MS04-018: Kumulatiivinen tietoturvapäivitys Outlook Expressiin

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 823353 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Tämä artikkeli on arkistoitu. Se tarjotaan "sellaisenaan", eikä sitä päivitetä enää.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki
Microsoft on julkaissut tietoturvatiedotteen MS04-018. Tämä tietoturvatiedote sisältää kaikki tietoturvapäivityksen tärkeät tiedot, mukaan lukien tiedostojen tiedot ja asennusvaihtoehdot. Voit tarkastella koko tietoturvatiedotetta seuraavassa Microsoftin Web-sivustossa:
http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/ms04-018.mspx

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 823353 - Viimeisin tarkistus: 12. tammikuuta 2015 - Versio: 1.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Outlook Express 6.0
  • Microsoft Outlook Express 6.0
  • Microsoft Outlook Express 5.5
Hakusanat:
kbnosurvey kbarchive kbbug kbfix kbsecvulnerability kbie600presp2fix kbqfe kbsecurity kbsecbulletin KB823353