Cikk azonosítója: 814441 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Ha Microsoft Outlook 2010, Outlook 2007, Outlook 2003 vagy Outlook 2002 programot használ Windows 7, Windows Vista vagy Windows XP rendszeren, az alábbi hibaüzenetet kaphatja, ha e-mail üzenetet próbál olvasni, küldeni, fogadni vagy törölni:

1. hibaüzenet
Ismeretlen hiba lépett fel. 0x80040119
2. hibaüzenet
Ismeretlen hiba lépett fel. 0x80040600
Az e-mail üzenetek törlésekor a következő hibaüzenetet kaphatja:
Az üzenetkezelő ismeretlen hibát okozott.

A megoldás

Lehetséges, hogy a probléma megoldható, ha az Üzenetfájl-javító eszközzel elemzi és kijavítja a .pst fájlt. A .pst fájl egy személyes mappafájl, amely az e-mail üzeneteket, névjegyeket, jegyzeteket, naptárelemeket és egyéb adatokat tárolja.

Az Üzenetfájl-javító eszköz használatának lépései az operációs rendszertől függően eltérhetnek. A probléma megoldásához hajtsa végre az alábbi lépések közül a megfelelőket:

Megjegyzés: Ha a .pst fájl ANSI formátumú PST, és 2 gigabájtnál (GB) nagyobb méretű, az Üzenetfájl-javító eszköz (Scanpst.exe) nem működik.

A .pst fájlok ANSI és Unicode formátumáról, valamint új Unicode PST Outlook-profilhoz történő hozzáadásáról a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál további információt:

829971 Új .pst fájlok létrehozása az Outlook 2003 programban

Az ANSI és Unicode .pst fájlok méretkorlátairól a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál további információt:
830336 A .pst fájl formátuma és a mappaméretre vonatkozó korlátozás eltérő az Outlook 2007 és az Outlook 2003 alkalmazásban

A cikk a kezdő és a középszintű számítógép-felhasználók számára íródott.

A lépések egyszerűbb követhetősége érdekében célszerű először kinyomtatni a jelen cikket.

Prerequisites


A probléma megoldásának lépései Windows 7 és Windows Vista rendszerben


A probléma megoldásának lépései Windows XP rendszerben


Következő lépések
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 814441 - Utolsó ellenőrzés: 2014. február 27. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Outlook 2010
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Office Outlook 2003
  • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
  • Microsoft Office 365
Kulcsszavak: 
kbceip kbnomt kbexpertiseinter kbexpertisebeginner kbtshoot kbreceivemail kbsendmail kberrmsg kbprb vkbportal231 vkbportal237 KB814441
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com