U kan niet zoeken in netwerkstations als uw lokale stations verborgen zijn

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 810556 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Wanneer u een bestand zoekt met behulp van deAlle bestanden en mappenopdracht Zoeken deZoeken Invak mogelijk niet alle toegewezen netwerkstations of de geïnstalleerde cd-rom-stations weergegeven.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden als een beleid is ingesteld op verbergen lokale stations.

Oplossing

Informatie over het servicepack

Verkrijgen om dit probleem oplossen door de meest recente servicepack voor Microsoft Windows XP. Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
322389De meest recente Windows XP servicepack ophalen

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.De Engelse versie van Deze correctie heeft de bestandskenmerken (of hoger) die worden weergegeven in de volgende tabel. De datums en tijden voor deze bestanden staan in gecoördineerde universele tijd (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
  Date     Time  Version   Size   File name
  ----------------------------------------------------
  10-Feb-2003 01:50 1.0.0.3519  798,782 Srchui.dll

Workaround

Dit probleem omzeilen typt u het pad in deZoeken Invak.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld is aan het begin van dit artikel.Dit probleem is gecorrigeerd in Microsoft Windows XP Service Pack 2.

Meer informatie

Nadat u deze update met het Groepsbeleid instellen op lokale stations verbergen deLokale vaste schijven (Stationsletter:)nog steeds de zoekoptie beschikbaar, maar biedt geen directe toegang tot de nu verborgen stations. Het echter andere beschikbare mappen die fysiek zijn opgeslagen op Zoeken uw lokale schijven zoals Mijn documenten, bureaublad en anderen.

Eigenschappen

Artikel ID: 810556 - Laatste beoordeling: maandag 12 januari 2015 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbwinxpsp2fix kbui kbwinxppresp2fix kbfix kbbug kbgpo kbshell kbmt KB810556 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 810556

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com