U kan niet automatisch aanmelden bij Windows Messenger en MSN Messenger met behulp van verschillende .NET-paspoorten

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 330114 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u Windows Messenger en MSN Messenger configureren automatisch aanmelden bij de Microsoft .NET Messenger Service met behulp van andere Microsoft .NET Passport-accounts, u bent aangemeld bij zowel Microsoft Messenger-Service van clients via dezelfde .NET Passport-account.

Stel dat u automatisch wordt aangemeld bij Windows Messenger door middel van een .NET Passport-account en u aanmelden bij MSN Messenger via een andere .NET Passport-account en vervolgens klikt u op Aanmelden automatisch in het venster met .NET Messenger Service, bent je ingelogd Venster Messenger via dezelfde .NET Passport-account die u gebruikt voor MSN Messenger.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat u kan niet automatisch aanmelden Windows Messenger en MSN Messenger met behulp van verschillende .NET Passport accounts. Wanneer u klikt op Automatisch aanmelden aanmelden een .NET Passport-account in één Messenger Service client dezelfde .NET Passport-account wordt gebruikt voor de Service Messenger-client.

Oplossing

U lost dit probleem, downloaden en installeren van MSN Messenger 7.5 of hoger. Dit probleem is opgelost in MSN Messenger 7.5 met behulp van een Accountlijst gemaakt van MSN Messenger-die niet is gekoppeld aan Windows Messenger.

Workaround

U kunt dit probleem omzeilen zonder eerst een upgrade naar de nieuwste versie van MSN Messenger, handmatig aanmelden bij elke client Messenger-Service met behulp van verschillende .NET Passport-accounts. Als u wilt handmatig aanmelden bij Windows Messenger of MSN Messenger, als volgt te werk:
 1. In het systeemvak uiterst rechts op de taakbalk Klik op Windows Messenger of MSN Messenger, en Klik vervolgens op Log In.

  Opmerking Als u al bent aangemeld, klikt u op Teken Out, en klik vervolgens op Log In.
 2. Typ in het venster .NET Messenger Service uw .NET Passport-account e-mailadres en wachtwoord en klik vervolgens opOK.

  Belangrijk Als u wilt selecteren niet op de Aanmelden automatisch selectievakje in.

Meer informatie

Windows Messenger wordt geleverd bij Windows XP en is geïnstalleerd tijdens de installatie van het besturingssysteem.

Voor meer informatie over het gebruik van Windows Messenger, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
307887Windows Messenger Instant Messaging gebruiken
Voor meer informatie over het downloaden van de meest recente versie van Windows Messenger, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://Messenger.Microsoft.com
 

Eigenschappen

Artikel ID: 330114 - Laatste beoordeling: donderdag 30 mei 2013 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows Messenger 4.6
 • Microsoft Windows Messenger 4.5
 • Microsoft Windows Messenger 4.0
 • MSN 8 Internet Service
 • Microsoft Windows Messenger 5.0
 • Microsoft Windows Messenger 5.1
 • MSN Messenger 6.0
 • MSN Messenger 7.0
Trefwoorden: 
kbprb kbmt KB330114 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 330114

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com