Artikkel-ID: 320820 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.

Hvis du vil fortsette å motta sikkerhetsoppdateringer for Windows, Pass på at du kjører Windows XP med Service Pack 3 (SP3). For mer informasjon, kan du se dette Microsoft-webområde: Støtte avsluttes for enkelte versjoner av Windows

Ting du bør vite før du bruker Sikkerhetskopi-verktøyet

Hva som skal inkluderes i sikkerhetskopien

Hvis du vil sikkerhetskopiere datamaskinen, anbefaler vi at du sikkerhetskopierer alle dataene på datamaskinen, inkludert data om systemtilstanden. Data om systemtilstanden inkluderer registret, klasseregistreringsdatabasen COM +, filer under Filbeskyttelse for Windows, og oppstartsfiler. Du kan bare sikkerhetskopiere data om systemtilstanden på en lokal datamaskin. Du kan ikke sikkerhetskopiere data om systemtilstanden på en ekstern datamaskin.

Hva støttes ikke

Hvis du bruker sikkerhetskopiering i Windows XP Home Edition, er automatisert systemgjenoppretting (ASR) ikke en funksjon som støttes. Du kan bruke den gjeldende versjonen av Windows XP Home Edition til å starte konfigurasjonsprosessen for ASR, men du kan ikke fullføre prosessen.Hvis du vil ha mer informasjon om feil som oppstår hvis du prøver å bruke ASR-funksjonen med Windows XP Home Edition, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
302700En feilmelding vises når du prøver å bruke veiviseren for automatisert systemgjenoppretting

Volum vurderinger

Du kan bruke verktøyet for sikkerhetskopiering til å sikkerhetskopiere og gjenopprette data på FAT16, FAT32 eller NTFS-volumer. Hvis du sikkerhetskopierer data fra et NTFS-volum som brukes i Windows XP, anbefaler vi imidlertid at du gjenoppretter dataene til et NTFS-volum som brukes i Windows XP. Hvis du ikke gjør dette, kan du miste data og enkelte fil- og -funksjoner.

Noen filsystemer støtter kanskje ikke alle funksjonene på andre filsystemer. For eksempel følgende funksjoner går tapt hvis du sikkerhetskopierer data fra et NTFS-volum som brukes i Windows XP, og deretter gjenopprette dataene til et FAT-volum eller et NTFS-volum som brukes i Windows NT 4.0:
 • Tillatelser
 • Encrypting File System (EFS)-innstillinger
 • Diskkvoter
 • Informasjon om montert stasjon
 • Informasjon om ekstern lagring
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Sammendrag

Denne artikkelen beskriver hvordan du bruker Sikkerhetskopi-verktøyet som følger med en standardinstallasjon av Windows XP, men ikke med en standardinstallasjon av Windows XP Home Edition. Sikkerhetskopi-verktøyet er imidlertid inkludert i Valueadd-mappen på CD-ROMen for Windows XP Home Edition. Derfor, hvis du vil bruke Sikkerhetskopi-verktøyet i Windows XP Home Edition, må du først installere den.Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du installerer Sikkerhetskopi-verktøyet for Windows XP Home Edition, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
302894Hvordan du bruker sikkerhetskopieringsverktøyet til å sikkerhetskopiere filer og mapper i Windows XP Home Edition

Hvordan du sikkerhetskopierer filer og mapper ved hjelp av verktøyet for sikkerhetskopiering

Når du installerer Sikkerhetskopi-verktøyet fra CD-ROMen, følger du denne fremgangsmåten for å opprette en sikkerhetskopi av filer og mapper.

Hvis du vil sikkerhetskopiere filer og mapper, må du være logget datamaskinen som administrator eller med en brukerkonto som er en del av gruppen Administratorer.
http://support.Microsoft.com/gp/Admin
Merk De følgende trinnene forklarer hvordan du oppretter en sikkerhetskopi manuelt ved hjelp av verktøyet for sikkerhetskopiering. Du kan også lage en sikkerhetskopi ved hjelp av sikkerhetskopiering og veiviseren for gjenoppretting. Trinnene vil imidlertid være litt forskjellig fra de som er oppført i delen nedenfor.
 1. Starte Sikkerhetskopi-verktøyet og velg filene og mappene du vil sikkerhetskopiere.
  1. Klikk Start, pek på Alle programmer, pek på Tilbehør, pek på Systemverktøy, og klikk deretter Sikkerhetskopiering.
  2. Klikk Avansert modus.

   Merk Hvis sikkerhetskopierings- og veiviseren for gjenoppretting starter, kjøres verktøyet i veivisermodus. Du kan klikke for å fjerne den Alltid starte i veivisermodus Merk av i boksen, og Start verktøyet for sikkerhetskopiering. Hvis du fortsetter å bruke veiviseren for gjenoppretting og sikkerhetskopiering, din fremgangsmåten vil variere fra Hva er oppført i denne prosedyren.
  3. Klikk på Sikkerhetskopiering i kategorien.
  4. På den Jobb -menyen klikker du Ny.
  5. Merk av ved siden av stasjonene du vil sikkerhetskopiere. Hvis du vil velge bestemte filer eller mapper, utvider du stasjonen der disse filene eller mappene er plassert. Velg avmerkingsboksene ved siden av filene eller mappene du vil sikkerhetskopiere.
 2. Velg den Systemtilstanden merket som er plassert under Min datamaskin i navigasjonsruten.
 3. Hvis den Mål for sikkerhetskopiering Klikk sikkerhetskopimålet du vil bruke listen er tilgjengelig.

  Notater
  • Hvis du har valgt Fil i dette trinnet, skriver du inn den fullstendige banen og filnavnet du vil sikkerhetskopiere data i den Sikkerhetskopimediet boksen eller i den filnavn -boksen.
  • Du kan angi en delt nettverksressurs som mål for sikkerhetskopifilen. Sikkerhetskopifiler har vanligvis filtypen BKF. Du kan imidlertid bruke en hvilken som helst filtype som du vil bruke.
 4. Klikk Start sikkerhetskopiering Åpne den Informasjon om sikkerhetskopieringsjobb dialogboksen.
 5. Under Hvis mediet allerede inneholder sikkerhetskopier, gjør du ett av følgende:
  • Hvis du vil føye til denne sikkerhetskopifilen i tidligere sikkerhetskopifiler, klikker du Tilføy denne sikkerhetskopien til mediet.
  • Hvis du vil skrive over tidligere sikkerhetskopifiler med denne sikkerhetskopifilen, klikker du Erstatt data på mediet med denne sikkerhetskopien.
 6. Klikk Avansert.
 7. Velg den Kontroller data etter sikkerhetskopiering avmerkingsboksen.
 8. I den Sikkerhetskopiering Velg den type for sikkerhetskopiering som du vil opprette. En beskrivelse av en sikkerhetskopitype, klikker du vises ønsket type og beskrivelsen under Beskrivelse. Du kan velge en av følgende typer sikkerhetskopiering:
  • Normal
  • Kopier
  • Trinnvis
  • Differensiell
  • Daglig
 9. Klikk OK, og klikk deretter Start sikkerhetskopiering.
 10. Når sikkerhetskopieringen er fullført, klikker du Lukk.

Referanser

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du kan bruke sikkerhetskopiering til å gjenopprette filer og mapper, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
309340Slik bruker du sikkerhetskopiering til å beskytte data og gjenopprette filer og mapper på datamaskinen i Windows XP og Windows Vista
Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du installerer Sikkerhetskopi-verktøyet for Windows XP Home Edition, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
302894Hvordan du installerer Sikkerhetskopi-verktøyet fra CD-ROMen i Windows XP Home Edition
Hvis du bruker sikkerhetskopiering i Windows XP Home Edition, er automatisert systemgjenoppretting (ASR) ikke en funksjon som støttes. Du kan bruke den gjeldende versjonen av Windows XP Home Edition til å starte konfigurasjonsprosessen for ASR. Men kan ikke du fullføre prosessen.Hvis du vil ha mer informasjon om feil som oppstår hvis du prøver å bruke ASR-funksjonen med Windows XP Home Edition, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
302700En feilmelding vises når du prøver å bruke veiviseren for automatisert systemgjenoppretting

Egenskaper

Artikkel-ID: 320820 - Forrige gjennomgang: 29. april 2013 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Nøkkelord: 
kbfilesystems kbhowto kbinfo kbmt KB320820 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 320820

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com