Het vergroten van de maximale opname tijd in het hulp programma geluids Recorder

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 82215 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

De geluids Recorder programma dat wordt meegeleverd met Windows 95 en Windows 98 heeft een standaard maximale opname tijd van 60 seconden. Wellicht nuttig om de opname tijd te verhogen en dit artikel wordt beschreven hoe u de maximale opname tijd in het hulp programma geluids Recorder.

Meer informatie

De maximale opname tijd in de geluids Recorder programma vergroten:
 1. Zorg ervoor dat u een functionele microfoon hebt geïnstalleerd en start het programma geluids Recorder.Voor meer informatie over het oplossen van problemen die u mogelijk bij de microfoon verbinding, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
  266677Microfoon-problemen oplossen
 2. Klik opRecord, en laat u geluids Recorder gedurende 60 seconden uitgevoerd.
 3. Nadat u geluids Recorder stopt met opnemen, klikt u opOpslaan alsop deBestandmenu, en de naam van het bestand Blank.wav.
 4. De maximale opname tijd in geluids Recorder vergroten, klikt u opBestand invoegenop deBewerkenmenu en plaats vervolgens het Blank.wav bestand dat u in stap 3 hebt opgeslagen. Wanneer u dit doet, wordt de maximale opname tijd wordt verhoogd met 60 seconden. U kunt deze stap eenmaal herhaald voor elke minuut extra tijd die u wilt toevoegen. Bijvoorbeeld, een 5-minuten opname tijd invoegen voor het bestand Blank.wav vijf keer.
Om geluids Recorder automatisch gebruik van de uitgebreide lengte van opname tijd:
 1. RechterStart, en klik vervolgens opOpen.
 2. Dubbel klik op deProgramma'smap.
 3. Dubbel klik op deAccessoiresmap.
 4. Dubbel klik op deMul time diamap of hetEntertainmentmap.
 5. RechterGeluids Recorder, en klik vervolgens opEigenschappen.
 6. Klik op deSnel koppelingtabblad.
 7. In deDoelvak, drukt u op END, druk op de spatie balk, en Typ de locatie van het bestand Blank.wav.

  Bijvoorbeeld, als het doel is "C:\Windows\sndrec32.exe" en de locatie van het bestand Blank.wav is C:\Blank.wav, de nieuwe regel in deDoelhet is "C:\Windows\sndrec32.exe C:\Blank.wav"
De volgende keer dat u geluids Recorder start het bestand Blank.wav wordt automatisch geopend. Nadat u uw nieuwe wav-bestand opneemt, kunt u klikken opNa huidige positie verwijderenop deBewerkenmenu extra lege ruimte in het bestand verwijderen.

OPMERKING: Sla het bestand onder een nieuwe bestandsnaam als u klaar bent met het opnemen en bewerken van uw nieuw WAV-bestand.

Eigenschappen

Artikel ID: 82215 - Laatste beoordeling: maandag 26 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows 95
 • Microsoft Windows 98 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbhowto kbmm kbmt KB82215 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:82215

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com