'Stop 0x0000000A foutcode' treedt op wanneer de computer voert intensieve bewerkingen op de USB-stations

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 819895 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Wanneer uw computer schijf-intensieve bewerkingen worden uitgevoerd op een universal serial bus (USB) 1.1 apparaat (bijvoorbeeld een cd-rom-station), verschijnt een stopfoutbericht 0x0000000A. Dit probleem treedt alleen op als u meer dan 4 gigabyte (GB) RAM geïnstalleerd op uw systeem.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden wanneer USB-controller probeert meer dan 4 GB fysiek geheugen.

Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar via Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet.

Als de hotfix beschikbaar voor downloaden is, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, een verzoek indienen om Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

Opmerking Als er nog andere problemen optreden of als er troubleshooting vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Ga naar de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Opmerking Het formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix niet voor die taal beschikbaar.

Informatie over

De Engelse versie van dit correctie heeft de bestandskenmerken (of hoger) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in coordinated universal time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Naar het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u de Tijd Zone tabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
  Date     Time  Version    Size  File name
  ------------------------------------------------------
  08-May-2003 17:22 5.0.2195.6743 24,912 Openhci.sys

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld aan het begin van dit artikel.

Meer informatie

Voor meer informatie over de naamgeving van hotfixpakketten , klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
816915Nieuw naamgevingsschema voor Microsoft Windows-hotfixpakketten

Eigenschappen

Artikel ID: 819895 - Laatste beoordeling: maandag 30 januari 2012 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbfix kbwin2000presp5fix kbmt KB819895 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:819895

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com