Fontos: A Windows XP SP3 64 bites Windows XP-példányra nem telepíthető. (Annak megállapítása, hogy a Windows XP 32 bites vagy 64 bites verziója fut-e a számítógépen)

Az operációs rendszer frissítési fájljainak telepítésével biztosíthatja számítógépe naprakészségét, biztonságát és megfelelő működését. A Windows XP frissítéseinek és javításainak könnyebb telepítése érdekében a Microsoft szervizcsomagokban foglalja össze ezeket a fájlokat. A szervizcsomagok segítségével kibővítheti és frissítheti a számítógép szolgáltatásait.

Előfeltételek

A Windows XP SP3 csak akkor telepíthető, ha a számítógépre korábban már telepítették a Windows XP SP2 vagy a Windows XP SP1 csomagot.

Annak megállapítása, hogy van-e szervizcsomag telepítve a számítógépemen

A kép összecsukásaA kép kibontása
  1. Kattintson a Start gombra.
  2. Írja be a következő parancsot a Keresés megkezdése mezőbe, majd kattintson az OK gombra:
    winver
    Megjegyzés: A párbeszédpanel megjeleníti a számítógép aktuálisan telepített Windows rendszerének és szervizcsomagjának verzióját.
A kép összecsukásaA kép kibontása

A Windows XP SP3 beszerzése

A Windows XP SP3 letöltése és telepítése

További információ:

Hivatkozások


További információ a cikkről

Cikk azonosítója: 322389
Utoljára ellenőrizve: 2014. március 8.
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:: Microsoft Windows XP Professional, Microsoft Windows XP Home Edition, Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2, Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.
Szeretne visszajelzést adni a cikkel kapcsolatban?
 
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.