Cikk azonosítója: 810892 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

Ez a cikk azt ismerteti, hogy miként aktiválhatja a Windows XP rendszert egy, a Windows XP rendszer eredeti telepítéséhez használttól eltérő termékkulccsal.

A megoldás

A Windows XP telepítésekor vagy aktiválásakor meg kell adnia egy egyedi termékkulcsot. Ha a Windows XP rendszert az eredeti CD segítségével egy második számítógépen telepíti, majd egy második Windows XP-példányt vagy -licencet vásárol, a termékkulcsot módosítania kell ahhoz, hogy aktiválhassa a terméket. A termékkulcs módosítása aktiváláskor:
  1. Mutasson a Start menü Minden program, Kellékek, majd Rendszereszközök pontjára, végül kattintson a Windows aktiválása parancsra.
  2. Jelölje be az Igen, telefonálni szeretnék az ügyfélszolgálatra, hogy aktiváljam a Windows rendszert választógombot, majd kattintson a Tovább gombra.
  3. Kattintson a Kulcs módosítása gombra, írja be az új termékkulcsot, majd kattintson a Frissítés gombra.
  4. Kattintson a Telefon elemre, majd kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat az aktiválás befejezéséhez.

További információ

A termék aktiválása során a rendszer ellenőrzi, hogy a szoftver termékkulcsát vagy a termék azonosítóját (amelyet a termék telepítése során meg kell adni) csak annyi számítógépen használják, amennyit a szoftver licence engedélyez. Egyazon számítógépen ugyanazzal a termékkulccsal tetszőleges számú aktiválást végrehajthat. A rendszer az illegális szoftverhasználat megelőzése érdekében korlátozza az egyazon termékkulccsal különböző számítógépeken végrehajtható aktiválások számát.

A Windows rendszer aktiválásáról bővebben a Microsoft alábbi webhelyén tájékozódhat:
http://www.microsoft.com/windowsxp/evaluation/features/activation.mspx
  

A Windows rendszer aktiválásáról további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkeiben talál a cikkek számára kattintva:
302806 A Microsoft termékaktiválási módszerének ismertetése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 810892 - Utolsó ellenőrzés: 2014. június 27. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Kulcsszavak: 
kbpubtypekc KB810892
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com