'Stop 0x0000000A-foutcode' treedt op wanneer de computer voert intensieve bewerkingen op de USB-stations

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 819895 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Wanneer uw computer schijf-intensieve bewerkingen worden uitgevoerd op een universal serial bus (USB) 1.1 apparaat (bijvoorbeeld een cd-rom-station), verschijnt een stopfoutbericht 0x0000000A oplost. Dit probleem treedt alleen op als u meer dan 4 gigabyte (GB) RAM-geheugen op uw systeem is geïnstalleerd.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden als uw USB-controller probeert toegang te krijgen tot meer dan 4 GB van fysiek geheugen.

Oplossing

Informatie over de hotfix

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar via Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat wordt beschreven in dit artikel te corrigeren. Voer deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet.

Als de hotfix beschikbaar is om te downloaden, dan is er een sectie 'Deze Hotfix is als download beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, een verzoek indienen om Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

Opmerking Als er nog andere problemen optreden of als er troubleshooting vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten blijven gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Opmerking Het formulier 'Hotfix beschikbaar voor download' geeft de talen weer waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is dat omdat een hotfix niet voor die taal beschikbaar is.

Bestandsinformatie

De Engelse versie van deze correctie heeft de bestandskenmerken (of hoger) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in coordinated universal time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Gebruik het tabblad tijdzone van de datum en tijd in het Configuratiescherm om het verschil tussen UTC en lokale tijd.
  Date     Time  Version    Size  File name
  ------------------------------------------------------
  08-May-2003 17:22 5.0.2195.6743 24,912 Openhci.sys

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem kan optreden in de Microsoft-producten die worden vermeld aan het begin van dit artikel is.

Meer informatie

Voor meer informatie over hoe van hotfixpakketten, klikt u op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base weer te geven:
816915 Nieuw naamgevingsschema voor Microsoft Windows-hotfixpakketten

Eigenschappen

Artikel ID: 819895 - Laatste beoordeling: maandag 4 november 2013 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbfix kbwin2000presp5fix kbmt KB819895 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 819895

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com