-korjauksen koreankielisessä versiossa on seuraavassa taulukossa luetellut tiedostomääritteet (tai uudemmat). Tiedostojen päivämäärät ja kellonajat ovat UTC (Coordinated Universal Time) -ajan mukaisia. Kun tarkastelet tiedoston tietoja, sen aika muunnetaan paikalliseksi ajaksi. Voit selvittää UTC-ajan ja paikallisen ajan välisen eron Ohjauspaneelin Päivämäärä ja aika -työkalun Aikavyöhyke-välilehdessä.
  Päiväys  Aika    Versio   Koko   Tiedostonimi
  -------------------------------------------------------
  18.10.2003 3:20:48 6.0.2800.1282 484,352 Urlmon.dll

Tila

Microsoft on vahvistanut, että tämä ongelma esiintyy Internet Explorer 6:ssa.

Enemmän tietoa

Internet Explorerissa Urlmon.dll-tiedosto lukee pakatut tiedot sisäisen puskurin avulla. Urlmon.dll täyttää tämän puskurin, kun lisää tietoa saapuu, ja tyhjentää sen, kun Urlmon-asiakas Mshtml lukee tiedot. Puskurissa olevia purettavia tavuja saattaa olla vähän (alle kahdeksan tavua), ja puskurin sisältämien tietojen purkamisen tuloksena on 0 tavua. Usein nämä tiedot ovat gzip-kehystietoja. Kun Mshtml vastaanottaa 0 tavua, se päättelee, että kaikki tieto on luettu, ja sulkee tietovirran. Tämän tuloksena HTML-sivu näkyy joskus katkaistuna. Yleensä, jos HTTP-yhteyttä käytetään viitattuun tiedostoon, kuten .js- tai .css-tiedostoon, se lopettaa vastaamisen. Tämä ongelma saattaa ilmetä ajoittain tai jatkuvasti palvelinkokoonpanosta riippuen. Kun hotfix-korjaus on asennettu, poista välimuistista kaikki tiedostot, joissa on virheellinen HTTP-versio.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 823386 - Viimeisin tarkistus: 1. joulukuuta 2008 - Versio: 4.7
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 SP1
Hakusanat: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbie600sp2fix kbie600presp2fix kbfix kbbug KB823386

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com