Mesaj de eroare „Internet Explorer nu poate descărca"când utilizați un URL HTTPS pentru a deschide un Office Document sau fișier PDF

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 812935
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Când încercați să deschideți un document Microsoft Office sau un fișier PDF prin tastarea unui HTTPS Uniform Resource Locator (URL) pentru documentul pe bara Adresă din Internet Explorer 6 Service Pack 1 (SP1), nu pot deschide documentul, și este posibil să primiți următorul mesaj de eroare: Internet Explorer nu poate
Download document.PDF la Server

Notă: Pentru Internet Explorer 9, vă rugăm să consultați următorul articol KB:

CAUZĂ

Această problemă poate apărea dacă una sau mai multe dintre condițiile următoare sunt adevărate:
 • The Nu se salvează paginile criptate pe disc caseta de selectare este selectată în Internet Explorer 6.0 SP1.
 • Serverul trimite antetul "Cache-Control: No Store".
 • Serverul trimite antetul "Cache-Control: No Cache".

REZOLUȚIE

O remediere rapidă acceptate este disponibil de la Microsoft. Cu toate acestea, această remediere rapidă este destinată corectării numai problema descrisă în acest articol. Aplicați această remediere rapidă numai pe sistemele care întâmpină această problemă anume. Această remediere rapidă ar putea primi încercări suplimentare. Prin urmare, dacă nu sunteți grav afectat de această problemă, vă recomandăm să așteptați următoarea actualizare software care conține această remediere rapidă.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune „Hotfix „descărcare disponibilă în partea de sus a acestui articol din baza de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, contactați Microsoft Customer Service și asistență pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă se produc probleme suplimentare sau dacă orice de depanare sunt necesare, trebuie să creați o solicitare de imagini separate. Costurile uzuale de sprijin va aplica sprijin suplimentar întrebări și probleme care nu se califică pentru această remediere rapidă specifice. Pentru o listă completă a numerelor de telefon ale Microsoft Customer Service și asistență sau pentru a crea o cerere separată de serviciu, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Notă "Hotfix formularul „descărcare disponibilă afișează limbile pentru care este disponibilă remedierea rapidă. Dacă nu vedeți limba dvs., este pentru că o remediere rapidă nu este disponibilă pentru acea limbă.Versiunea în limba engleză a acestei remedieri are atributele de fișier (sau ulterior) enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt prezentate în ora universală coordonată (UTC). Când vizualizați informațiile de fișier, acesta este convertit la ora locală. Pentru a afla diferența între timpul local și UTC, utilizați Fus orar fila din instrumentul dată și oră din panoul de Control.

  Date     Time  Version      Size  File name
  ----------------------------------------------------------
  11-Mar-2003 08:42 6.0.2800.1174   585,728 Wininet.dll   
				

REMEDIERE

Pentru a soluționa această problemă, asigurați-vă că Nu se salvează fișierele criptate Verificați caseta nu este verificat și că serverul nu trimite "Cache-Control: No magazin" sau "Cache-Control: No Cache" antet.

Aveți, de asemenea, poate fi capabil de a lucra în jurul această problemă prin utilizarea HREF un pentru a încărca documentul.

Notă Această metodă nu funcționează dacă serverul utilizează antetul "Cache-Control: No Cache".

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate la începutul acestui articol.

Proprietă?i

ID articol: 812935 - Ultima examinare: 17 ianuarie 2012 - Revizie: 1.0
Cuvinte cheie: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kberrmsg kbfix kbinetdev kbbrowse kbhtml kbhttp kbie600presp2fix kbmt KB812935 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:812935

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com