Depanarea situațiilor în care nu este posibilă terminarea procesului de înregistrare la MSN sau de conectare la site-urile Web cu securizare SSL (128 de biți) utilizând Internet Explorer în Windows XP

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 813444 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

INTRODUCERE

Acest articol descrie depanarea situațiilor în care nu se poate conecta la site-urile Web cu securizare SSL (128 de biți) (https://) utilizând Internet Explorer din Windows XP.

Notă Înainte de a urma acești pași, căutați în Baza de cunoștințe Microsoft informații despre problema întâlnită. Dacă primiți un anumit mesaj de eroare sau un anumit comportament, căutați în Baza de cunoștințe Microsoft utilizând textul din mesajul de eroare și o descriere a problemei sau a comportamentului. Pentru a căuta în Baza de cunoștințe Microsoft, vizitați următorul sit Web Microsoft:
http://support.microsoft.com/?LN=ro
Pentru a depana situațiile în care nu este posibilă conectarea la site-uri Web securizate SSL (128 de biți) prin utilizarea Internet Explorer, utilizați metodele următoare, în ordinea în care sunt prezentate. După fiecare metodă, testați dacă este rezolvată problema încercând să vă conectați prin Internet Explorer la un site Web ce utilizează securizare SSL (128 de biți). Dacă se realizează conectarea la site-ul Web cu securizare SSL (128 de biți), nu mai este necesară utilizarea metodelor următoare. Dacă problema nu este rezolvată, treceți la următoarea metodă.INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Ștergerea fișierelor temporare Internet

Pentru a șterge fișierele temporare Internet, urmați acești pași:
 1. Porniți Internet Explorer.
 2. În meniul Instrumente, faceți clic pe Opțiuni Internet, apoi pe fila General.
 3. Sub Fișiere temporare Internet, faceți clic pe Ștergere module cookie.
 4. Faceți clic pe OK când vi se solicită confirmarea ștergerii.
 5. Faceți clic pe Ștergere fișiere.
 6. Faceți clic pe OK când vi se solicită confirmarea ștergerii.
 7. Sub Istoric, faceți clic pe Ștergere istoric.
 8. Faceți clic pe Da când vi se solicită confirmarea ștergerii istoricului site-urilor Web vizitate.
 9. Faceți clic pe OK.

Configurarea securității, conținutului și a setărilor complexe în Internet Explorer

Pentru a configura securitatea, conținutul și setările complexe pentru Internet Explorer, urmați acești pași:
 1. Configurați setările de securitate pentru zona Site-uri de încredere în Internet Explorer. Pentru aceasta, urmați pașii de mai jos:
  1. În Internet Explorer, în meniul Instrumente, faceți clic pe Opțiuni Internet, apoi pe fila Securitate.
  2. Faceți clic pe Situri de încredere, apoi pe Nivel implicit.
  3. Adăugați site-ul Web securizat SSL (128 de biți) la zona Situri de încredere. Pentru aceasta, faceți clic pe Situri, tastați URL-ul site-ului în caseta Adăugați la zonă acest sit Web, faceți clic pe Adăugare, pe OK, apoi pe Se aplică.
 2. Ștergeți starea SSL și istoricul Completare automată. Pentru aceasta, urmați pașii de mai jos:
  1. Faceți clic pe fila Conținut.
  2. Sub Certificate, faceți clic pe Dezactivare stare SSL.
  3. Faceți clic pe OK când primiți mesajul că a fost șters cu succes cache-ul SSL.
  4. Sub Informații personale, faceți clic pe Completare automată.
  5. Sub Ștergere istoric Completare automată, faceți clic pe Ștergere formulare, apoi pe OK când vi se solicită confirmarea operațiunii.
  6. Faceți clic pe Ștergere parole, faceți clic pe OK când vi se solicită ștergerea tuturor parolelor salvate anterior, apoi faceți clic pe OK de două ori.
 3. Verificați că Internet Explorer este configurat să utilizeze SSL 2.0 și SSL 3.0 Pentru aceasta, urmați pașii de mai jos:
  1. Faceți clic pe fila Complex.
  2. Sub Securitate în caseta Setări, bifați casetele de selectare Se utilizează SSL 2.0 și Se utilizează SSL 3.0 (dacă acestea nu sunt deja bifate), apoi faceți clic pe OK.

Verificarea corectitudinii setărilor de dată și oră de pe computer

Pentru a verifica configurarea computerului cu setările corecte de dată și oră, urmați acești pași:
 1. Faceți clic pe Start, apoi pe Panou de control.
 2. Faceți clic pe Opțiuni regionale, de limbă, de dată și oră, apoi pe Dată și oră.
 3. Faceți clic pe fila Dată și oră.
 4. Asigurați-vă că setările de dată și oră sunt configurate pentru a utiliza data și ora curentă, apoi faceți clic pe OK.

Verificarea utilizării de către computer a criptării pe 128 de biți

Pentru a verifica dacă se utilizează criptarea pe 128 de biți pe computer, urmați acești pași:
 1. Porniți Internet Explorer.
 2. În meniul Ajutor, faceți clic pe Despre Internet Explorer.
 3. Nivelul de criptare utilizat de computer apare lângă cuvintele Putere de criptare. Verificați că valoarea Putere de criptare apare ca 128-bit.
 4. Faceți clic pe OK.

Utilizarea Restaurare sistem pentru aducerea computerului într-o stare anterioară

Caracteristica Restaurare sistem din Windows XP face un „instantaneu” al fișierelor critice de sistem și al unor fișiere de programe și stochează aceste informații ca puncte de restaurare. Aveți posibilitatea să utilizați aceste puncte de restaurare pentru a aduce Windows XP la o stare anterioară.

Pentru informații suplimentare despre cum se utilizează punctele de restaurare pentru ca Windows XP să revină la o stare anterioară, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
306084 Cum se restabilește sistemul de operare la o stare anterioară în Windows XP

Verificarea configurației programelor paravan de protecție sau antivirus de la terți

Asigurați-vă că programele antivirus sau paravan de protecție de la terți care sunt instalate pe computer sunt corect configurate și nu vă împiedică să vă conectați la situri Web cu securitate sporită. Pentru mai multe informații, consultați documentația produsului sau luați legătura cu producătorul programului.

Pentru informații despre contactarea producătorului programului software, faceți clic pe numărul de articol corespunzător din lista următoare pentru a vedea articolul din Baza de cunoștințe Microsoft:
65416 Listă cu informații de contact ale distribuitorilor terți de hardware și software, A-K (articolul poate să fie în limba engleză)

60781 Listă cu informații de contact ale distribuitorilor terți de hardware și software, L-P (articolul poate să fie în limba engleză)

60782 Listă cu informații de contact ale distribuitorilor terți de hardware și software, Q-Z (articolul poate să fie în limba engleză)
Microsoft vă oferă informațiile de contact ale terților pentru a vă ajuta să găsiți suport tehnic. Aceste informați de contact se pot schimba fără notificare prealabilă. Microsoft nu garantează acuratețea acestor informații de contact ale terților.

Utilizarea instrumentului System File Checker (Sfc.exe) pentru a scana toate fișierele protejate cu WFP (Windows File Protection)

Utilizați System File Checker cu parametrul /scannow pentru scanarea imediată și verificarea versiunilor tuturor fișierelor de sistem protejate WFP. Dacă System File Checker descoperă că un astfel de fișier a fost suprascris, recuperează versiunea corectă din folderul cache (Systemroot\System32\Dllcache) sau din fișierele sursă de instalare Windows, apoi înlocuiește fișierul incorect. De asemenea, System File Checker verifică și repopulează folderul cache. Este necesar să fi făcut log on ca administrator sau ca membru al grupului Administratori pentru a executa instrumentul System File Checker.

Pentru a executa System File Checker cu parametrul /scannow, urmați acești pași:
 1. Faceți clic pe Start, apoi pe Executare.
 2. În caseta Deschidere, tastați cmd, apoi faceți clic pe OK.
 3. La promptul de comandă, tastați sfc /scannow, apoi apăsați ENTER:
Pentru informații suplimentare despre System File Checker, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
310747 Descrierea instrumentului System File Checker (Sfc.exe) din Windows XP și Windows Server 2003 (articolul poate să fie în limba engleză)

Verificarea că serviciul Microsoft Cryptographic Services este pornit

Pentru a verifica că este pornit serviciul Cryptographic Services sau pentru a-l porni dacă nu este pornit deja, urmați acești pași:
 1. Faceți clic pe Start, apoi pe Executare.
 2. În caseta Deschidere, tastați cmd, apoi faceți clic pe OK.
 3. La promptul de comandă, tastați net start cryptsvc, apoi apăsați ENTER.
 4. Tastați exit pentru a închide promptul de comandă.

Reînregistrarea fișierelor .dll

Reînregistrați următoarele fișiere .dll:
Softpub.dll
Wintrust.dll
Initpki.dll
Dssenh.dll
Rsaenh.dll
Gpkcsp.dll
Sccbase.dll
Slbcsp.dll
Cryptdlg.dll
Pentru a reînregistra aceste fișiere, urmați acești pași:
 1. Faceți clic pe Start, apoi pe Executare.
 2. În caseta Deschidere, tastați cmd, apoi faceți clic pe OK.
 3. La promptul de comandă, tastați următoarele linii și apăsați ENTER după fiecare linie:
  regsvr32 softpub.dll
  regsvr32 wintrust.dll
  regsvr32 initpki.dll
  regsvr32 dssenh.dll
  regsvr32 rsaenh.dll
  regsvr32 gpkcsp.dll
  regsvr32 sccbase.dll
  regsvr32 slbcsp.dll
  regsvr32 cryptdlg.dll
 4. Faceți clic pe OK când primiți mesajul că a s-a încheiat cu succes DllRegisterServer în NumeFișier.
 5. Tastați exit.

Crearea unui profil utilizator nou

Dacă profilul de utilizator Windows este deteriorat, este posibil să nu accesați site-urile Web securizate SSL (128 de biți). Pentru depanare, faceți log on pe computer ca un alt utilizator și încercați să vă conectați la un site Web securizat SSL (128 de biți). Dacă vă conectați la site-urile Web securizate SSL (128 de biți) când ați făcut log on ca un alt utilizator, este posibil să fie deteriorat profilul dvs. de utilizator. Pentru a rezolva problema, faceți copii de rezervă pentru informațiile și setările pe care le doriți din profilul dvs. (de exemplu, folderele Documentele mele și Preferințe), apoi ștergeți profilul deteriorat.

Pentru a șterge un profil de utilizator, urmați acești pași:
 1. Faceți log on pe computer ca Administrator sau ca membru al grupului Administratori.
 2. Faceți clic pe Start, apoi pe Panou de control.
 3. Faceți clic pe Performanță și întreținere, apoi pe Sistem.
 4. Faceți clic pe fila Complex, apoi pe Setări sub Profiluri utilizator.
 5. În lista Profiluri stocate pe acest computer, faceți clic pe profilul de utilizator pe care doriți să îl ștergeți, apoi faceți clic pe Ștergere.
 6. Faceți clic pe Da când vi se cere să confirmați ștergerea.
 7. Faceți clic pe OK de două ori, apoi ieșiți din Panoul de control.
 8. Faceți log off de pe computer ca Administrator, apoi faceți log on ca utilizator.

  Windows creează un profil nou pentru utilizatorul respectiv.
Notă Ca alternativă, se poate crea un cont utilizator nou, apoi copia datele din profilul vechi în profilul noului utilizator.

Pentru informații suplimentare privind acestea, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
811151 Cum se copiază datele dintr-un profil utilizator deteriorat într-un profil nou

Proprietă?i

ID articol: 813444 - Ultima examinare: 11 august 2006 - Revizie: 2.6
SE APLICĂ LA
 • Microsoft Windows XP Professional Edition
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Cuvinte cheie: 
kbpubtypekc kbtshoot kbhowtomaster kbhowto kbenv KB813444

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com