Τρόπος χρήσης της συνάρτησης OFFSET στο Excel

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 324991 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο χρήσης του ΜΕΤΑΤΌΠΙΣΗ συνάρτηση επιστρέφει την τιμή του κελιού που είναι ένα καθορισμένο αριθμό γραμμών και στηλών από ένα κελί ή περιοχή κελιών που να γίνεται αναφορά σε μια περιοχή γειτονικών.

Περισσότερες πληροφορίες

Πληκτρολογήστε τα ακόλουθα δεδομένα σε ένα κενό φύλλο εργασίας του Excel. Μπορείτε θα χρησιμοποιήσει αυτά τα δεδομένα για όλους τους τύπους δείγμα σε αυτό το άρθρο.
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
A1: όνομαB1: τμήματοςC1: ηλικία
A2: ΔιονύσηB2: 501C2: 28
A3: StanB3: 201C3: 19
A4: MaryB4: 101C4: 22
A5: LarryB5: 301C5: 29

Εισαγωγή παρακάτω τύπων στο κελί E2 (ή οποιαδήποτε διαθέσιμο κενό κελί):
=OFFSET(C2,2,-1,1,1)
  • C2 -Το κελί αναφοράς.
  • 2 -Δηλώνει τον αριθμό των γραμμών που θέλετε να μετακινήσετε. Μέση θετικών αριθμών Οι αρνητικοί αριθμοί σημαίνουν Μετακίνηση επάνω και μετακίνηση προς τα κάτω.
  • -1 -Δηλώνει τον αριθμό των στηλών για να μετακινήσετε. Οι θετικοί αριθμοί σημαίνει Μετακίνηση προς τα δεξιά και αρνητικούς αριθμούς σημαίνει προς τα αριστερά.
  • 1 (δεύτερο τελευταία τιμή) -(Προαιρετικό). Δηλώνει πόσες γραμμές δεδομένων που θα επιστραφούν. Αυτό αριθμός πρέπει να είναι θετικός αριθμός.
  • 1 (τελευταία τιμή) -(Προαιρετικό). Δείχνει πόσες στήλες δεδομένων που θα επιστραφούν. Αυτό αριθμός πρέπει να είναι θετικός αριθμός.

Παραδείγματα:

Όταν χρησιμοποιείτε αυτόν τον τύπο, το ΜΕΤΑΤΌΠΙΣΗ συνάρτηση Επιστρέφει την τιμή του κελιού που βρίσκεται δύο γραμμές προς τα κάτω (2) και 1 γραμμής αριστερά (-1) από το κελί C2 (το οποίο είναι το κελί B4). Η τιμή στο κελί B4 είναι "101". Επομένως, ο τύπος επιστρέφει "101".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 324991 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office Excel 2007
  • Microsoft Office Excel 2003
  • Microsoft Excel 2002 Standard Edition
  • Microsoft Excel 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbmt KB324991 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:324991

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com