„Az Internet Explorer nem tudja letölteni a következőt” kezdetű hibaüzenet jelenik meg, ha HTTPS protokollt alkalmazó URL-címet használ egy Office dokumentum vagy egy PDF-fájl megnyitásához

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 812935 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Ha egy Microsoft Office-dokumentum vagy egy PDF-fájl megnyitásához HTTPS protokollt használó URL-címet ír be az Internet Explorer 6 Service Pack 1 (SP1) program címsorába, előfordulhat, hogy a dokumentum nem nyílik meg, és az alábbi hibaüzenet jelenik meg:
Az Internet Explorer nem tudja letölteni a következőt: dokumentum.pdf. Hely: kiszolgáló

Oka

A probléma a következő feltételek valamelyikének teljesülése esetén jelentkezhet:
 • Be van jelölve a Titkosított lapokat ne mentsen a lemezre jelölőnégyzet az Internet Explorer 6.0 SP1 programban.
 • A kiszolgáló a „Cache-Control: No Store” fejlécet küldi.
 • A kiszolgáló a „Cache-Control: No Cache” fejlécet küldi.

A megoldás

A Microsoft közzétett egy támogatott gyorsjavítást, de az csak a jelen cikkben ismertetett probléma megoldására alkalmas. Csak olyan rendszereken telepítse, amelyeken az adott probléma jelentkezik. A gyorsjavítás további tesztelésen mehet keresztül, ezért a Microsoft azt javasolja, hogy amennyiben a probléma nem érinti súlyosan, várja meg a következő szoftverfrissítést, amely tartalmazni fogja ezt a gyorsjavítást.

Amennyiben a gyorsjavítás letölthető, a Tudásbázis jelen cikke tetején megtalálható egy, a letölthető gyorsjavításról tájékoztató bekezdés. Ha a bekezdés nem jelenik meg, a gyorsjavítás beszerzéséhez forduljon a Microsoft ügyfél- és támogatási szolgálatához.

Megjegyzés: További problémák esetén, vagy ha hibaelhárításra van szükség, előfordulhat, hogy létre kell hoznia egy külön szolgáltatásigénylést. A szokásos támogatási díjak terhelik a tanácsadó szolgálatnak feltett további kérdéseket, amennyiben azok nem kapcsolatosak a szóban forgó gyorsjavítással. A Microsoft ügyfél- és támogatási szolgálata telefonszámainak teljes listájáért vagy a külön szolgáltatásigénylések létrehozásával kapcsolatos információkért keresse fel a Microsoft alábbi webhelyét:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Megjegyzés: A letölthető gyorsjavítással foglalkozó részben a gyorsjavítás összes nyelvváltozatát megtalálja. Ha a keresett nyelv nem található a felsoroltak között, a gyorsjavítás azon a nyelven nem érhető el. A javítás angol nyelvű változata a következő táblázatban található fájlattribútumokkal (vagy újabbakkal) rendelkezik. A fájlok dátuma és időpontja egyezményes világidő (UTC) szerint van megadva. A fájlinformációk megtekintése során a dátumok és időpontok helyi időre konvertálódnak. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.

  Dátum    Idő  Verzió      Méret  Fájlnév
  --------------------------------------------------------
  2003.03.11. 08:42 6.0.2800.1174  585 728 Wininet.dll   
				

Kerülő megoldás

A probléma elkerülése érdekében győződjön meg arról, hogy nincs bejelölve a Titkosított lapokat ne mentsen a lemezre jelölőnégyzet, valamint hogy a kiszolgáló nem a „Cache-Control: No Store” vagy a „Cache-Control: No Cache” fejlécet küldi.

A problémát úgy is megkerülheti, ha létrehoz egy HTML-lapot, és abban (egy <a> címke href attribútumában) hivatkozik a letöltendő fájlra.

Megjegyzés: Ez a módszer nem használható, ha a kiszolgáló a „Cache-Control: No Cache” fejlécet használja.

Állapot

A Microsoft megerősítette, hogy a cikkben tárgyalt jelenség az érintett termékek hibájára vezethető vissza.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 812935 - Utolsó ellenőrzés: 2008. december 1. - Verziószám: 2.6
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 SP1
Kulcsszavak: 
kberrmsg kbfix kbhttp kbie600presp2fix kbinetdev kbqfe kbhtml kbbrowse kbautohotfix KB812935
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com