De modus volledig scherm in de verbindingssoftware extern bureaublad schakelen veroorzaakt een foutbericht "Out of Memory'

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 331964 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Als u de modus volledig scherm in de clientsoftware RDP (Remote Desktop Connection) schakelen via de toetsencombinatie CTRL + ALT + BREAK, lekt geheugen de RDP-client-software. Het bureaublad van de client niet correct vernieuwd, of u een foutbericht 'onvoldoende geheugen'. Bijvoorbeeld de bureaubladachtergrond kan niet worden vernieuwd en pictogrammen niet correct weergegeven. Wanneer u de RDP-client-software afsluit, het geheugen wordt vrijgegeven en de computer correct werkt. U kunt de weergavemodus 10 70 (of meer) keren voordat het probleem te schakelen.

Oorzaak

De RDP-clientsoftware lekt geheugen wanneer u tussen de sessie en het bureaublad schakelt. Deze zaken systeembronnen.

Oplossing

Informatie over het servicepack

Verkrijgen om dit probleem oplossen door de meest recente servicepack voor Microsoft Windows XP. Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
322389De meest recente Windows XP servicepack ophalen

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of hoger) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in coordinated universal time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
  Date     Time  Version    Size   File name
  ------------------------------------------------------
  05-Nov-2002 23:20 5.1.2600.105 503,808 Mstscax.dll

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in Microsoft Windows 95 en Microsoft Windows 98 is.Dit probleem is gecorrigeerd in Microsoft Windows XP Service Pack 2.

Meer informatie

Gebruikers van Windows 95 en Windows 98 gebruikers waarop dit probleem optreedt kunnen extern bureaublad voor Microsoft Windows Server 2003-software of de Microsoft Terminal Services Advanced Client ActiveX-besturingselementen (OCX) dit probleem downloaden. Downloaden van deze items de volgende Microsoft-website:
http://www.Microsoft.com/WindowsServer2003/Technologies/terminalservices/default.mspx#downloads

Eigenschappen

Artikel ID: 331964 - Laatste beoordeling: woensdag 2 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbwinxpsp2fix kbwinxppresp2fix kbfix kbbug kbpending kbmt KB331964 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:331964

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com