Correctie: Gegevens na de eerste sessie op dvd's met meerdere sessies en meer dan 4 GB aan gegevens worden niet meer gelezen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 329112 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Als een dvd in Microsoft Windows 2000 en in Microsoft Windows XP is gemaakt als multi-border (meerdere sessies), is alleen de eerste sessie leesbaar. Dit probleem treedt op als er meer dan 4 GB aan gegevens in een willekeurige combinatie van sessies aanwezig is.

Oorzaak

Dit probleem wordt veroorzaakt door een afrondingsfout in de UDF-lezer (udfs.sys).

Oplossing

Informatie over het servicepack

U lost dit probleem op door het meest recente servicepack voor Microsoft Windows 2000 te installeren. Klik voor meer informatie op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
260910 Het meest recente servicepack voor Windows 2000 ophalen

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter alleen bedoeld als oplossing van het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Voer deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet mogelijk extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, raadt Microsoft u daarom aan te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als de hotfix kan worden gedownload, is aan het begin van dit Knowledge Base-artikel een sectie 'Hotfix kan worden gedownload' opgenomen. Als een dergelijke sectie niet aanwezig is, kunt u de hotfix aanvragen bij de klantondersteuning van Microsoft.

Opmerking Als er nog andere problemen optreden of als er oplossingen zijn vereist, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking komen voor deze specifieke hotfix. Bezoek de volgende website van Microsoft voor een volledige lijst met telefoonnummers van de klantondersteuning van Microsoft of om een afzonderlijk serviceverzoek te maken:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Opmerking Op het formulier 'Hotfix kan worden gedownload' zijn de talen vermeld waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal daar niet bij staat, is de hotfix niet voor die taal beschikbaar.

De Engelse versie van deze correctie heeft de bestandskenmerken die in de volgende tabel worden weergegeven (of recentere bestandskenmerken). De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in UTC-notatie (Coordinated Universal Time). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Als u het verschil tussen UTC en lokale tijd wilt bepalen, gebruikt u het tabblad Tijdzone van de optie Datum en tijd in het Configuratiescherm.
  Datum    Tijd  Versie  Grootte   Bestandsnaam  Platform
  -------------------------------------------------------------------
  07-jan-2002 17:44 5.0.2195.4809 27.952 cdrom.sys  Windows 2000
  16-okt-2002 11:40 5.0.2195.6091 62.672 udfs.sys  Windows 2000
 
  08-okt-2002 12:02 5.1.2600.101  64.00  udfs.sys  Windows XP

				

Status

Microsoft heeft bevestigd dat deze fout zich kan voordoen in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'. In Microsoft Windows 2000 Service Pack 4 werd voor het eerst een correctie opgenomen voor dit probleem.

Eigenschappen

Artikel ID: 329112 - Laatste beoordeling: donderdag 27 februari 2014 - Wijziging: 4.3
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows 2000
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kboswin2000fix kbwin2ksp4fix kbbug kbfix KB329112

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com