Foutbericht 'Onverwachte fout 0x8ffe2740 opgetreden' wanneer u een website starten

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 816944
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Wanneer u Internet Information Services Manager (IIS Manager) gebruikt een website starten, wordt de website niet gestart en verschijnt het volgende foutbericht:
Onverwachte fout 0x8ffe2740 opgetreden

Oorzaak

Dit probleem kan optreden als een poort een conflict op het systeem veroorzaakt. IIS maakt standaard gebruik van poort 80 voor HTTP-communicatie. Als een andere toepassing dan IIS wordt uitgevoerd en via poort 80 op hetzelfde IP-adres, wordt het foutbericht weergegeven wanneer u IIS-beheer gebruiken om de website starten.

Oplossing

Dit probleem wilt oplossen, kunt u het volgende doen:
  • In IIS-beheer de bindingen poort voor de website wijzigen naar een andere poort dan poort 80.
  • Stop de toepassing via poort 80 en start de website vanuit IIS-beheer.

Meer informatie

De producten die worden beschreven in dit artikel worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk van Microsoft zijn. Microsoft biedt geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Hulpprogramma's van derden zoals TCPView of FPort kunt u identificeren van de toepassing die van poort 80 gebruikmaakt.

Eigenschappen

Artikel ID: 816944 - Laatste beoordeling: donderdag 3 maart 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbprb kbmt KB816944 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:816944
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com